راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط Grim Reaper:
DHL چی هست ؟:confused:

عزیزه دله برادر سرویسه پستی هست .گویا فعلان کارشو به تعویق انداخته تو ایران. حدود 50 دلار باید در بیاد. یا 35 دلار.

اول بگم dhl یک نوع پست هست که 4 روزه هست
قیمت dhl حدود 40-50 باید باشه
انقده اینجا بحثه X360 و قطعه هاشه آدمو به شک میندازه.
همون پست DHL .
عزیزه دله برادر سرویسه پستی هست .گویا فعلان کارشو به تعویق انداخته تو ایران. حدود 50 دلار باید در بیاد. یا 35 دلار.
از همتون ممنونم!:cheesygri

نوشته شده توسط 789:

با توجه به وزن و فاصله ای حدود در مایاد دیگه ؟

تا اونجا که من میدونم DHL فقط اسناد و مدارک به ایران میاره.
در ضمن اگه گزینه Next-Gen بازی TB:L فعال باشه،گرافیکش از گرافیک Tomb Raider نسخه X360 بالاتر میره.بعدشم با 7900GTX SLI میشه اجراش کرد!
در ضمن احسان GRAW مثال خوبی نیست چون ورژن X360 اون به کلی با ورزن PC ایش فرق میکرد.
اگر TES:Oblivion رو مثال بزنیم،شما با یه کارت 7900 GTX میشه گفت اندازه X360یا حتی بیشتر گرافیک میتونین از این بازی بگیرین.
شما اگه میخوای 3 میلیون خرج بازی کنی،به نظر من بهتره یک میلیونشو بذاری واسه کنسول و دو میلیون بقیه رو خرج سیستم کنی.برای خرج کردن واسه سیستم هم بهترین کار اینه که لا اقل تا آخر سال 85 صبر کنین ببینین دنیا دست کیه!
در ضمن Nomad عزیز،شما اگر بخوای 3.5 کیلو رو برسونی از تورنتو به تهران،بهتره که بری از بازار لباف خرید کنی!
البته خبر اینکه GC بوده که تو نمایشگاه بوده،همون فردا پس فردای نمایشگاه در اومد،عکساشم تو همین تاپیک Next-Gen خودمون هستش،ولی مسئله اینه که در واقع زیاد فرقی نمیکنه!چون مهمترین قطعه ی گیم کیوب که تو E3 بوده،قالبش بوده.امکان داره یکم از نطر فنی بازیهای لانچ Wii بهتر باشن،ولی نه در اون حد.
پ.ن:یه چیزی مثل دستک بازیه پارسل Microsoft هستش و چاخانهایی که بعد E3 سر هم کردن از جمله Dev-Kit آلفا!تا یه مدت مردم رو سرکار نگه دارن،نمیدونم این شرکتا چرا روشون نمیشه مثل آدم بگن بازیهامون هنوز کاملا آماده نشده:cheesygri

پ.ن2!:دلیل اینکه Perfect Dark برای X360 اومد اینه که مایکروسافت کل استودیوی Rare رو سال 2000 از Nintendo خرید!یعنی یه جورایی انحصار طلبی:)(البته انحصار طلبیه اصلی اونجا اتفاق میفته که تصمیم میگیره Nintendo رو هم بخره،ولی دیگه زورش نمیرسه!)پس ربطی به خوب بودن X360 نداره!هر چند از Rare زمان N64 تقریبا هیچی نمونده!بازیهای 95 تا 2000 این استویدیو اصلا با بازیهای 2000 تا الان این استودیو قابل مقایسه نیست،اکثر برنامه نویسای سابق Rare الان دوباره تو همون نینتندو مشغولن.

در ضمن فکر نکنم Microsoft پولدارترین کمپانیه دنیا باشه،اینکه Bill Gates پولداریت فرده دنیاس دلیل نمیشه مایکروسافتم پولدارترین شرکت باشه(البته مطمئن نیستم)ولی فکر کنم تو همون امریکا هم جنرال موتورز از همه وضعش بهتر باشه!

آخرین ویرایش:
فکر کنم پولدار ترین شرکته کامپیوتری رو میگفت. بعد هم عماد درست میگه تو ایران که حالیشون نیست میبینی میخواد 4 روزه برسه 40 روزه میاد تازه اگر بیاد. میبینی که دسته های کنسولت نیست. کجاست ؟؟تو گمرک کش رفتن.

ممنون
در مورد کش رفتن که من یه کارت گرافیک سفارش دادم عمه ام برام پست رجیستر کرد رو جدول زمان بندی بهش گفتن 4 روزه میرسه ولی من حدود 90 روز صبر کردم تازه رسیده!!!

من زنگ زدم دفترش تو ایران قبول میکردن بفرستن کانادا . اون وقت کانادا قبول نمیکنه بفرسنه به ایران و فقط اسناد و مدارک رو قبول میکنه ؟ اونو که با پست معمولی هم میشه فرستاد و دیکه لازم نیست 50$ پول بدیم .
در ظمن من میخوام ببینم اونی که واسم فرستاده به اندازه ازم پول گرفته یا نه.
والا من خودم هم 360 مو بدون هیچ مشکلی واسم فرستادن .
تازه اگه پوله پسته 3.5 kg تو کانادا میشه 50 $ تو ایران اگه بخوای همون بسته رو پست کنی کانادا میشه 140 $. اه

نوشته شده توسط g.o.w:
سلام اين اقا nomadكه تاحالا هيچ تعريفي نكرده كه ما خوشمون بياد
ميتوني يه عكس از كنسولت بزاري؟؟؟
درمورد اقا sasyهم اگه از سرزمين بگيريم مگه چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیر جان من منظورم این هست که اگر این طور کپی خور کردن 360 جواب بده [یعنی سخت افزاری] دیگه آدم چرا بره 360 های کپی خور شده ی سرزمین رو بخره؟

نوشته شده توسط ehsan_62:
کپی خور کردن کنسول ها مشکلاتی را همراه خودش داره
از طریق Software خیلی بهتره به نظر من
درسته احسان جون ولی جایی رو دیدی که 360 رو نرم افزاری کپی خور کرده باشه؟ یا فقط سرزمین؟!
این سرزمین داره برا یه فایل چند مگابایتی نا قابل 300 تومن میکشه رو قیمت کنسول! این نامردی نیست؟;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or