بنظرم بهتره پولتو برای یک هارد جمع کنی (البته منظورم هارد کامپیوتر بود) که می تونیش به X360 وصلش کنی چون توی بعضی از بازیها نیاز میشه باید هارد با پورت USB بخری خیلی بهتر و با صرفه ترهنوشته شده توسط Nomad_609:والا من الان فقط Nfs Mw رو دارم در ضمن مموری هم ندارم .منتظرم این فریم ور لامصب بیاد تا ما هم یه چند تا بازی کپیه ردیف بگیریم . چون میدونید که بازی اورجینال خریدن اصلا به صرفه نیست. تازه الان من پولامو واسه مموری دارم جمع میکنم .ولی خدا میدونه این فریم ور ممکنه چند باشه ولی از اونجایی که برنامست نباید زیاد گرون باشه. مگه نه ؟
آره عباس ؟!
من فعلا پیگیرش نیستم (لابد اومده دیگه!)نوشته شده توسط SamFisher:به به به به به ! عباس گلم !!
آقا خبری از سرزمین نیست ؟! توی تهران هم آورده 360 ؟
من یه core میخوام بگیرم حساب کردم که هر مدلی بگیرم یه دسته اضافی لازمه . خوب این 50 دلار . یه مموری هم میگیرم 40 دلار
دیگه واسه چی premium بگیرم ؟!
تلویزیون HD هم که ندارم . اگه خدای نکرده !! یه موقع گرفتیم کابلشم میگیرم . هدست میخوام چیکار ؟!
الان ارزون ترین جا برای core کجاست ؟! ( توی اهواز نباشه ! )
آره عباس ؟!
به این می گند نه-آره:cheesygriآره عباس ؟!
بنظرم بد نباشه(بستگی داره بازی هاش چی باشه!) پول هر کدوم از بازیهاش 8 تومن هست که 15 تاش میشه 120 تومن پس به عبارتی قیمت خودش هست 560 تومن!آقا فهمیدید چی شده من چند روز پیش رفته بودم سرزمین به من گفت 360 های پریمیومون که کپی خور شده هستند رو با 15 تا بازی میده 680 تومن! به نظر تون چه طوره؟ من خودم تا 3 یا 4 هفته ی دیگه میگیرم
دوست عزیز من جای شما بودم صبر میکردم فقط! 360 دیگه با یه نرم افزار کپی خور میشه شاید خودمون هم یاد گرفتیم چه طوریه!نوشته شده توسط Nomad_609:والا من الان فقط Nfs Mw رو دارم در ضمن مموری هم ندارم .منتظرم این فریم ور لامصب بیاد تا ما هم یه چند تا بازی کپیه ردیف بگیریم . چون میدونید که بازی اورجینال خریدن اصلا به صرفه نیست. تازه الان من پولامو واسه مموری دارم جمع میکنم .ولی خدا میدونه این فریم ور ممکنه چند باشه ولی از اونجایی که برنامست نباید زیاد گرون باشه. مگه نه ؟