pvt.miller
کاربر سایت
جواب اولی:اگه JTAG کنی که حدودا صد و بیست تومن خرج داره و دسترسی به xbox live قطع میشه(انلاین تعطیل!) میتونی بازی ها رو رو هارد نصب کنی و بدون سیدی اجرا کنیاقایون من کلا تو فاز ایکس باکس نبودم و تا الان هم xbox نداشتم !
به دلیل بودن بازی های xbox در همه جا و یکم هم تنوع گفتم برم xbox 360 بخرم ولی الان تو چند تا چیز موندم
1- این بازی هاش از رو هارد اجرا میشه کرد ؟ یا فقط دیسکیه ؟
2- بخوام بگیرم کدوم مدل رو باید بگیرم ؟
جواب دومی: اخرین مدلش Xbox360 E هست که 1.200.000 هست مدل یکی قبلیش که خودمم دارم xbox360 Slim یا همون xbox360 S هست که سخت گیرت میاد چون دیگه همه جا مدل جدیده رو میارن
احتمالا بتونی بین 600-700 هزار تومن بفروشی به نظر من برنامه ((دیوار)) رو روی گوشیت نصب کن اونجا اگهی بزار زود فروش میره الان مدل slim که یه مدل از elite. بالاتره رو 800.000 میفروشنبا سلام خدمت دوستان،
شاید جای سوالم اینجا نباشه ، اما جایی رو پیدا نکردم که مطرح کنم.بنده یه ایکس باکس ۳۶۰ الایت (۱۲۰ گیگابایت) دارم با یه دست اضافه، میخواستم بفروشمش ، کسی میدونه حدودا قیمتش برای فروش چقدره ؟ ممنون ازتون
جواب سوال اولت رو نمیدونم ولی دومی شماره سریال دستگاه نمیشه ازش سو استفاده کرد فقط خودت میتونی بفهمی کنسولت اصله یا نه چجوری؟ شماره سریال دستگاه هم پشتش نوشته شده هم داخل کیس جلویی که usb میخوره توی ستینگ دستگاه هم هست باید این سه تا عین هم باشندوستان ی سوال اساسی دارم
چطور میشه فهمید اکسباکس رفرش هست یا نه؟ refurbished
دوستان ی سوال دیگه: ایا میشه از شماره سریال پشت اکسباکس سواستفاده کرد؟ یعنی کسی ببینه یادداشت کنه و ...؟
آخرین ویرایش: