راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط g.o.w:
مثل اينكه هيچكي اينجا نيست
من هنوز سر دوراهيم اين اقا nomadهم كه هيچ تعريفي نميكنه انگار نا راضيه
اخه من pcبگيرم ياط360:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::((
اگه پول کافی داری (به اندازه ای که قدرت پی سی به X360 ) برسه پی سی بگیر (که حداقل 2 یا 3 میلون هزینش میشه) اگه نداری X360 بگیر

نوشته شده توسط g.o.w:
مثل اينكه هيچكي اينجا نيست
من هنوز سر دوراهيم اين اقا nomadهم كه هيچ تعريفي نميكنه انگار نا راضيه
اخه من pcبگيرم ياط360:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::((
من ناراضی نیستم فقط منتظر Frimware هستم چون پول بازی ندارم الان فقط NFS MW دارم که زمین تا زیر زمین با NFS pc فرق میکنه

خوب دوباره میپرسم :یعنی این هاردی که شما میگی با هارد معمولی کامپیوتر فرق میکنه ؟میشه بیشتر راجع به وصل کردن هارد کامپیوتر به x360 توضیح بدین و اینکه این هاردها اسمش چیه و آیا کمتر از 120 هم داره که ارزونتر باشه ؟ وآیا روش مطمئنیه و همون کار هارد x360 رو میکنه و تا حالا امتحان شده یا نه ؟

شما چه بخواید PC رو آپگرید کنید و چه نخواید بکنید هیچ ربطی به X360 نداره !
به نظر من هر کی میخواد 360 بگیره pc رو هم یادش نره و در کنارش داشته باشه چون فردا دیدید crysis اومد دهنه همتونو آب انداخت :) متاسفانه پس سی رو نمیشه کاریش کرد که حالا بخوای از خیرش بگذری.راستش من قراره X360 بگیریم دوستم هم مخشو زدم قراره PS3 بخره دیگه غصه کنسولو ندارم ولی آخرش این پی سی لعنتی خواب رو از چشمامون میگیره...
مخصوصا که دیگه DX10 هم میخواد بیاد ! بعضی ها معتقدن که واسه اینکه بخوان گیمها رو با گرافیک بالا انجام بدن توی انتخاب دوتا کنسول سونی و ماکروسافت گیر کردن.به نطر من این اشتباه که آدم بخواد واسه گرافیک بالا بره کنسول بخره.وقتی کارتهای سری 10 اومدن اونوقت میفهمین که گرافیک کنسول و پی سی از زمین تا آسمون با هم فرق دارن.

نوشته شده توسط Nomad_609:
آقای Grim Reaper جواب منو تو پستهای قبلی چرا ندادی ؟
من توی یه سایتی اینو دیدم
Because I can connect an external hard drive, can I save profiles and game data to an external USB drive?

The Xbox 360’s USB ports let you read data from external drives, but it won’t let you write data to a USB drive. In order to save game data, you’ll need Microsoft’s Xbox 360 Hard Drive or a Memory Unit ($39.99; www.xbox.com).
فقط می تونی اطلاعات درون هارد رو بخونی ولی نمی تونی توش چیزی بنویسی یا ذخیره کنی! (من فکر کرده بودم میشه:blushing:) برای ذخیره اطلاعات نیاز به هارد خودش داری
اسم این هارد ها هم هارد اکسترنال هست و با پورت USB به کامپیوتر وصل میشه
------------------------------------
و این هم هارد که به X360 وصل شده(هارد خودش) که به بالای دستگاه وصل میشه
xbox360_02.jpg

آقا بعضی ها شاید دوست نداشته باشن که چند سال الکی صبر کنن که Ps3 ارزون شه! ما بازی رو انجام میدیم که لذت ببریم نه چیز دیگه
سرزمین رایانه ها هم تنها کسی بوده که فقط حرف نزده عمل هم کرده!
اصلا چه دیدی شاید دو روز دیگه ایران تحریم شد دیگه Ps1 هم گیر نیاد چه برسه به Ps3 !

نوشته شده توسط mt3691:
اخه hddvd جه ربطی به xbox360 داره؟
کی دنبال فیلم hd هست با اون قیمتهاش تازه با چه تلوزیونی می خوای فیلم hd ببینی؟
واسه بازی هم که کیفیت ps3 با xbox360 فرق نداره
مگه پول علف خرسه که بریزیم تو شکم سونی
تازه کی حال داره 2 سال صبر کنه که این ps3 بیاد ایران و کپی خور بشه و بازیهاش ارزون بشن
من هستم و با یک LCD Projection می بینم.شاید هم رفتم سراغ نسل تازه تر....
کیفیت این دو را بعدا متوجه خواهی شد.
شما فکر کن علف خرسه...ولی من فکر می کنم چیزیه برای یک معامله ی پایاپای.
من صبر می کنم.راستی این ایکس باکس 360 شما هم هنوز کاملا بازیهاش کپی خور نشده.پس باید نسخه ی اصل رو بخری که سرزمین میده 70-80 تومن...
خوش باشید.

الان فقط NFS MW دارم که زمین تا زیر زمین با NFS pc فرق میکنه

خود بازی که هیچ فرقی با هم نداره
اگر منظورت اینه که گرافیک 360 خیلی از نسخه PC بهتره اصلا اینطور نیست
گرافیک نسخه PC وقتی تمام جزئیات روی بالاترین حد قرار بگیره کاملا در حد نسخه X360 و حتی بهتر از اون میشه
ولی اگه PC تون واسه 3 سال پیش باشه اونوقت اختلاف گرافیکی زیاد میشه

نوشته شده توسط g.o.w:
به چه دليل:confused::confused::evil:
از تو كه نپرسيدم:):)
:love::cool::cool::cool::cool:
این جملت ور توجه کن:

يه تعريفي چيزي از x360 كن ديگه گرافيكش چجوريه؟

مگه کنسول گرافیک داره که چه طوره حداقل بگو فلان بازی رو 360 چه گرافیکی داره

نوشته شده توسط Behzad:
خود بازی که هیچ فرقی با هم نداره
اگر منظورت اینه که گرافیک 360 خیلی از نسخه PC بهتره اصلا اینطور نیست
گرافیک نسخه PC وقتی تمام جزئیات روی بالاترین حد قرار بگیره کاملا در حد نسخه X360 و حتی بهتر از اون میشه
ولی اگه PC تون واسه 3 سال پیش باشه اونوقت اختلاف گرافیکی زیاد میشه
تا بازی نکنی متوجه نمیشی که من چی میگم !

از همه لحاز الانx360 بهتره تازه تو کنفرانس سونی اعلام شد که ps3 500 دلاری قابلیت خوندن hdmi رو نداره و از نظر سخت افزاری از x360 399 دلاری هم پایین تره تازه این ps3که بدون هارده یعنی همون 500 دلاریهقابلیت پشتیبانی از wi-fi رو هم نداره ودسته های این کنسول هم(ps3) کا رایی لازم در بازی ها رو ندارن چون میزان واکنش دسته ها در باز ی warhawk 1 ثانیه(یک ثانیه) از تصویر عقب بود وباید گفت این ps3 که قیمتش 500 دلاره به علت پشتیبانی نکردن از hdmi قابلیت ارایه تصویر hd 1080p رو برای خروجی نداره این برای انجام بازی هایی مثل GT HD مشکل سازه فقط XBOX 360 با هارد

اگه از راه نرم افزاری قرار باشه هک بشه 10000% (صفر اضافی لازم میشه!) به هارد نیاز داره که فکر کنم firmware از راه نرم افزاری هست اگه سخت افزاری باشه که نیازی به هارد نداره
فکر کنم تا حالا X360 های دارای درایو Samsung هک شدند ( روش هکش هم دارم! ولی نمی دونم درسته یا نه)
3060000000059285.JPG

--------------------------------------------
حالا یه خبر بد(البته یکم قدیمیه)
http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4218670.stm
جنبه خوبش اینه که گویی الان موفق نبوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or