راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یعنی من که core دارم نمیتونم frimware نصب کنم ؟ یعنی بهتره جای مموری Hard بگیرم ؟ اصلا Hard 360 به صورت جدا تو ایران هست ؟ بعد قضیه Hard کامپیوتر چیه ؟یعنی همون کار Hard x360 رو میکنه ؟

بچه ها خواهشا کمکم کنید
من الان یه چیزی حدود 600 تومن پول دارم به سوالات من جواب بدید
-الان برم 360 بخرم؟
-بازی کپی چنده؟
-من میتونم تو تهران با دوستم که 360 داره دونفره بازی کنیم؟
-مسلما" یکی از بازی هایی که میخوام بگیرم ead or Alive 4 هست که باید با پسرخاله ام دونفره بازی کنیم من اگه بخوام 360 بگیرم با دوتا دسته چند برام در میاد؟
-باتری برای دسته های بیسیم تو جعبه اش هست؟ چندتا؟ چجوری شارژمیشه؟ چندساعت باید تو شارژ باشه؟چه مدت کار مفید میده با هر دفعه شارژ؟
-اگه بخولم بگیرم core بگیرم یا remium لبته 70% پرمیوم بگیرم
من قاطی کردم لطفا بگید چیکار کنم

بچه ها من یه سوالی برام بوجود اومده

تو مشخصات 360 نوشته که mp3 player رو ساپورت میکنه لازمه ساپورت کردن هم اینه که بتونه mp3 player رو به عنوان یه درایو بشناسه

پس با این حساب میشه از یه cool disk یا mp3 player به عنوات یه هارد استفاده کرد و نیازی به
مموری و هارد مخصوص نباشه

نظر شما چیه؟

نوشته شده توسط Nomad_609:
یعنی من که core دارم نمیتونم frimware نصب کنم ؟ یعنی بهتره جای مموری Hard بگیرم ؟ اصلا Hard 360 به صورت جدا تو ایران هست ؟ بعد قضیه Hard کامپیوتر چیه ؟یعنی همون کار Hard x360 رو میکنه ؟
ببین هارد X360 ممکنه قیمتی نزدیک به 100 تومن داشته باشه با حافظه 20GB ولی تو می تونی با این پول یک هارد 120GB براش بخری!
که بهش می خوره چون هارد X360 با پورت USB بهش نصب میشه و اگه یکی از این هارد ها بخری می تونی به X360 نصبش کنی تنها مزیتی که هارد X360 داره و بخاطر اون هست که گرونه اینه که کوچیک هست
بچه ها من یه سوالی برام بوجود اومده

تو مشخصات 360 نوشته که mp3 player رو ساپورت میکنه لازمه ساپورت کردن هم اینه که بتونه mp3 player رو به عنوان یه درایو بشناسه

پس با این حساب میشه از یه cool disk یا mp3 player به عنوات یه هارد استفاده کرد و نیازی به
مموری و هارد مخصوص نباشه

نظر شما چیه؟
بنظر من میشه ولی قیمتش زیاده و به درد کسی می خوره که داره اونو
کلا میشه گفت هرچی که با پورت USB (فکر کنم USB2) به کامپیوتر وصل میشه می تونه به X360 هم وصل بشه بخاطر همین هم دسته X360 می تونه به کامپیوتر وصل بشه

بچه ها خواهشا کمکم کنید
-الان برم 360 بخرم؟
-بازی کپی چنده؟
-مسلما" یکی از بازی هایی که میخوام بگیرم ead or Alive 4 هست که باید با پسرخاله ام دونفره بازی کنیم من اگه بخوام 360 بگیرم با دوتا دسته چند برام در میاد؟
-باتری برای دسته های بیسیم تو جعبه اش هست؟ چندتا؟ چجوری شارژمیشه؟ چندساعت باید تو شارژ باشه؟چه مدت کار مفید میده با هر دفعه شارژ؟

همونطور که توی اون تاپیکم گفتم فعلا بهتره که نگیری
بازی کپی فقط سرزمین داره که گویا فقط روی دستگاههای که خودشون دسکاری کردن اجرا میشه ... قیمتشم بچه ها گفتن 7-8 تومنه من دقیق نمیدونم
اگه مدل پرمیوم رو بگیری خودش 2 تا دسته داره
برای بازی کردن 2 نفره هم دقیقا نمیدونم این سیستمی که سرزمین درست کرده چی به چیه که بهت بگم میشه بازی کرد یا نه
باتری شارژی هم توی جعبش هست ولی شارژر رو نمیدونم (یعنی فکر نکنم داشته باشه)
با شارژر معمولی میشه باتریهاشو شارژ کرد احتمالا

این محتویات نسخه پرمیومه که توش شارژر رو ننوشته :

Contents:
Xbox 360 Console
Hard Drive
Wireless Controller + Batteries
Xbox Live Headset
Component HD AV Cable
Ethernet Cable
Power Cord
Instruction Manuals

دوست عزیز !
بهتر است پولت را نگه داری و با جمع کردن دوباره پول بر تعداد ارقام صفر آن بیفزایی تا وقتی PS3 اومد و با بلو ری یک تو دهنی به اچ دی توشیبا زد ، افسوس نخوری که چرا Xbox360 خریدم.
مدلی که سرزمین داده بیرون خوبه ولی بازیهاش گرونه...

یعنی این هاردی که شما میگی با هارد معمولی کامپیوتر فرق میکنه ؟میشه بیشتر راجع به وصل کردن هارد کامپیوتر به x360 توضیح بدین و اینکه این هاردها اسمش چیه و آیا کمتر از 120 هم داره که ارزونتر باشه ؟ وآیا روش مطمئنیه و همون کار هارد x360 رو میکنه و تا حالا امتحان شده یا نه ؟

نوشته شده توسط gameware:
بچه ها خواهشا کمکم کنید
-الان برم 360 بخرم؟
-بازی کپی چنده؟
don't wait buy it.

نوشته شده توسط Grim Reaper:
ببین هارد X360 ممکنه قیمتی نزدیک به 100 تومن داشته باشه با حافظه 20GB ولی تو می تونی با این پول یک هارد 120GB براش بخری!
که بهش می خوره چون هارد X360 با پورت USB بهش نصب میشه و اگه یکی از این هارد ها بخری می تونی به X360 نصبش کنی تنها مزیتی که هارد X360 داره و بخاطر اون هست که گرونه اینه که کوچیک هست
یعنی این هاردی که شما میگی با هارد معمولی کامپیوتر فرق میکنه ؟میشه بیشتر راجع به وصل کردن هارد کامپیوتر به x360 توضیح بدین و اینکه این هاردها اسمش چیه و آیا کمتر از 120 هم داره که ارزونتر باشه ؟ وآیا روش مطمئنیه و همون کار هارد x360 رو میکنه و تا حالا امتحان شده یا نه ؟

نوشته شده توسط حامد:
دوست عزیز !
بهتر است پولت را نگه داری و با جمع کردن دوباره پول بر تعداد ارقام صفر آن بیفزایی تا وقتی PS3 اومد و با بلو ری یک تو دهنی به اچ دی توشیبا زد ، افسوس نخوری که چرا Xbox360 خریدم.
مدلی که سرزمین داده بیرون خوبه ولی بازیهاش گرونه...
اخه hddvd جه ربطی به xbox360 داره؟
کی دنبال فیلم hd هست با اون قیمتهاش تازه با چه تلوزیونی می خوای فیلم hd ببینی؟
واسه بازی هم که کیفیت ps3 با xbox360 فرق نداره
مگه پول علف خرسه که بریزیم تو شکم سونی
تازه کی حال داره 2 سال صبر کنه که این ps3 بیاد ایران و کپی خور بشه و بازیهاش ارزون بشن

نوشته شده توسط Nomad_609:
نوشته شده توسط Grim Reaper:
ببین بنظر من اون هارد 20 گیگابایتی خود کنسول هم قشنگ تره هم فکر کنم یه فرقی با اتصال جداگانه داشته باشه این رو بهت بگم اگه هارد خودشو بخری لودینگ بازیها سریع تر میشن ولی مثلا ربطی به اجرای بازی های قدیمی ایکس باکس قدیمی نداره چون یه برنامه هست که نصب میشه روی هارد پس فرقی نمی کنه روی چه هاردی

من نمیدونم پس اگه سرزمین مدل core رو نتونسته هکش کنه پس چه دلیلی داره که بیاره بندازه به مردم ! من خودم قصد داشتم یه دونه از این مدل رو بگیرم ولی حالا که نتونسته دیگه بیخیالش شدم تقریبا !
مدل core رو داره میده 430 تومان نه هارد داره , نه مموری داره , نه هک شده , نه معلومه چجوریه از کجا اومده ! به چه دردی میخوره آخه.
مدل Premium رو هم که داره میده 680 تومن ! مگه آدم مغز خر خورده بره اینقدر بده واسه کنسول...در صورتی که مدل پرمیوم در کل درمیاد 400 تومان نهایتش !
هیچ کاری هم نداره واسه هکش ! همون fireware چند کیلوبایتی رو ریختن توی هاردش اونوقت میگن یه کاری کردیم دستکاریش کردیم که فقط بازیهای که خودمون داریم رو فقط اجرا کنه ! :eek:
یعنی بخاطر اون نرم افزار اومدن 280 تومان کشیدن رو جنس !!!

مثل اينكه هيچكي اينجا نيست
من هنوز سر دوراهيم اين اقا nomadهم كه هيچ تعريفي نميكنه انگار نا راضيه
اخه من pcبگيرم ياط360:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or