سلام , ممنون از کمک و راهنماییتون
بسیار عالی , هم به تلویزیون تو اتاقم وصل میشه هم به مانیتور 21 اینچ led که تو اتاقم دارم وصل میشه
اگر کابل تصویر vga مستقیم باشه عالیه
دوست خوبم بزار خواسته هامو بگم :
ببین اول اینکه من تو نسل هفت فقط wii داشتم البته xbox 360 فالمو هم خریدم ولی سه چراغ شد هون موقع ها انداختمش دور , پس بازی ها خوبی رو اصلا بازی نکردم
فقط با wii بازی کردم مثل کالاف دیوتی مدرن وار 3 و ..................
خوب یعنی خیلی از بازی هایی رو که شما بازی کردی من اصلا تجربه نکردم
درباره خود بازی ها دوستی بهم میگفت چرا کنسول بخری برو رو کامپیوترت بازی کن , بنظر شخصی خودم بازی رو کامپیوتر حال نمیده
یه خاطره تعریف میکنم یه زمانی کامپویتر پنیتوم 4 سی پیو 2000 تازه اومده بود منم خریدم , همون زمان کنسول ps2 هم داشتم
یادمه بازی نید فور اسپید موس وانتد بود اگر اشتباه نکنم لود ها وحشتناکی داشت رو کیس 3 تا فن اضافه بسته بودم , در کیس باز میکردم پنکه میذاشتم دور آخر دور 3
بعد لو بازی ها سریع میشد , رفته بودم ولیعصردیدم همین بازی برای ps2 هم هست خریدم گذاشتم دیدم با نسخه کامپیوتر فرقی نداره تازه از لودینگ ها زیاد - نصب درایو ها - نصب خود بازی - نصب شبیه ساز درایو و ............... خبری نیست , از اون به بعد بازی با کنسول گذاشتم کنار
البته الانم کامپویتر خوبی ندارم , عکس مشخصات pc خودم
http://8pic.ir/images/izi8smowwlpm3uqtkhuy.jpg
خوب خواسته هام اینه که : 1 - کیفیت ساخت کنسول خوب باشه
2- طراحی کنسول زیبا باشه
3- بازی ها کپی خیلی راحت اجرا کنه دردسر نداشته باشه , مثلا همین ps3 نگفتم چون یکی از فامیلا داره کپی خورش دردسر داره و من حوصلشو ندارم
4- لوازم جانیش اگر ارزون باشه بهتره , چون همون موقع خریدش من 2 تا دسته اضافه میخرم
5-اگر اجرا از روی فلش داشته باشه عالیم میشه
بله xbox one یا ps4 حتی میشه گفت هم قیمت xbox 360 ه اما هزینه بازی ها اوریج دادن من ندارم و اگر داشته باشم دلم نمیاد 200 هزار پول بازی بدم
بخاطر همین شرایط درخواستی من بود که 2 تا کنسول پیدا کردم که به دردم میخورد یکی wii u نسل هشت ( کپی خور شده راحت بازی میریزی تو رم اجرا میکنه ) هم xbox 360
که اکثر دوستان گفتن wii u نخر
هزینه جیتگ چنده؟ هزینه lt چنده؟