راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط g.o.w:
اخه اي كيو اين ميگه من يه بازي بيشتر ندارم
زمين تازيرزمين فرق داره يعني بهتره يا بدتره
منم پول اون پيسي كه كنسولها رو بخوره دارم اصلا تا سقف3ميليون دارم كافيه؟؟؟؟/

خب من گفتم این رو جایی نگی اخه همه جا که 1 یک بازی ندارن:)

دوست عزیز من مطمئن هستم فقط بهت بگم که باید درایوت سامسونگ باشه اگه سامسونگ هست خوشبحالت;)
بخاطر تو یبار دیگه روش هک کردن رو خوندم کار زیادی نداره اگه یذره وارد باشی خودتم میتونی فیرم ویر رو توش بریزی:cheesygri
اینم راهنمای کامل و قدم به قدم حتما یدور اینو بخون
راهنمای قدم به قدم هک کردن xbox360
فقط به ما هم بگو درایوت سامسونگ هست؟
تو صفحه های قبل طریقه شناختن درایو رو گفتم

نوشته شده توسط Nomad_609:
یعنی شما مطمئن مطمئن مطمئن هستی که فریم ور هارد نمیخواد ؟ یعنی خود مغازه داره گفت ؟ آخه من هنوز مطمئن مطمئن نیستم .بحث سر مرگ و زندگی . یعنی اگه فریم ور به هارد نیاز داشته باشه من بدبخت میشم .:(
nomad جان شما چرا این قدر هیجان زده هستی یکم به خودت مسلت باش!
می دونی چی از اون جایی که من فهمیدم تو خارج 360 رو اومدن از طریق سخت افزاری کپی خور کردن که انگار فقط رو 360 های با DVD رام توشیبا و سامسونگ جواب داده که در این حالت نیازی به حافظه و هارد نیست
ولی سرزمین اومده [به خدا من از سرزمین پول نمیگیرم!] اونو نرم افزاری کپی خور کرده که در این صورت شما نیاز به حافظه داری حالا حتما فکر نکنم نیاز به هارد داشته باشی و فکر کنم بشه این نرم افزاره که 360 رو کپی خور کرده رو مموری کارد 360 ریخت که خود مموری کارد 360 هم خودش یه جور حافظه هس![خودمم نفهمیدم چی گفتم!!]
حالا عزیز دل برادر بگو این 360 پورت 15 پین VGA رو [همین که مال مانیتور هاست] رو داره یا نه؟:love:

ماله من که سامسونگه ولی فکر کنم ماله همهی core system ها سامسونگ باشه !این طور نیست ؟
یه بنده خدایی پیدا نمیشه اینو به فارسی ترجمه کنه . من که هیچی نفهمیدم .:-"

نوشته شده توسط Sasy360:
nomad جان شما چرا این قدر هیجان زده هستی یکم به خودت مسلت باش!
می دونی چی از اون جایی که من فهمیدم تو خارج 360 رو اومدن از طریق سخت افزاری کپی خور کردن که انگار فقط رو 360 های با DVD رام توشیبا و سامسونگ جواب داده که در این حالت نیازی به حافظه و هارد نیست
ولی سرزمین اومده [به خدا من از سرزمین پول نمیگیرم!] اونو نرم افزاری کپی خور کرده که در این صورت شما نیاز به حافظه داری حالا حتما فکر نکنم نیاز به هارد داشته باشی و فکر کنم بشه این نرم افزاره که 360 رو کپی خور کرده رو مموری کارد 360 ریخت که خود مموری کارد 360 هم خودش یه جور حافظه هس![خودمم نفهمیدم چی گفتم!!]
حالا عزیز دل برادر بگو این 360 پورت 15 پین VGA رو [همین که مال مانیتور هاست] رو داره یا نه؟:love:
ببین دوست من تو ایران کسی سواد هک کردن xbox360 رو نداره چه برسه به کسانی مثل سرزمین که یه مشت درغگو هستن اینا فقط دنبال سرکیسه کردن مردم هستن
کسانی مثل این اقای کمودور ایوا که xbox360 رو هک کردن بدون اینکه دنبال پول باشن زحماتشونو تو اینترنت گذاشتن برای ما البته درسته اینکار یجور دزدیه ولی برای ماها جهان سومی ها تنها راه هست چون فکر نکنم کسی بتونه با این درامدها بازی اورجینال بخره
ببینین دوستان ترجمه این متن کاری نداره ولی همونطور که تو راهنما نوشته باد با کامپیوتر اشنا باشی و بدونی داری چیکار میکنی;)
بهتره این راهنمارو کپی کنی و بری پیش یه ادم اشنا به کامپیوتر و ازش کمک بگیری در ضمن راهنمای کپی کردن بازیها هم تو این راهنما هست و میتونی از بازیهای اورجینال تو بازار کپی بگیری پس لطفا چیزایی که گفتم عمل کن و به ما هم خبر بده اگه موفق شدی من هم فورا یدونه پک core میخرم چون شنیدم اکثرشون درایو سامسونگ دارن
اینم برای بار صدم
TS-HLG_s400.jpg

نوشته شده توسط mt3691:
ببین دوست من تو ایران کسی سواد هک کردن xbox360 رو نداره چه برسه به کسانی مثل سرزمین که یه مشت درغگو هستن اینا فقط دنبال سرکیسه کردن مردم هستن
کسانی مثل این اقای کمودور ایوا که xbox360 رو هک کردن بدون اینکه دنبال پول باشن زحماتشونو تو اینترنت گذاشتن برای ما البته درسته اینکار یجور دزدیه ولی برای ماها جهان سومی ها تنها راه هست چون فکر نکنم کسی بتونه با این درامدها بازی اورجینال بخره
ببینین دوستان ترجمه این متن کاری نداره ولی همونطور که تو راهنما نوشته باد با کامپیوتر اشنا باشی و بدونی داری چیکار میکنی;)
بهتره این راهنمارو کپی کنی و بری پیش یه ادم اشنا به کامپیوتر و ازش کمک بگیری در ضمن راهنمای کپی کردن بازیها هم تو این راهنما هست و میتونی از بازیهای اورجینال تو بازار کپی بگیری پس لطفا چیزایی که گفتم عمل کن و به ما هم خبر بده اگه موفق شدی من هم فورا یدونه پک core میخرم چون شنیدم اکثرشون درایو سامسونگ دارن
اینم برای بار صدم
TS-HLG_s400.jpg
دوست عزیز من نمیدونم شما چرا با این سرزمین لجی؟! اینا تا حالا کار خودشون رو کردن و موفق بودن حالا بزار 360 هاشون برسه ببینیم چی کار میکنن:cool:

آره بابا دروغ میگن مثه ....
. منم فکر نکنم تا تابستون بتونم هیچ اقدامی بکنم . ولی اگر شما هم کسی یا جایی رو پیدا کردید که موفق به این کار شده حتما به ما هم خبر بدید .چون اینجوری ریسکش پایینتره .:gathering:

نوشته شده توسط Nomad_609:
آره بابا دروغ میگن مثه ....
. منم فکر نکنم تا تابستون بتونم هیچ اقدامی بکنم . ولی اگر شما هم کسی یا جایی رو پیدا کردید که موفق به این کار شده حتما به ما هم خبر بدید .چون اینجوری ریسکش پایینتره .:gathering:
آقای nomad سوال منو جواب ندادی جیگر!
اگه این طوری کپی خور کردن 360 جواب داد به ما هم خبر بدید اون طور که مغز ... نخوردم که برم از سرزمین بگیرم!!

سلام اين اقا nomadكه تاحالا هيچ تعريفي نكرده كه ما خوشمون بياد
ميتوني يه عكس از كنسولت بزاري؟؟؟
درمورد اقا sasyهم اگه از سرزمين بگيريم مگه چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما انتظار دارید از چی تعریف کنه ؟
از گرافیکش ؟ از چی ؟
ببینید گرافیک بازی های دستگاه Xbox 360 (فرقی نداری که حال Xbox 360 باشه یا Ps3 ) شونه به شونه ی Pc هستش البته تا حدودا شاید بشه گفت 3 سال دیگه (اگر Dx10 را نادیده بگیریم نمیشه دقیقا گفت که تا چند وقته دیگه
یه مثال میزنم بازیه Ghost Reacon :
این بازی برای هر 2 سیستم Pc و 360 اومد ، هر 2 از یک موتور گرافیکی استفاده بهره میبرند ، ولی بازیه ای که برای هر کدوم از این 2 سیستم طراحی میشه بر اساس قابلیت های اون ساخته میشه ،
در نسل قبلی زمانی که Ps2 اومد بازی های Pc از کیفیت خیلی کمترین نسبت به کنسول های نسل قبلی برخوردار بود به همین دلیل هم ما میتونیستیم با خرید یک سیستم نسبتا متوسط تموم بازی ها را به راحتی بر روی Pc بازی کنیم
ولی توی این نسل شاید طمع بازی باز ها یا بازیسازان باعث شده که کیفیت بازی های Pc را نزدیک به کنسول های نسل جدید برسونند برای همین ما برای اجرای بازی هایی که بین این 2 سیستم مشترک هستند احتیاج به سیستم حد اقل Mid Range داشته باشیم (6600gt) که البته این حدقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی به شکلی که نرم اجرا بشند, البته Ghost Recon برای هر 2 سیستم اومد ولی در ورژن Pc از Medium Texture اسستاده میکنه در صورتی که ورژن 360 از High Texture بهره میبره
هیچ کدوم از کنسول های نسل بعد جعبه ی جادویه گرافیک نیست به این خاطر که Pc شونه به شونه ی اون حرکت میکنه ولی خوب باید متحمل خرج سنگین اون هم بشیم
ولی بزرگترین امتیاز کنسول ها نسبت به Pc اینه که سخت افزار ثابتی دارند و این باعث میشه که بازی ساز بتونه نهایت استفاده را از قدرت سخت افزریه اون کنسول بکنه.
در مورد بازیه Tomb Raider هم که روی هیچ کدوم از کارت گرافیک هات موجود در بازار نمیشه گزینه ی Next Gen را فعال کرد( میشه ولی با فریم زیره20)

اول بگم dhl یک نوع پست هست که 4 روزه هست
دوما صحبت های احسان خیلی مفید و خوب بود و البته همونطور که میدونید مایکروسافت پولدارترین شرکت هست که از سونی خیلی مایه دار تره این شرکت به اکثر بازیساز ها پول زیادی داده تا یا بازی رو فقط برای 360 بسازن یا اگر برای همه کنسول ها و pc میسازن نسخه 360 از همشون بهتر باشه مثل همین گاست ریکون 3 یا تامب رایدر در ضمن هیتمن 4 برای 360 گرافیکی بیشتر داره یا مثلا همین perfect dark zero نسخه اولش برای n64 ساخته شده ولی مایکروسافت با پیشنهاد مبلغ هنگفتی ادامه بازی رو به انحصار xbox گزاشت که بعد از مدتی پروژه برروی xbox کنسل شد و روی xbox 360 ادامه یافت
-----------------------------------
این خبر برای طرفدارهای wii خیلی خوبه و من توی اون تاپیک هم میزنم ، کنسول های wii که توی نمایشگاه e3 2006 نشون داده شد سخت افزارشون مال gamecube بوده و کنسول نهایی قدرتش 3-4 برابر این کنسول هست برای اینکه بفهمید صحت داره برید persiangamers.com و خبر رو بخونید لینک خبر اصلی که خود نینتندو گزاشته رو هم داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or