راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

:mad: کسی اسمایلی فحش نداره؟
****** این سرزمین ^%^*&^%([$$%^@#!$#$&*%)%$%#%**&)$%$
آشغالای عوضی همراه با یک بازی با یدونه دسته بیسیم اون هم از اون نوعش که باطری نیم قلم میخوره میده 650 هزارتمون:eek:
در مورد نظرخواهی هم از من میپرسی باید بگیهمین الان چقدر پول تو جیبته؟ صبر کن یه ماه دیگه که همه جا کپی خور کردن با خیال راحت بگیر بعد پی سی رو با پلی استیشن2 رو بفروش پول بزار روش یه دونه لپتاپ بخر بعد هم واسه اطاقت باید تلویزون 21 بخری که با 360 حال کنی این بهترین راهه

نوشته شده توسط gameware:
آشغالای عوضی همراه با یک بازی با یدونه دسته بیسیم اون هم از اون نوعش که باطری نیم قلم میخوره میده 650 هزارتمون:eek:
در مورد نظرخواهی هم از من میپرسی باید بگیهمین الان چقدر پول تو جیبته؟ صبر کن یه ماه دیگه که همه جا کپی خور کردن با خیال راحت بگیر بعد پی سی رو با پلی استیشن2 رو بفروش پول بزار روش یه دونه لپتاپ بخر بعد هم واسه اطاقت باید تلویزون 21 بخری که با 360 حال کنی این بهترین راهه
من پیشنهاد می کنم مانیتور 21 بخره چون خود مانیتور حتی معمولیش می تونه کیفیت HDTV رو بده!;)
فقط همین ها که گفتی می دند!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟:eek:

من نظرم اینه که به هیچ وجه ( به هیچ وجه ) از سرزمین نخرین که به نظرم کلاهی سرتون میره این هوا !!
بهترین کار میدونین چیه ؟!
یه core system با اضافه یه دسته اضافه با یه مموری کارت بگین از اونور واستون بفرستن
که در میاد 350 تومن
20 – 30 تومن هم بدین فریم ور نصب کنن
اگه خودتون میتونین یا آشنا دارین که واستون نصب کنه که چه بهتر !

نوشته شده توسط SamFisher:
من نظرم اینه که به هیچ وجه ( به هیچ وجه ) از سرزمین نخرین که به نظرم کلاهی سرتون میره این هوا !!
یه core system با اضافه یه دسته اضافه با یه مموری کارت بگین از اونور واستون بفرستن
که در میاد 350 تومن
چرا پرمیوم نخریم و چرا از ایران هک نشده اش را نخریم؟

ببینید ! بیخودی واسه خودتون برنامه ریزی نکنید الان سرزمین مدل پرمیوم رو تا جایی که امکان داره (دسته) داره میندازه به ملت ! هیچ چیز اضافه ای هم روش نیست اون قضیه ای هم که میگن 15 تا گیم همراشه صحت نداره !
من یه راه حل نشونتون میدم که احتمال داره مشکلتون حل شه...
الان بازیرایانه مدل پرمیوم رو داره میده 490 تومان همراه با تمامه اونچیزایی که روش هست و 2دسته ! مدل core رو نمیدونم آورده یا نه ولی احتمالا باید داشته اگه داشته باشه ام نهایتا 350 بیشتر نیست.شما میتونید از بازیرایانه خرید کنید با بهترین قیمت و اون نرم افزار هم روش نصب کنید اینجوری بهتر نیست ؟؟؟ اصلا چه کاریه شما همین الان یه تماس بگیرید اونجا بگید من حتما یه دستگاه X360 میخوام ولی به شرطی که اون نرم افزار روش نصب باشه ! شایدم خودشون الان نصب کرده باشن از کجا معلوم اگر هم نصب نکرده باشن اگه بگید سرزمین اینکارو کرده مطمعن باشید یه فکری میکنن چون اینا اولین کسایی بودن که 360 رو وارد ایران کردند ولی چیزی نگید که سرزمین داره میده 650 چون احتمال داره اونا هم یاد بگیرن...;)

اینم شماره بازیرایانه :
88428577-(021)

اشتباه میکنی جیگگر زنگ زدم گفت تموم شده یه دونه مونده میده 590

میبینید تو رو خدا !!! این سرزمین کل بازار ایران رو به گند زده...هنوز چیزی نشده بقیه هم خنگ شدن.من خودم 1 ماه پیش تماس گرفتم گفتن 490 تومان توی صفحات قبل هم نوشتم بچه ها هم خبر دارن.
ولی یه چیزی که هست مطمئن باشید بازیرایانه هک شدشو میاره خیلی ام ارزون.این چیزی ام که میگی گفتن 590 من تا خودم زنگ نزنم باورم نمیشه لابد بدون نرم افزار هم هست حتما!...
در ضمن جیگر هم خودتی :cheesygri بعدم مطمعن باش من بن نمیشم شما غصه نخور:)

نوشته شده توسط Ali_Amini:
من یه راه حل نشونتون میدم که احتمال داره مشکلتون حل شه...
الان بازیرایانه مدل پرمیوم رو داره میده 490 تومان همراه با تمامه اونچیزایی که روش هست و 2دسته ! مدل core رو نمیدونم آورده یا نه ولی احتمالا باید داشته اگه داشته باشه ام نهایتا 350 بیشتر نیست.شما میتونید از بازیرایانه خرید کنید با بهترین قیمت و اون نرم افزار هم روش نصب کنید اینجوری بهتر نیست ؟؟؟ اصلا چه کاریه شما همین الان یه تماس بگیرید اونجا بگید من حتما یه دستگاه X360 میخوام ولی به شرطی که اون نرم افزار روش نصب باشه ! شایدم خودشون الان نصب کرده باشن از کجا معلوم اگر هم نصب نکرده باشن اگه بگید سرزمین اینکارو کرده مطمعن باشید یه فکری میکنن چون اینا اولین کسایی بودن که 360 رو وارد ایران کردند ولی چیزی نگید که سرزمین داره میده 650 چون احتمال داره اونا هم یاد بگیرن...;)

اینم شماره بازیرایانه :
88428577-(021)
بازی رایانه آدرسی چیزی نداره!؟

بازی رایانه آدرسی چیزی نداره!؟

آدرسشو دقیقا نمیدونم ولی میتونی زنگ بزنی آدرسشو بگیری.;)

بازیرایانه کنسول رو خیلی ارزون میداد اشتباه کردم اون 1 ماه پیش برنداشتم الان هم که آقای gameware میگه گفته 590 احتمالا چون آخریش بوده میخواسته شیره شو بکشه :) مطمعنم اگه دوباره 360 واسشون بیاد 100% از سرزمین ارزونتر میده.الان هم من تماس میگیرم خبر درستشو بهتون میدم...

نوشته شده توسط SamFisher:
که در میاد 350 تومن

با هزینهی پستش(DHL) میگید میشه 350 تومن دیگه ؟ چون اونور خود دستگاه 275 تومن در میاد 40 تومن هم مموری و 30 تومن هم دسته . فکر کنم شما هزینه پستش رو حساب نکردین <<:cool:

این قیمتی که میگی برا دوبی یا برا جای دیگس؟ باید خیلی خوب باشه البته بازم با مموری و دسته هاش می ارزه راستی من م میخوام بخرم البته بعد از امتحانات سراسری (من سومم) اقا این سرزمین بازی رو چند میده؟
راستی این xbox360 permium فقط یه هارد و دسته های بیسیم داره ؟ و ایا تفاوت زیادی با core داره ؟ لطفا یکی توضیح بده البته این بازی رایانه هم خیلی باحاله

نوشته شده توسط gameware:
پس واقعا اشغالن پرميوم كه 1دسته نداره
دسته كم گرفتي عزيز تلويزيون 21دارم ههههههههه
نيازيم به فروختن پيسي يا پي اس2 ندارم 3تومن هم دارم

من كه چشمم اب نميخوره چون اين اقاnomadواونيكيfridon چيه اسمش هيچ تعريف خاصي نميكنن:confused::confused::-"
:angry:اينم اسمايليهاي تقربا درحال فحش دادن:ranting:
ولي اين يكي:punk:بهتره از اون نظر شايد معني حركتشو ندوني:cheesygri:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or