نوشته شده توسط mt3691:به نظر من این سرزمین سرکاری هست و الکی مردومو سرکار گذاشتن.
کپی خور شدن به هارد نیازی نداره و فلش درایو رو تغییر میدن و کپی بازیها هم فرقی نمی کنه رو هر دستگاهی که هک شده کار میکنه اصلا از اول هم این سرزمین حرفاش بو میداد
یکم صبر کنید و با خیال راحت یه دستگاه کپی خور بخرین چیزی نمونده
اره مطمئن هستم هیچ ربطی به هارد نداره تو انگلیس اکثر پکهای core درایو سامسونگ دارن و اونجا اینکارو زیاد کردننوشته شده توسط Nomad_609:شما مطمئنی که کپی خور شدن به هارد نیازی نداره ؟
نوشته شده توسط mt3691:اره مطمئن هستم هیچ ربطی به هارد نداره تو انگلیس اکثر پکهای core درایو سامسونگ دارن و اونجا اینکارو زیاد کردن
امروز رفته بودم توپخونه پاساژ لباف فروشگاه رضا گفت xbox360 رو بده برات فیرم ویر بریزیم گفت پول نمیگیره چون میخواد خودشم تست کمه ولی باید درایوت سامسونگ-توشیبا باشه
ولی باید مموری بگیری برای save بازی ها
نوشته شده توسط gameware:قاطی کردم بابا
الان یکی جواب منو بده
الان تو تهران جای هست که برم 360 بخرم که بازی های کپی روش میخوره؟(پرمیوم) بازیهای 8 تومنی کجا میفروشه؟
شما چی تا حالا با Xbox 360 nfs بازی کردی که اینو میگی ؟
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
معلومه که نیستننوشته شده توسط SamFisher:خ
توی پایتخت 360 چنده ؟! لباف که مجانیه ( شرمنده ها :blushing: ولی مگه عاشق چشم و ابروی ما شدن !! عجیبه ! ) .
یه جورایی یا میشه یا میسوزهنوشته شده توسط mt3691:گفت پول نمیگیره چون میخواد خودش هم تست کنه
نوشته شده توسط mt3691:اره مطمئن هستم هیچ ربطی به هارد نداره تو انگلیس اکثر پکهای core درایو سامسونگ دارن و اونجا اینکارو زیاد کردن
امروز رفته بودم توپخونه پاساژ لباف فروشگاه رضا گفت xbox360 رو بده برات فیرم ویر بریزیم گفت پول نمیگیره چون میخواد خودشم تست کمه ولی باید درایوت سامسونگ-توشیبا باشه
ولی باید مموری بگیری برای save بازی ها