راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط Nomad_609:
والا من الان فقط Nfs Mw رو دارم در ضمن مموری هم ندارم .منتظرم این فریم ور لامصب بیاد تا ما هم یه چند تا بازی کپیه ردیف بگیریم . چون میدونید که بازی اورجینال خریدن اصلا به صرفه نیست. تازه الان من پولامو واسه مموری دارم جمع میکنم .ولی خدا میدونه این فریم ور ممکنه چند باشه ولی از اونجایی که برنامست نباید زیاد گرون باشه. مگه نه ؟
بنظرم بهتره پولتو برای یک هارد جمع کنی (البته منظورم هارد کامپیوتر بود) که می تونیش به X360 وصلش کنی چون توی بعضی از بازیها نیاز میشه باید هارد با پورت USB بخری خیلی بهتر و با صرفه تره;)

به به به به به ! عباس گلم !!
آقا خبری از سرزمین نیست ؟! توی تهران هم آورده 360 ؟
من یه core میخوام بگیرم حساب کردم که هر مدلی بگیرم یه دسته اضافی لازمه . خوب این 50 دلار . یه مموری هم میگیرم 40 دلار
دیگه واسه چی premium بگیرم ؟!
تلویزیون HD هم که ندارم . اگه خدای نکرده !! یه موقع گرفتیم کابلشم میگیرم . هدست میخوام چیکار ؟!
الان ارزون ترین جا برای core کجاست ؟! ( توی اهواز نباشه ! )
userbar_X360.jpg
آره عباس ؟!
wink.gif

نوشته شده توسط Grim Reaper:
بنظرم بهتره پولتو برای یک هارد جمع کنی (البته منظورم هارد کامپیوتر بود) که می تونیش به X360 وصلش کنی چون توی بعضی از بازیها نیاز میشه باید هارد با پورت USB بخری خیلی بهتر و با صرفه تره;)
اره خوبه:p

سلام. من بعده مدتها تو این تایپیک دارم پست میزنم;). دوستان عزیز توجه کنید:
به نقل از همکار و دوست گرامی ما (ساسان عزیز) از اهواز طی مراجعه ایشان به شرکت سرزمین مسئولانه این شرکت از کپی خور کردن X360هایی که از منابع دیگر تامین شده است خود داری نموده اند و گفته اند: از هر جا خریدی بده همونجا کپی خورش کنن:devil:.
هازوکی پرس واحد مرکزی خطر
در ضمن یه خبره خوش به همتون بدم یه مشکل برام پیش اومد پوله X360 هاپولی شد رفت:crying:. این فامیلمون انقده لفت داد خریدنشو تا پوله خرج شد زنگ زدم بهش گفتم قربونت نوشدارو رو بعده مرگه سهراب ببرم ناصرخسرو بفروشم؟؟؟:love:

آقا فهمیدید چی شده من چند روز پیش رفته بودم سرزمین به من گفت 360 های پریمیومون که کپی خور شده هستند رو با 15 تا بازی میده 680 تومن! به نظر تون چه طوره؟ من خودم تا 3 یا 4 هفته ی دیگه میگیرم

یه خبر خوب.همون کسی که درایو سامسونگ رو هک کرده داره درایو هیتاچی رو هم هک می کنه و در مراحل آخرش هست و به گفته خودش (در یکی از فروم ها)این کار مراحل آخر خودشو طی می کنه.
لینک:http://www.xboxhacker.net/forums/index.php?topic=1000.0

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط SamFisher:
به به به به به ! عباس گلم !!
آقا خبری از سرزمین نیست ؟! توی تهران هم آورده 360 ؟
من یه core میخوام بگیرم حساب کردم که هر مدلی بگیرم یه دسته اضافی لازمه . خوب این 50 دلار . یه مموری هم میگیرم 40 دلار
دیگه واسه چی premium بگیرم ؟!
تلویزیون HD هم که ندارم . اگه خدای نکرده !! یه موقع گرفتیم کابلشم میگیرم . هدست میخوام چیکار ؟!
الان ارزون ترین جا برای core کجاست ؟! ( توی اهواز نباشه ! )

آره عباس ؟! ;)
من فعلا پیگیرش نیستم (لابد اومده دیگه!)
آره عباس ؟!
به این می گند نه-آره:cheesygri
--------------------------
آقا فهمیدید چی شده من چند روز پیش رفته بودم سرزمین به من گفت 360 های پریمیومون که کپی خور شده هستند رو با 15 تا بازی میده 680 تومن! به نظر تون چه طوره؟ من خودم تا 3 یا 4 هفته ی دیگه میگیرم
بنظرم بد نباشه(بستگی داره بازی هاش چی باشه!) پول هر کدوم از بازیهاش 8 تومن هست که 15 تاش میشه 120 تومن پس به عبارتی قیمت خودش هست 560 تومن!
راستی سرزمین سایتش اینه؟ www.srayaneh.com اگه هست چرا توش هیچی نگفته!؟:confused:

دوستان یه خواهش جدی دارم
من متاسفانه مدیر نیستم که ....
خیلی از دوستان از خبری که هنوز مطمین نیستند میاند اینجا عنوان میکنند که فلان جا فلان .... فلان کارا میکنه ... فلان چیزا داره .... فلان چیز را فلان جا فلان میفروشه ...
از مدیران خواهش دارم به این موضوع رسیدگی کنند که این گونه اطلاعات روی حدس و گمان نباشه ....
به عنوان مثال ممکنه من بیام توی تاپیک بگم که فلان مغازه Xbox 360 داره به قیمت 600 ... در صورتی که فقط از یک نفر شنیدم ولی خودم مستقیم نپرسیدم ...
این باعث میشه که کاربری که مثلا در شهرستان هستش مسیر زیادی را طی کنه پول هم همراهش بیاره ، کلی مصیبت بکشه ... بعد بیاد ببینه اون اخبار صحت نداشته !!!
پس از دوستان هم خواهشی که دارم تا زمانی که خودشون قیمت نگرفتند و با چشم و گوشه خودشون نشنیدند و ندیدند اینجا منعکس نکنند ، البته من نمیگم تا الان دوستان دروغ گفتند ، ولی یک مقدار حرف ها ضد و نقیض زده میشه
باز هم از دوستانی که اطلاعاتی از فروش و امکانات پس از فروش !!! گذاشتند تشکر میکنم
در آخر هم به عنوان اولین کسی که به قصد خرید Xbox 360 کلی مصیبت کشیدم آخرش هم فهمیدم که دروغی بیش نبوده ، توصیه میکنم که زیاد به این شرکت ها اطمینان نکنید، همه چیز را تست شده تحویل بگیرید
منظورم اینه که مطمین بشید که کپی خور شده باشه

من یه چیزی قطعی بهتون بگم خیال همتون راحت شه.این قضیه فرم ور چه درست باشه چه غلط،هنوز بازیهای این کنسول نه کپی نه اصلش به اون صورت تو ایران پیدا نمیشه.
680 هزار تومن،میشه 750 دلار،که میشه باهاش پک پریمیوم خرید با 5 تا بازی،یا پک Core با 7 تا بازی و این به نظر من خیلی بهتره.
این قضیه سرزمین هم تا اونجا که من میدونم همچین چیز مالی نیست،حتی اگه هم باشه بازیاش فقط اونجا گیر میاد.Firmware هم فکر نکنم کار خاصی داشته باشه،که یه شرکت بخواد واسش پول بگیره،چون یه نرم افزاره و بس.
فعلا اگ شما یه X360 بگیرین،بازیه کپیشو جای خاصی نمیشه پیدا کرد،پس خودتونو خسته نکنین.
کلا چون بازیهای کنسول رو نمیشینن رایت کنن،با راههای اینجوری کار پیش نمیره.بهتره منتظر یه راه کلی و Stable باشین.

اون طرف به من گفت که ما به صورت نرم افزاری کپی خورش کردیم و core چون هارد نداره پس کپی خور نمیشه!!
تازه میگفت که این 360 هایی که ما کپی خور کردیم فقط بازی های مارو اجرا میکنه! [دیگه نفهمیدم منظورش از این جمله چیه!]

نوشته شده توسط Nomad_609:
والا من الان فقط Nfs Mw رو دارم در ضمن مموری هم ندارم .منتظرم این فریم ور لامصب بیاد تا ما هم یه چند تا بازی کپیه ردیف بگیریم . چون میدونید که بازی اورجینال خریدن اصلا به صرفه نیست. تازه الان من پولامو واسه مموری دارم جمع میکنم .ولی خدا میدونه این فریم ور ممکنه چند باشه ولی از اونجایی که برنامست نباید زیاد گرون باشه. مگه نه ؟
دوست عزیز من جای شما بودم صبر میکردم فقط! 360 دیگه با یه نرم افزار کپی خور میشه شاید خودمون هم یاد گرفتیم چه طوریه!:love:

به نظر من این سرزمین سرکاری هست و الکی مردومو سرکار گذاشتن.
کپی خور شدن به هارد نیازی نداره و فلش درایو رو تغییر میدن و کپی بازیها هم فرقی نمی کنه رو هر دستگاهی که هک شده کار میکنه اصلا از اول هم این سرزمین حرفاش بو میداد:mad:
یکم صبر کنید و با خیال راحت یه دستگاه کپی خور بخرین چیزی نمونده ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or