راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اخه عزیز رفتنش مکافات.....الان من 250 گیگ با کینکت تو پایتخت با گارانتی لادیز 1400 و تو توپ خونه مغازه اقا صیام بدون گارانتی 1335 هست...ک تا توپ خونه بخای با اژانس بری همون حدودا میشه...ماشینم ک طرح ترافیکه
قابل اعتماد هست ک به توپ خونه سفارش داد با پیک بفرستن؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

عزیزجان اینجا همه فقط راهنمایی می کنند و نظر شخصی خودشون را می گن از روی تجربه یا علمی که نسبت به اون موضوع دارند تصمیم گیرنده نهایی خوده شما هستید.

ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم. یه ایکس باکس الایت که حدود سه سال خریداری شده و به صورت مفید فقط یه سال ازش استفاده شده چه قد می ارزه؟ درضمن تمیز و سالم هست.

ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم. یه ایکس باکس الایت که حدود سه سال خریداری شده و به صورت مفید فقط یه سال ازش استفاده شده چه قد می ارزه؟ درضمن تمیز و سالم هست.
من یه الایت جی تگ شده و درب و داغون که 4 سال کار کرده بود رو 600 تومن فروختم.

سلام
الان مثلا GTA V که نیاز به نصب اجباری داره اونایی که کنسولشون HDD نداره باید چیکار کنن ؟ Flash Drive ?
اگه Flash نیاز داره دوستان بهترین مدل فلش برای XB360 چیه ؟؟

سلام
الان مثلا GTA V که نیاز به نصب اجباری داره اونایی که کنسولشون HDD نداره باید چیکار کنن ؟ Flash Drive ?
اگه Flash نیاز داره دوستان بهترین مدل فلش برای XB360 چیه ؟؟
پرسیدم گفتن حتما باید 16 باشه 8 کفایت نمیکنه
و اینکه گفتن هیچ فرقی نمیکنه چه مارکی باشه
فلش های 16 سلیکون پاور هم از 37 شروع میشن با گارانتی مادام العمر

سلام.
دوستان کاربلد میشه راهنماییم کنید.
من میخوام بزودی یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ بخرم. میخوام موقع خرید مطمئن باشم که دستگاه حتما آپدیت نرم افزاری LT+3 باشه و LTU رو بجای نرم افزاری بهم ندن. راه تشخیص نرم افزاری از LTU چیه ؟ خودم طبق تحقیقی که کردم فهمیدم آپدیت های نرم افزاری تاریخ ساخت دستگاهشون اکثرا قبل از برج هشت 2011 هست و LTUها تاریخشون 2012 به بعده و دستگاه بعضی وقتها با اجکت کردن روشن نمیشه، در صورتی که دستگاه با آپدیت نرم افزاری با اجکت کردن روشن میشه.

میخواستم بپرسم تنها راه تشخیص همینه و یا راه های دیگه ای هم هست ؟
اگر تاریخ ساخت دستگاه قبل از 2011/8 باشه قطعا آپدیت نرم افزاری خواهد بود یا بازم امکان داره LTU شده باشه ؟
وقتی مطمئن شدم که دستگاه آپدیت نرم افزاری هست آیا نیازی به چک کردن درایو برای Lite-on بودنش هست ؟
در حال حاضر درایو های هیتاچی هم هک شدن ؟ چون یکی دو سال پیش که میخواستم ایکس باکس بخرم میگفتن هنوز هک نشدن.

سلام.
دوستان کاربلد میشه راهنماییم کنید.
من میخوام بزودی یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ بخرم. میخوام موقع خرید مطمئن باشم که دستگاه حتما آپدیت نرم افزاری LT+3 باشه و LTU رو بجای نرم افزاری بهم ندن. راه تشخیص نرم افزاری از LTU چیه ؟ خودم طبق تحقیقی که کردم فهمیدم آپدیت های نرم افزاری تاریخ ساخت دستگاهشون اکثرا قبل از برج هشت 2011 هست و LTUها تاریخشون 2012 به بعده و دستگاه بعضی وقتها با اجکت کردن روشن نمیشه، در صورتی که دستگاه با آپدیت نرم افزاری با اجکت کردن روشن میشه.

میخواستم بپرسم تنها راه تشخیص همینه و یا راه های دیگه ای هم هست ؟
اگر تاریخ ساخت دستگاه قبل از 2011/8 باشه قطعا آپدیت نرم افزاری خواهد بود یا بازم امکان داره LTU شده باشه ؟
وقتی مطمئن شدم که دستگاه آپدیت نرم افزاری هست آیا نیازی به چک کردن درایو برای Lite-on بودنش هست ؟
در حال حاضر درایو های هیتاچی هم هک شدن ؟ چون یکی دو سال پیش که میخواستم ایکس باکس بخرم میگفتن هنوز هک نشدن.

بنده چون خودم یه هفته پیش خریدم میگم.....دستگاه های lt3 با اجکت روشن میشن اما معمولا lt u ها با اجکت روشن نمیشن اما بعضی هاشون روشن میشن.....به تاریخ ساخت هم ربط نداره الان دستگاه بنده مال برج 11 سال 2012 است اما درایوش 9504 لایت ان هست ک خیلی خیلی کمیابه....روش دیگه تشخیص درایو هم رقم 4 سمت راست سریال دستگاه است به این صورت ک اگر 2 بود درایو 9504 اگر 3 بود 0225 و اگر 0 یا 4 بود درایو هیتاچی است
درایو های هیتاچی هم با روش lt u کپی خور میشن.....
ترجیحا بورد ترینیتی بگیرید ک زمان بوتش از کورونا کمتر هست

بنده چون خودم یه هفته پیش خریدم میگم.....دستگاه های lt3 با اجکت روشن میشن اما معمولا lt u ها با اجکت روشن نمیشن اما بعضی هاشون روشن میشن.....به تاریخ ساخت هم ربط نداره الان دستگاه بنده مال برج 11 سال 2012 است اما درایوش 9504 لایت ان هست ک خیلی خیلی کمیابه....روش دیگه تشخیص درایو هم رقم 4 سمت راست سریال دستگاه است به این صورت ک اگر 2 بود درایو 9504 اگر 3 بود 0225 و اگر 0 یا 4 بود درایو هیتاچی است
درایو های هیتاچی هم با روش lt u کپی خور میشن.....
ترجیحا بورد ترینیتی بگیرید ک زمان بوتش از کورونا کمتر هست

ممنون برای توضیحات.
من دیروز توپخونه بودم. از 5،4 تا مغازه در مورد روش تشخیص LT+3 و LTU پرسیدم و کامل توضیح دادن.
یجا گفت ال تی یو با اجکت روشن نمیشه ولی نرم افزاری روشن میشه.
یه مغازه دیگه گفت بعضی از ال تی یو ها با اجکت هم روشن میشه و به این روش نمیشه اعتماد کرد. واسه همین توضیح داد که اکثرا تمام دستگاه های قبل از 2011/8 ال تی 3 هستن و بعد از این تاریخ رو ال تی یو میکنن. ( قبلا تو اینترنت هم این روش رو خونده بودم ) دوتا دستگاه که یکی ال تی 3 بود و یکی ال تی یو بهم نشون داد که تاریخشون همونطور که میگفت بود.

در مورد Lite-on بودن درایو این روشی که شما فرمودید 100% جواب میده یا احتمال اشتباه توش هست ؟

ممنون برای توضیحات.
من دیروز توپخونه بودم. از 5،4 تا مغازه در مورد روش تشخیص LT+3 و LTU پرسیدم و کامل توضیح دادن.
یجا گفت ال تی یو با اجکت روشن نمیشه ولی نرم افزاری روشن میشه.
یه مغازه دیگه گفت بعضی از ال تی یو ها با اجکت هم روشن میشه و به این روش نمیشه اعتماد کرد. واسه همین توضیح داد که اکثرا تمام دستگاه های قبل از 2011/8 ال تی 3 هستن و بعد از این تاریخ رو ال تی یو میکنن. ( قبلا تو اینترنت هم این روش رو خونده بودم ) دوتا دستگاه که یکی ال تی 3 بود و یکی ال تی یو بهم نشون داد که تاریخشون همونطور که میگفت بود.

در مورد Lite-on بودن درایو این روشی که شما فرمودید 100% جواب میده یا احتمال اشتباه توش هست ؟

این روش را بنده رو 6 7 تا دستگاه تست کردم جواب داد....درایو های لایت ان هم همه lt3 میشن و lt u هم برای درایو های هیتاچی است....گفتم به تاریخ ساخت هم ربط نداره الان مال خودم مال اخر 2012 است اما درایوش 9504 است....این روش سریال هم یکی از افراد حرفه ای ک تو توپخونه هم مغازه دارند و جز افراد قابل اعتمادند به بنده گفتند و تایید کردند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or