راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

امروز رفتم توپخونه پیش یکی از دوستام گفت پرمیوم رو میده 500 تومان به نظر شما خوبه؟
البته تو بازار خیلی کم شده و همه جا 600 تومان میگن:evil:

نوشته شده توسط mt3691:
امروز رفتم توپخونه پیش یکی از دوستام گفت پرمیوم رو میده 500 تومان به نظر شما خوبه؟
البته تو بازار خیلی کم شده و همه جا 600 تومان میگن:evil:
کپی خور دیگه؟ من اگه جات بودم همین امروز میخریدم

نه قراره با هم دیگه کپی خورش کنیم ولی دستگاه J هست
در ضمن به اطلاع دوستان برسونم که پرمیوم یه دسته بی سیم بیشتر نداره
فکر میکنید دستگاه J ایرادی داره؟

نوشته شده توسط mt3691:
نه قراره با هم دیگه کپی خورش کنیم ولی دستگاه J هست
در ضمن به اطلاع دوستان برسونم که پرمیوم یه دسته بی سیم بیشتر نداره
فکر میکنید دستگاه J ایرادی داره؟
J یعنی اینکه ژاپنیه؟:confused:

بابا نگیرید ژاپنی پدر درمیاره مگه خود آمریکا خط تولید نئداره؟ آمریکاییشو بگیر
درضمن فروشگاه یگانه داره میده 500
فروشگاه شادی هم با دوتا بازی میده 600 البته بازی اصل که یکیش به انتخاب خودت یکیش هم فیفا06

نوشته شده توسط gameware:
درضمن فروشگاه یگانه داره میده 500
فروشگاه شادی هم با دوتا بازی میده 600 البته بازی اصل که یکیش به انتخاب خودت یکیش هم فیفا06
این فروشگاه یگانه کجاست؟میشه تلفن یا ادرسشو بدی؟
ممنون میشم

نوشته شده توسط mt3691:
این فروشگاه یگانه کجاست؟میشه تلفن یا ادرسشو بدی؟
ممنون میشم
برو مجله بازیرایانه بخر توش هست من نمیتونم بگم شرمنده/ یعنی نیمیخوام بگم دوست ندارم:cheesygri
نه گزشته از شوخی بیا:تهران-خیابان جمهوری-چهارراه یوسف آباد پاساژحافظ-پ36
تلفن:66703648-66703846
فکس:66727013

سلام

بعد از این 20-30 صفحه صحبتی که شده و هیچکس هم به هیچ نتیجه ای نرسیده ظاهرا ، ذکر چنتا نکته رو لازم میدونم :
در مورد نسخه Premium یا Core
100% خرید نسخه Premium به صرفه تره

اگه نسخه Core بگیرید و بخواید 2 تا دسته هم داشته باشید حداقل 70-80 تومن باید بدید
در حالی که نسخه Premuim 2 تا دسته بی سیم روش هست و 20 گیگ هارد داره (دیگه نیازی به مموری کارت نیست)
ضمن اینکه یه نسخه Premium یدونه هدست بی سیم + یه سری کابل هم داره
اگه بخواید تجهیزاتی که روی نسخه Premium هست رو به صورت جداگانه بخرید بیشتر از 100$ اختلافی که بین 2 نسخه هست باید پول بدید پس عقل سلیم نسخه Premium رو انتخاب میکنه

ژاپنی و آمریکایی معنیش این نیست که یه سریش تو آمریکا تولید شده یه سریش تو ژاپن
وقتی که میگن این کنسول J هست یعنی اینکه فقط بازیهای ژاپنی رو اجرا میکنه
یعنی در حالت عادی شما اگه یه کنسول J بخری و فیرم ویر یا مودچیپ روش نصب نکنی فقط بازیهای که برای ژاپن ساخته شدن رو اجرا میکنه و اگه از آمریکا یا اروپا بازی بخری بزاری توش اجرا نمیکنه
ولی با نصب فیرم ویر یا مودچیپ دیگه مشکلی نیست و همه بازیها اجرا میشن

بعدشم این نصب فیرم ویر همچین کار خفنی نیست که نشه انجامش داد ... اگه یه خورده وارد باشید میتونید نصبش کنید
اگر کسی میتونه از خارج با قیمت خوب بگیره دیگه مشکلی نیست و میتونه فیرم ویر رو روش نصب کنه یا نهایتا یه پولی بده براش بریزن که اونم خیلی نمیشه (خود مودچیپ که یه قطعه سخت افزاریه 40-50 تومن در میاد فوقش اینکه دیگه یه نرم افزاره)

نيازيم به فروختن پيسي يا پي اس2 ندارم 3تومن هم دارم

شما میشه یه لطفی بکنی هرجا میرسی نپرسی PC بخرم یا 360 ؟
اگه 3 میلیون داری دیگه مشکلت چیه ؟
فوقش 500 تومن میدی برای 360
2 500 هم میمونه که باهاش میشه یه PC خیلی توپ بست
دیگه چرا انقدر سوال میپرسی ؟

و در آخر توصیه ی من :

فعلا XBOX 360 نخرید
تا وقتی که یه روش درست و حسابی برای اجرای بازیهای کپی معرفی بشه
این روش نرم افزاری پایدار نیست و قطعا بازیهایی که در آینده میان با این روش اجرا نخواهند شد دقیقا مشکلی که PSP داره

دوستان توجه کنید !!! یه خبر خیلی خوب دارم هم واسه خودم و هم واسه کسایی که میخوان Xbox360 بگیرن !

Sarzamin Rayaneh is Fake !!!

چند ساعت پیش تماس گرفتم سرزمین حالا بگین چی میگفتن بی شهورا...! نزدیک یه 20 دقیقه با اون یارو که نمیدونم کی بود حرف میزدم (راستش اسمش نپرسیدم) ازش پرسیدم (برای بار صدم) مدلهایی که آوردین چی جوریه و قیمتاش چنده ؟؟؟
گفت :
مدل پرمیوم رو داریم 650 تومان همراه با تجهیزاتش و یک بازی اوریجینال !!!
ازش پرسیدم یک بازی اوریجینال واسه چیه ! گفت که حالا مگه بده یک بازی مجانی هم روشه گفتم که نه اتفاقا خیلی هم خوبه ولی به جای یک بازی اصلی که 60$ قیمت داره بجاش 10 تا بازیهای کپی که دارید بزارید بهتر نیست ! (حالا اینجاشو گوش کنید !!!)
گفت بازی کپی ؟؟؟!!! گفتم آره دیگه اون بازیهایی که گفتید 8 تومان قیمت داره...گفت خوب ما اون بازیها رو بهتون میدیم با اون قیمت ولی چه جوری میخواید روی کنسول اجرا کنید !!!!!!!!!!!!!!
:eek: :eek: :eek:
گفتم ببخشید من منظور شما رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید ! مگه دستگاه های شما هک شده و دستکاری شده نیست که بتونه بازیهای کپی رو بخونه ؟؟؟ گفت نه !!! ما همچین چیزی اینجا نداریم بازیهای کپی رو داریم و دستگاهی هم که داریم اونا رو نمیخونه !
من اون موقع تا این حرفو شنیدم 2 تا شاخ بالای سرم ظاهر شد ! گفتم من 100 مرتبه تماس گرفتم همکاراتون اصلا چیزای دیگه میگفتن ! گفت که همکارام رو نمیدونم چی گفتن و چی شنیدی ولی من دارم راستشو به شما میگم ! گفتم چه دلیلی داشت همکاراتون بیان چرت و پرت تحویل مردم بدن اصلا کاری درستی نیست که مردمو سر کار بزارین ! من الان میخواستم یک دستگاه از شما بخرم حتمی شده بود ولی حالا دروغ گفتید عمرا اگه بیام از شما خرید کنم ! گفت که نه ما پیگیرش هستیم که این دستگاه رو هکش کنیم و تا 2 ماه آینده خبرشو توی سایت میزاریم ! منم گفتم خیلی لطف کردید , از شما کمال تشکر رو میکنم من حتما تا 2 ماهه دیگه صبر میکنم تا دروغ بعدی تونو بشنوم " خداحافظ !.

میبینید دوستان چه قدر اینا پست هستند یه مشت عقده ای افتادن اونجا که مردمو سرکار بزارن.ماها هم که چه قدر خوش خیال بودیم و واسه خودمون برنامه ریزی کردیم.اصلا اگه خبر هک 360 تو ایران صحت داشت مثل توپ صدا میکرد , اصلا اگه واقا همچین چیزی بود باید توی سایتشون این خبر مهمو میزاشتن یا نه ؟ واقا که من هم واسه خودم و هم واسه دوستان متاسفم...
دیگه اگه از من میشنوید تا چیزی رو با چشم خودتون ندید و نشنیدید اقدام به کاری نکنید هر وقت دیدید خبر توی سایت گزاشتن و رسمی شده اونوقت بیاید برنامه ریزی کنید.
دیگه ام خواهشا اسم این سرزمین رو توی سایت نیارید که دیگه حالم داره ازش به هم میخوره.
با بازیرایانه هم تماس گرفتم نه اونا تونستن اون فیرم ویر رو نصب کنن نه سرزمین تونسته کاری بکنه هر دو گفتن کار آسونی نیست و یک ریسکه و حتی امکانات هم میخواد.
راستش من که دیگه فعلا بیخیال خرید این کنسول شدم تا ببینیم بعد چی پیش میاد.
از دوستان هم معذرت میخوام بخاطر این خبر بد من شرمنده همه عزیزان هستم.
خداحافظ.

دوستان توجه کنید !!!

هیچی دیگه رسما ..... شد به حاله همه رفت ! منه خوش خیالو بگو چه نقشه ها کشیده بودم !
پس این فروشگاه شادی بیخود نمی گفت که اگه X360 هک شده بیارین یه میلیون بهتون میدیم !:((:evil::((

Last edited by a moderator:
اینا مطمین باشید هیچ کدوم از شما ها به اندازه ی من Xbox 360 را دوست نداره
به اندازه ی من هم دنبالش ندویده ، من بعد از 2 هفته بعد از اینکه لانچ شد اقدام به گشتن کردم از این حرف و حدیث ها خیلی شنیدم، خرج الکی کردم، تنهایی پاشدم رفتم کرج توی برف سرمای 5 درجه زیره صفر .... این قضیه ی مشخص هستش که این نوع فروشگاه ها دست به این کارا میزنند... فرقی نمیکنه سرزمین باشه یا میهن یا ...
مشکل ما اینه که خیلی زود سردی ، گرمیمون میشه...
بهترین کار هم اینه که اعتبار این گونه شرکت ها را با مطلع کردن دیگران زیره سوال ببریم (در واقع حقیقت را بگیم ) ولی بهتره از کلمات مناسب تری استفاده کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or