Black_Flag
کاربر سایت
4 گیگ هم خریدش ضرره هم فروششمنم ی کنسول اسلیم 4 گیگ دارم فوق العاده کم کار کرد و از ایکس باکس های قبلیم 100 تا بازی روش دارم چقد میرزه؟؟
فک کنم 500 تومن ازت بخرن شایدم تا 550 بتونی بفروشی (با بازی ها این قیمت)
4 گیگ هم خریدش ضرره هم فروششمنم ی کنسول اسلیم 4 گیگ دارم فوق العاده کم کار کرد و از ایکس باکس های قبلیم 100 تا بازی روش دارم چقد میرزه؟؟
چراااااااااا؟4 گیگ هم خریدش ضرره هم فروشش
فک کنم 500 تومن ازت بخرن شایدم تا 550 بتونی بفروشی (با بازی ها این قیمت)
از خیلی جهات از elite هم بهتره هم پیشرفته ـتر ولی شما هاردش رو هم در نظر بگیرچراااااااااا؟
یعنی از الایت ارزونتره؟؟؟مگه میشه؟؟؟؟
عزیزم اگه هارد نمیخورد بله ولی هارد بهش وصل میشه و اینکه بازی هارو میشه رو فلش هم ریختاز خیلی جهات از elite هم بهتره هم پیشرفته ـتر ولی شما هاردش رو هم در نظر بگیر
هم فضایِ کمی داره هم خیلی از بازی ها (مخصوصا بازی های ea) رویِ 4 گیگ نصب نمیشن
اگه 250 بود آره میتونستی زیاد بفروشی ولی فک نکنم 4 گیگ رو دست دومش رو الان بتونی بیشتر از 600 بفروشی
منظوره منم همونِ دیگه روی فلش هم نصب نمیشن بعضی از بازی هاعزیزم اگه هارد نمیخورد بله ولی هارد بهش وصل میشه و اینکه بازی هارو میشه رو فلش هم ریخت
این مدل 360 که خیلی قدیمی شده و 5.4 سالی هست از روش تولید نمیکنن و معمولا هم هاردش خیلی جاش کمه فوقش تا 60 گیگ رو ساپورت کنه هم مادربوردش زود میسوزه اگه خیلی باهاش بازی کنیسلام
به نظرتون اين زيادي ارزون نيست؟ خوبه اصلا اين مدل؟
ایکس باکس آرکید در حد آک
آگهی ایکس باکس آرکید در حد آک روی دیوار
از مدلها و مين بوردهاي ايكس باكس خيلي سر در نميارم، ممنون ميشم راهنمايي كنيد
یه اسلیم 250 گیگ بگیر اگرم خواستی یه کینکت هم بگیر خیلیم خوب!سلام
ميخوام براي خواهرزادم ايكس باكس ٣٦٠ بگيرم
نميدونم چه مدلي بگيرم،هر فروشنده تو توپخونه يه چي ميگفت!
همه كنسولا رفرشن؟؟
چي بگيرم پس؟
درود
قصد خرید XBOX 360 ELITE و یا SLIM با کمترین هزینه ممکن را داشتم (دست دوم یا نو بودنش مهم نیست )
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم
اره خوبه ، الان زیاد بازی واسه X360 نمیاد ولی اگه 120 بخری کافیه ، البته بازی هارو میتونی رو فلش هم نصب و اجرا کنی ولی باید با خود کنسول فرمتش کنی ! بازی ها هم وقتی رو هارد نصب میشه باید حتما دیسک همون بازی رو داخل کنسول بزاری تا اجرا بشه !باسلام یک عدد ایکس باکس ارکید کم کار کرد وتر وتمیزهست (از 2013 به بعد خاموش بوده)به نظرتون چند میارزه ؟250 خوبه ؟ ایا میشه بهش هارد هم اضافه کرد؟(حداقل چند گیگ هارد برای بازی های الان کافیه وقیمت هاردش چنده)؟؟ تا بازی ها رو از رو هارد اجرا کنه .ببخشید من سوالاتم خ میتدیانس اخه هیچ اطلاعی از نحوهی اجرای بازی هاش چه دیسک یا از روی هارد ندارم.اهل انلاین بازی کردن هم نیستم فقد برای froza وgeow میخوام.معذرت میخوام زیاد شد.