nomad جان شما چرا این قدر هیجان زده هستی یکم به خودت مسلت باش!نوشته شده توسط Nomad_609:یعنی شما مطمئن مطمئن مطمئن هستی که فریم ور هارد نمیخواد ؟ یعنی خود مغازه داره گفت ؟ آخه من هنوز مطمئن مطمئن نیستم .بحث سر مرگ و زندگی . یعنی اگه فریم ور به هارد نیاز داشته باشه من بدبخت میشم .
ببین دوست من تو ایران کسی سواد هک کردن xbox360 رو نداره چه برسه به کسانی مثل سرزمین که یه مشت درغگو هستن اینا فقط دنبال سرکیسه کردن مردم هستننوشته شده توسط Sasy360:nomad جان شما چرا این قدر هیجان زده هستی یکم به خودت مسلت باش!
می دونی چی از اون جایی که من فهمیدم تو خارج 360 رو اومدن از طریق سخت افزاری کپی خور کردن که انگار فقط رو 360 های با DVD رام توشیبا و سامسونگ جواب داده که در این حالت نیازی به حافظه و هارد نیست
ولی سرزمین اومده [به خدا من از سرزمین پول نمیگیرم!] اونو نرم افزاری کپی خور کرده که در این صورت شما نیاز به حافظه داری حالا حتما فکر نکنم نیاز به هارد داشته باشی و فکر کنم بشه این نرم افزاره که 360 رو کپی خور کرده رو مموری کارد 360 ریخت که خود مموری کارد 360 هم خودش یه جور حافظه هس![خودمم نفهمیدم چی گفتم!!]
حالا عزیز دل برادر بگو این 360 پورت 15 پین VGA رو [همین که مال مانیتور هاست] رو داره یا نه؟
دوست عزیز من نمیدونم شما چرا با این سرزمین لجی؟! اینا تا حالا کار خودشون رو کردن و موفق بودن حالا بزار 360 هاشون برسه ببینیم چی کار میکنننوشته شده توسط mt3691:ببین دوست من تو ایران کسی سواد هک کردن xbox360 رو نداره چه برسه به کسانی مثل سرزمین که یه مشت درغگو هستن اینا فقط دنبال سرکیسه کردن مردم هستن
کسانی مثل این اقای کمودور ایوا که xbox360 رو هک کردن بدون اینکه دنبال پول باشن زحماتشونو تو اینترنت گذاشتن برای ما البته درسته اینکار یجور دزدیه ولی برای ماها جهان سومی ها تنها راه هست چون فکر نکنم کسی بتونه با این درامدها بازی اورجینال بخره
ببینین دوستان ترجمه این متن کاری نداره ولی همونطور که تو راهنما نوشته باد با کامپیوتر اشنا باشی و بدونی داری چیکار میکنی
بهتره این راهنمارو کپی کنی و بری پیش یه ادم اشنا به کامپیوتر و ازش کمک بگیری در ضمن راهنمای کپی کردن بازیها هم تو این راهنما هست و میتونی از بازیهای اورجینال تو بازار کپی بگیری پس لطفا چیزایی که گفتم عمل کن و به ما هم خبر بده اگه موفق شدی من هم فورا یدونه پک core میخرم چون شنیدم اکثرشون درایو سامسونگ دارن
اینم برای بار صدم
آقای nomad سوال منو جواب ندادی جیگر!نوشته شده توسط Nomad_609:آره بابا دروغ میگن مثه ....
. منم فکر نکنم تا تابستون بتونم هیچ اقدامی بکنم . ولی اگر شما هم کسی یا جایی رو پیدا کردید که موفق به این کار شده حتما به ما هم خبر بدید .چون اینجوری ریسکش پایینتره .:gathering: