راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط حامد:
من امروز رفتم سرزمین رایانه....
بهش گفتم Premium ایکس باکس 360 چقدره ؟
گفت : 650 هزار تومن بعلاوه ی 4 عنوان مجانی ! Ghost Recone 3 و Burnout و Call of Duty 2 و یک عنوان دیگه که یادم نمیاد.
در ضمن بهم گفت کاری که انجام دادند روی Xbox360 کرک نرم افزاری است نه کرک سخت افزاری.

نپرسیدی اگه ما هم Xbox360 مون رو ببریم کرک میکنن یا نه ؟

نوشته شده توسط Nomad_609:
نپرسیدی اگه ما هم Xbox360 مون رو ببریم کرک میکنن یا نه ؟
منظورتون رو درست نمی فهمم چون جمله تون مجهوله !
احتمالا منظورتون اینه که تمام امکانات عمومی است یا فقط بخاطر منه که مشتری ثابت شون هستم.البته این رو نمی دونم.شاید این کارها را فقط بخاطر این برام قراره انجام بدهد که دو سال از دوستانش و مشتری بازیهاشون هستم.شاید هم عمومی باشد ولی چشمم آب نمی خورد.

نوشته شده توسط gameware:
با این آپدیت میشه بازیهای کپی ایکس باکس معمولی رو اجرا کرد؟
منظورت اجرا کردن بازیهای Xbox قدیمی بر روی Xbox 360 است که باید بگویم امتحان نکردم ولی به احتمال زیاد انجام پذیر است.;)

نوشته شده توسط حامد:
منظورتون رو درست نمی فهمم چون جمله تون مجهوله !
احتمالا منظورتون اینه که تمام امکانات عمومی است یا فقط بخاطر منه که مشتری ثابت شون هستم.البته این رو نمی دونم.شاید این کارها را فقط بخاطر این برام قراره انجام بدهد که دو سال از دوستانش و مشتری بازیهاشون هستم.شاید هم عمومی باشد ولی چشمم آب نمی خورد.

یعنی اونا قبول کردن که ماله شما رو کرک کنن ( کپی خور شه ) ؟ چقدر گفتن ازت میگیرن؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته شده توسط farid20011990:
کپی خور نیست..
برای 360 هم 10 تا بازی دارم..
499$ CAD از EB Games گرفتم
دمتون گرم

این EB games تو کدوم کشوره ؟ تو کانادا هم شعبه داره ؟ خودت گرفتی یا کسی واست فرستاده ؟ با DHL واست فرستادن ؟

این eb game همون E-GAME هم هست دیگه
آخه تو مجله بازیرایانه تبلیغ فروشگاه شادیه نوشته تنها نمایندگی E-GAME در ایران
118zozk.gif

نوشته شده توسط حامد:
من امروز رفتم سرزمین رایانه....
بهش گفتم Premium ایکس باکس 360 چقدره ؟
گفت : 650 هزار تومن بعلاوه ی 4 عنوان مجانی ! Ghost Recone 3 و Burnout و Call of Duty 2 و یک عنوان دیگه که یادم نمیاد.
در ضمن بهم گفت کاری که انجام دادند روی Xbox360 کرک نرم افزاری است نه کرک سخت افزاری.

سلام سرزمين ديگه تركونده من كه پيسي رو بيخيال ميشم زنگ ميزنم يكي برام بفرستن اگه اينجوريه
اقا چندتا دسته داره بي سيمه يا باسيمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or