دوستان من میخوام یه X360 جیتگ بگیرم و چند تا سوال دارم و خیلی ممنون میشم اگر کسی پاسخ بده. ببخشید که سوالهام یکم زیاده!
1. آیا وقتی دستگاه جیتگ شده باشه، میتونیم از اینترنت بازی رو دانلود کنیم و با فلش بریزیم داخل هارد کنسول؟ یعنی هیچ نیازی به دیسک نیست؟ اگر اینطوره میشه بگین چه طور باید بازی ریخت؟ ویدیو یا مقاله آموزشی وجود داره؟
2. برای کنسول جیتگ، فایل بازی دانلود شده حتماً باید مخصوص کنسول جیتگ شده باشه یا از هر جا میشه دانلود کرد؟ من
این سایت رو میشناسم که خیلی از بازیها رو داره. به نظرتون خوبه؟ یا سایت بهتری رو سراغ دارید؟
3. در کنسول جیتگ میشه از دیسک استفاده کرد؟
4. تجربهتون از بازی با کنسول جیتگ شده چه طور بوده؟ مشکلی در نحوه اجرای بازی (کندی، لگ، افت فریم و ...) وجود داشته؟
5. من مد نظرم هست آخرین مدل X360 یعنی E رو بگیرم. بعضیها میگن این مدل جیتگ بشو نیست و بعضی میگن اگر سال ساختش قبل از 2014 باشه میشه جیتگ کرد؟
6. من چون میخوام کنسول جیتگ بگیرم، موقع تست کردن از کجا بفهمم که واقعاً جیتگ شده؟
7. از کجا باید از اورجینال بودن دسته مطمئن بشم؟
8. دانگل اتصال دسته X360 به ویندوز 10 رو از کجا میشه پیدا کرد؟ یا راه دیگهای برای اتصال دسته بیسیم به ویندوز هست؟
9. کابل HDMI قیمتش از حدود 70 تومن هست تا چند میلیونی. میخوام بدونم فرقشون چیه؟ یعنی ممکنه اونی که گرونتره کیفیت تصویرش بالاتر باشه؟ صدها مدل وجود داره و نمیدونم کدوم رو بگیرم.
10. مرکز فروش کنسول در تهران کجاها هست؟
11. لطفاً هر نکته دیگهای که باید موقع خرید بدونم رو بگین. چون همه X360 ها دسته دوم هستن، منم خیلی وارد نیستم و میترسم دستگاه مشکلدار بهم بندازن! اگر فروشگاه یا فروشنده مطمئنی میشناسید لطفاً در پ.خ معرفی کنید.