راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بلاخره مگه خودتون نگفتید سرزمین داره با 15 تا بازی و یه دسته اضافی و مدل پرمیوم میده 680؟ خوب این کجاش 300 تومن کشیده؟
حالا مال این سرزمین بازی های ایکس باکس قدیمی رو اجرا می کنه؟ (همون تعداد که مایکروسافت مشخص کرد؟)

نوشته شده توسط gameware:
بلاخره مگه خودتون نگفتید سرزمین داره با 15 تا بازی و یه دسته اضافی و مدل پرمیوم میده 680؟ خوب این کجاش 300 تومن کشیده؟
حالا مال این سرزمین بازی های ایکس باکس قدیمی رو اجرا می کنه؟ (همون تعداد که مایکروسافت مشخص کرد؟)
راست میگی ها اینش یادم نبود!:blushing:
ولی فکر کنم بازی های ایکس باکس رو اجرا میکنه دیگه!

فکر نمیکنم بازی های xbox رو اجرا کنه !!!!! یعنی یه بار دیگه قبلا من همین سوال رو پرسیدم گفتن نه باید یه سری چیز ها رو از xbl بگیری تا بشه بازیش کرد...

نوشته شده توسط farid20011990:
Sharmande alan Keyboard man Farsi nist
...
You don't need XBL..you can download the compatibility file from here:

http://www.xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm#disc

Then burn a DVD or CD with the file on it and it updates ur 360..

DAMETON GARM
;) اره خب اون طوری هم باید بشه ولی بچه ها به من گفتن xbl ولی فکر میکنم حرف شما هم درسته.

:D معروف شدم رفت. اره درست گفتی اقا فرید:cheesygri

ایول کارت درسته پس دیگه 100% همینه...

میگم اگه بازی هاش 360 الان نیست میشه با xbox حال کرد ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قابل توجه خریداران 360

نوشته شده توسط farid20011990:
چطوری امین ؟ ( درست گفنم اسمو؟)
مطمین باش میشه..من مال خودمو اینطوری update کردم..
دمتون گرم

شما هم Xbox 360 داری ؟ کپی خوره یا نه ؟ چند تا بازی داری ؟ چند گرفتی ؟ از کجا ؟

نوشته شده توسط Nomad_609:
شما هم Xbox 360 داری ؟ کپی خوره یا نه ؟ چند تا بازی داری ؟ چند گرفتی ؟ از کجا ؟
Nomad_609 جان میگم شما بازی های xbox رو بازی کردین؟؟ اگه نکردین فکر میکنم تا موقعی که بازی های 360 زیاد بشن میتونی باهشا کلی حال کنی.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
Nomad_609 جان میگم شما بازی های xbox رو بازی کردین؟؟ اگه نکردین فکر میکنم تا موقعی که بازی های 360 زیاد بشن میتونی باهشا کلی حال کنی.

اقا امین نمیتونی بازی های کپی رو روی xbox360 اجرا کنی برای بازی کردن بازی های xbox باید اورجینالشو داشته باشی:(
ببین xbox360 هک نشده هیچ بازی کپی رو نمیخونه چه xbox1 باشه چه 360
در مورد کپی خور شدن xbox360 تا حالا فقط به طور نرم افزاری اینکار شده و من چیزی راجب سخت افزاری نشنیدم!

نوشته شده توسط Nomad_609:
امروز من زنگ زدم فروشگاه شادی تو پاساز لباف گفت یه میلیون بهت میدم اگه X360 ی بیاری که کپی خور شده باشه !:eek:

اگه واقعا 1 میلیون بده من فردا یکی میخرم و تبدیلش میکنم
اگه تا حالا هم صبر کردم برا اینه که دوست دارم چند نفر اول پیشمرگ بشن و اینو تست کنن ولی واسه یه میلیون میرزه:cheesygri

من امروز رفتم سرزمین رایانه....
بهش گفتم Premium ایکس باکس 360 چقدره ؟
گفت : 650 هزار تومن بعلاوه ی 4 عنوان مجانی ! Ghost Recone 3 و Burnout و Call of Duty 2 و یک عنوان دیگه که یادم نمیاد.
در ضمن بهم گفت کاری که انجام دادند روی Xbox360 کرک نرم افزاری است نه کرک سخت افزاری.

نوشته شده توسط حامد:
من امروز رفتم سرزمین رایانه....
بهش گفتم Premium ایکس باکس 360 چقدره ؟
گفت : 650 هزار تومن بعلاوه ی 4 عنوان مجانی ! Ghost Recone 3 و Burnout و Call of Duty 2 و یک عنوان دیگه که یادم نمیاد.
حامد کپی خور شدش دیگه؟!

نوشته شده توسط Sasy360:
حامد کپی خور شدش دیگه؟!
بله...در ضمن من حواشی صحبتم با حسین داخل سرزمین را یادم رفت بگم.
-------------------------------------
تعریف می کرد دیشب تا ساعت 4 با بچه ها بیدار بوده و داشته بورنات ( یا برن اوت ) بازی می کرده و همه چی نهایت کیفیت بوده و صدای بازی هم بلند کرده بودند در حد High و همسایه ها اومدند بهشون گیر دادند.خلاصه می گفت کفش بریده.
گفت چند تا مشتری از نقاط دیگر کشور تماس گرفتند و در مورد قیمت و اینا پرسیدند.تو میدونی از کجا باخبر شدند ؟
منم خودم را زدم به کوچه فرعی و گفتم خبر ندارم.:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or