درود
من ايكس باكس 360 كپي خور شده نرم افزاري دارم، سوالم اينه كه اگر به اينترنت وصل بشم دستگاه مشگلي برمي خوره يا نه؟؟؟
من ايكس باكس 360 كپي خور شده نرم افزاري دارم، سوالم اينه كه اگر به اينترنت وصل بشم دستگاه مشگلي برمي خوره يا نه؟؟؟
درود
اگه منظورتون LT3 هست نه هیچ مشکلی نیست .
بلهممنون از كمكتون
يه سوال ديگه الان فهميدم كه مشكلي نيست اما الان فهميذم بايد دي وي دي برنرمكس باشه تا بن نشي ، درسته؟
اگر درسته ايا بازي 97 درصد كه من خريدم رو مي تونم برنر مكس تبديل كنم؟
ممنون
مدل 250 گیگش رو بخر که راحت همه ی بازی ها رو بتونی روش نصب کنی و جا هم زیاد داره یه وقت 4 گیگ نگیریاااا چون هم جا کم داره هم بعضی از بازی ها رو نمیتونی روش نصب کنیدوستان من اگر بخوام Xbox 360 Slim کپی خور و آکبند بخرم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ (قیمت بازار رو هم اگر میدونید بگید).
ممنون
مدل 250 گیگش رو بخر که راحت همه ی بازی ها رو بتونی روش نصب کنی و جا هم زیاد داره یه وقت 4 گیگ نگیریاااا چون هم جا کم داره هم بعضی از بازی ها رو نمیتونی روش نصب کنی
فک کنم الان قیمت اسلیم 250 بینِ 850 تا 900 تومن شده باشه نیو اسلیم هم فک کنم تا 1 تومن باشه
مدلای موجود تویِ بازار فقط Slim و Slim e (یا نیو اسلیم هم میگن) هست که هر دو هم هارد 4 گیگ و هم 250 و 320 رو ساپورت میکنن کینکت هم به راحتی رویِ جفتشون نصب میشهآقا مدل خاصی میگی تا همونو بگیرم. الان چه مدلهایی داخل بازار هست ؟واسه بچه میخوام با کینکت باشه
الان همه اینا کپی خور هستن ؟ چطور تشخیص بدم کپی خوره یا نه ؟ ضمنا خرید از بانه معقولانست یا نه ؟مدلای موجود تویِ بازار فقط Slim و Slim e (یا نیو اسلیم هم میگن) هست که هر دو هم هارد 4 گیگ و هم 250 و 320 رو ساپورت میکنن کینکت هم به راحتی رویِ جفتشون نصب میشه
فقط فرقشون باهم اینه که اسلیم دکمه هاش لمسی هست ولی نیو اسلیم ها دکمه هاشون دیگه تاچ نیست و میگن مصرف برقش کمتره
به نظرم یه اسلیم 250 گیگ با کینکت بگیر که یه چیزی حدود 1 میلیون صد یا دویست درمیاد
ولی اون نیو اسلیم ها تازه از 1 میلیون قیمتشون شروع میشه بخوای باهاش کینکت هم بخری که دیگه هیچی تا 1 میلیون 400 هم خیلیا میفروشن!!!!
4 گیگ اصلا نگیر چون هیچ بازی ای نمیشه راحت روش نصب کرد و برای فصا واسه بازی ها خیلی اذیت میکنه
بله دیگه 99 درصد فروشنده ها کنسول ها رو کپی شده میفروشن چون بازی های ایکس باکس (اریجینال) گیر نمیاد یا مثل بازی های اصل پی اس 3 زیاد تو بازار نیست برا همین همه کپیخور شده میفروشنالان همه اینا کپی خور هستن ؟ چطور تشخیص بدم کپی خوره یا نه ؟ ضمنا خرید از بانه معقولانست یا نه ؟
آقا من امروز xbox با کینکت 500 گیگ قیمت دم 2100 !!!!بله دیگه 99 درصد فروشنده ها کنسول ها رو کپی شده میفروشن چون بازی های ایکس باکس (اریجینال) گیر نمیاد یا مثل بازی های اصل پی اس 3 زیاد تو بازار نیست برا همین همه کپیخور شده میفروشن
نه اصلا.اگه از یه نفر که فروشنده ی کنسول و بازی باشه بخری حداقل گارانتی هم بهت میده و اگه چیزیش شد میدی به خودش تا برات درستش کنه
ولی اونجوری اگه کنسول اتفاقی براش بیوفته نمیتونید کاریش کنید و باید کلی هزینه کنید برای تعمیرش
خب شما یه 250 گیگ ش رو قیمت میگرفتی چون 500 گیگ برای بازی های ایکس باکس وان خیلی خوبه چون حجم اون بازی ها زیاد هست نه برای ایکس باکس 360آقا من امروز xbox با کینکت 500 گیگ قیمت دم 2100 !!!!
و یه سوال دیگه xboxها قابلیت پخش سی دی های معمولی مثل فیلم و ... دارن؟
به نظرم بین 700 تا 800 تومن میتونی بفروشیشدوستان من یه کنسول الایت دارم با هارد 120 آخرین بازی باهاش gta v انجام دادم دیگه رفتم خدمت اینم افتاد تو خونه کسیم نبود بازی کنه حالا هم که درگیر کار شدیم وقت بازی ندارم اما از یه طرف دیدم متال 5 اومده و فوتبال جدید داره میاد نمیدونم بفروشمش یا نه. حالا اگر بخوام بفروشم چه قیمتی می ارزه ؟ دوتا دسته ارجینال داره با هارد و شارژر همیشه هم از روی هارد بازی انجام میدادم (پخش آهنگ) .