راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط farid20011990:
.....
While regular Xbox modding has become a cottage industry of sorts, no one has completely solved the Xbox 360 yet. Some progress has been made, though, and Huang thinks it's only a matter of time. "Things are different from a few years ago. The stakes are higher for Microsoft and the hacking community has intensified its efforts."
...

Gamespot
http://www.gamespot.com/news/6152122.html

دمتون گرم
اینا که گفتی یعنی چی ؟
راستی این فروشگاه ebay تو ایران نمایندگی داره ؟

آخرین ویرایش:
11b0zmf.jpg
بهتون بگم که روی هر دو مدل یه دسته بیشتر نداره-خالی بندیه میگن 2 تا
بعدش هم مدل پرمیوم+هارد یه مموری 64مگابایتی هم داره!
بعد هم یه سری عکس راجع به دسته بیسیم:
11b0uhz.jpg

11b0zft.jpg

همون طور که می بینید یه قطعه از اون برآمدگی پشت دسته بیرون میاد که توش دو تا باتری aa یا همون باتری قلمی خودمون بهش میخوره(فراوان ترین باتری جهان)
11b1089.jpg

همه عکس هایی از دسته های 360 که تو اینترنت پخش شده 90 درصدشون طرح واقعی نیست ولی این عکس واقعیه و میبینید قسمت پایین خاکستری نیست بلکه نقره ای هست و متالیک.
11b10s4.jpg

همان طور که می بینید به اون قسمت کوچک سیاه در بالای دسته یه کابل وصل میشه این کابل توی جعبه هست (حتما موقع خرید دقت کنید این کابل باشه وگرنه باید هردفعه باتری تموم شد یکی دیگه بخرید.
شما وقتی که این بکابل رو وصل می کنید دسته مثل دسته سیم دار عمل می کنه ولی در وقت اتصال دسته شارژ هم میشه
همون طور که در عکس دیده میشه یک دکمه کوچک وجود داره که میتونید میزان لرزش (یا همون ویبره یا شوک!) رو تنظیم کنید
پیشنهاد من:اگر دسته بیسیم دارید میزان لرزش رو روی کمترین حالت یا خاموش بزارید چون لرزش خیلی از برق باتری میگیره و سریع شارژتون تموم میشه
اگر خیلی به لرزش اهمیت میدید حتما کابل شارژ رو به دسته وصل کنید اون وقت میزان لرزش رو بزارید روی 100 درصد چون در این حالت از باطری استفاده نمیشه.
11b13z5.jpg

همچنین دقت کنید که حتما تو جعبه دوتا پک باتری که تو هرکدومشون دوتا باتریAA هست وجود داره یادتون نره ها هر کدوم 15 تومن هستن بخواهید جدا بخرید
11b16r9.jpg

PLZ answer

نوشته شده توسط mohandes_register:
با اینکه این فروشگاه صاحبش ایرانیه تو ایران نمایندگی نداره.واقعا که:confused:

پس من چه جوری میتونم از ebay خرید اینبرنتی بکنم ؟ اگه خرید کنم واسم میفرستن ؟:confused::confused::confused::confused::confused:

نوشته شده توسط gameware:
بهتون بگم که روی هر دو مدل یه دسته بیشتر نداره-خالی بندیه میگن 2 تا
بعدش هم مدل پرمیوم+هارد یه مموری 64مگابایتی هم داره!
بعد هم یه سری عکس راجع به دسته بیسیم:
همون طور که می بینید یه قطعه از اون برآمدگی پشت دسته بیرون میاد که توش دو تا باتری aa یا همون باتری قلمی خودمون بهش میخوره(فراوان ترین باتری جهان)
همه عکس هایی از دسته های 360 که تو اینترنت پخش شده 90 درصدشون طرح واقعی نیست ولی این عکس واقعیه و میبینید قسمت پایین خاکستری نیست بلکه نقره ای هست و متالیک.
همان طور که می بینید به اون قسمت کوچک سیاه در بالای دسته یه کابل وصل میشه این کابل توی جعبه هست (حتما موقع خرید دقت کنید این کابل باشه وگرنه باید هردفعه باتری تموم شد یکی دیگه بخرید.
شما وقتی که این بکابل رو وصل می کنید دسته مثل دسته سیم دار عمل می کنه ولی در وقت اتصال دسته شارژ هم میشه
همون طور که در عکس دیده میشه یک دکمه کوچک وجود داره که میتونید میزان لرزش (یا همون ویبره یا شوک!) رو تنظیم کنید
پیشنهاد من:اگر دسته بیسیم دارید میزان لرزش رو روی کمترین حالت یا خاموش بزارید چون لرزش خیلی از برق باتری میگیره و سریع شارژتون تموم میشه
اگر خیلی به لرزش اهمیت میدید حتما کابل شارژ رو به دسته وصل کنید اون وقت میزان لرزش رو بزارید روی 100 درصد چون در این حالت از باطری استفاده نمیشه.

همچنین دقت کنید که حتما تو جعبه دوتا پک باتری که تو هرکدومشون دوتا باتریAA هست وجود داره یادتون نره ها هر کدوم 15 تومن هستن بخواهید جدا بخری
من برام سوال زیاد پیش اومده:
1- مگه اینطور نیست که پرمیوم یه دسته بی سیم و یه دسته باسیم داره؟
2- برده دسته بیسیم چقدره؟ چند متره؟
3- عکسی که از کابله شارژره دسته هست اون سرش USB هستش؟ یا من اشتب دیدم؟ اگه USB هست به کجا باید وصل بشه؟
با این تیکه تنظیم شوک خیلی حال کردم چون من اعصابم اصلا شوک رو نمیکشه
ممنون میشم یکی جوابمو بده:love:

این فروشگاه یگانه کجاست؟میشه تلفن یا ادرسشو بدی؟

66703846-(021)

اینم شماره فروشگاه یگانه ولی اگه تماس گرفتی بهت گفتن پرمیوم رو بهت میدیم 400,500 تومان دیگه تعجب نکن ! چون هر کدوم از اون آدمهایی که اونجا هستن یه قیمتی واسه کنسول میزارن ! یهو میبینی وقتی رفتی اونجا مثلا کنسول رو بگیری 500 بهت میگن کی بهت گفته این قیمتو...! نه آقا جون قیمتش 750 تومانه !
یک روده راست توی این فروشنده ها نیست...

==========================================

بهترین کار اینه که یا فعلا X360 نگیرید یا اگر هم میخواید بگیرید از ایران نگیرید , اگه میتونید از اروپا خرید کنید چون خیلی باصرفه تره.اونجا Core هستش 300$ پرمیوم هستش 400$ !

من زنگ زدم یگانه میگه پریمیوم 700 :eek:
میگم اشتباه نمیکنید میگه نه باید بیای فروشگاه . دینگ دینگ دینگ
قطع کرد !!
کسی شماره فروشگاه شادی رو نداره ؟؟؟

آقا چه گیر سه پیچی دادین!تا سه شنبه صبر کنین ببینین Devil 360چه گلی میخواد به سرش بگیره!
سرزمین هم همونطور که قبلا گفتم الکی از آب در اومده گویا!اصولا به من میگن نوستراداموس!!!دستیارم هم الان داره واسه کنکور میخونه!

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
من برام سوال زیاد پیش اومده:
1- مگه اینطور نیست که پرمیوم یه دسته بی سیم و یه دسته باسیم داره؟
2- برده دسته بیسیم چقدره؟ چند متره؟
3- عکسی که از کابله شارژره دسته هست اون سرش USB هستش؟ یا من اشتب دیدم؟ اگه USB هست به کجا باید وصل بشه؟
با این تیکه تنظیم شوک خیلی حال کردم چون من اعصابم اصلا شوک رو نمیکشه
ممنون میشم یکی جوابمو بده:love:

چشم این هم جواب:
1-نه این طور نیست مدل پرمیوم یه دسته بیسیم داره-مدل کور یه دسته باسیم
2-10 متر
3-بله یو اس بی هست که به پشت کنسول میخوره و دوتا هم جای USB در جلوی کنسول داره مثل عکس که گزاشتم
بله شوک چه خوشتون بیاد چه بدتون بیاد ضرر داره هم واسه اعصاب- هم بعدا دست لرزه میگیره-هم سریع شارژتموم می کنه (فکر کن دوتا آرمیچر بچرخن،دسته بیسیم باشه چقدر برق مصرف می کنه ! سه ثانیه ای تموم میشه شارژش)
این هم عکس که می گفتی یو اس بی کجاشه:
این یه دونه:
11b3qes.jpg

این هم دوتا:

11b3qmf.jpg

بازم سوال داشتی بگو;)

راستی تو این تاپیک هزار بار خوندم پیترمور با نینتندو رفیقه و فلان نه این طور نیست یک چیزی گفت که بتونه طرفدار جمع کنه،خود شما وقتی شنیدی این حرفو زده فکر نکردی چه آدم خوبیه؟! نه این فقط یه تبلیغ بود که به سودئ جفتشون تموم شد راست هم میگه گفته بود:به جای این که 600 دلار پول کنسول بدهید مبلغی کمتر برای خرید یک کنسول قوی ویک کنسول پر از ایده بخرید
بد میگه؟

یه سایتیه که قراره 06/06/06 راه بیفته،که میشه 6 ژوئن که میشه سه شنبه یا چهارشنبه فکر کنم،و قراره یه سری اطلاعات در مورد Modchip این کنسول بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or