wanted_9000
کاربر سایت
به نام خدا
سلام
من دیشب رفتم از پاساژی که در شهرمان مرکز بازیه یک ایکس باکس 360 بگیرم اما یک دفعه یک مسائلی مطرح کردن که کلا انداختنم تو شک و شبهه
از بحث جی تگ بگیر تا بن شدن و ....
تصمیم گرفتم از تهران بخرم
اما لطفا یکم توضیح دهید
اولا من می خوام مدل 250 گیگ اسلیم و با درایو اصلی بخرم که برای بازی در لایو مشکلی ایجاد نشه
اما یکی از فروشندگاه گفت که حتی اگر درایو اصلی هک شده بگیری باز امکان بن شدن داره
حالا اولا تهران از کدوم قسمت توپخونه خرید کنم مطمئن تره
اگر بتونید چندتا مغازه آدرس بدید که منصف باشند ممنون می شم
دوما از کجا همون جا تشخیص بدم درایو اصلیه
سوما هکش باید چطوری باشه که تمام بازی های 360 رو بیاره اونم بدون مشکل
چهارما این قضیه بازیهای 97 % و ... چیه؟ چطوری باید اون بازی که با کیفیت تره رو تشخیص بدم و بخرم؟
پنجما من در زمینه کنسول اطلاعات کمی دارم لطفا جوری راهنماییم کنید که کاربردی باشه و بتونم یک خرید مناسب و راضی کننده داشته باشم
انشاالله خدا بهتون خیر بده
یا علی
سلام
من دیشب رفتم از پاساژی که در شهرمان مرکز بازیه یک ایکس باکس 360 بگیرم اما یک دفعه یک مسائلی مطرح کردن که کلا انداختنم تو شک و شبهه
از بحث جی تگ بگیر تا بن شدن و ....
تصمیم گرفتم از تهران بخرم
اما لطفا یکم توضیح دهید
اولا من می خوام مدل 250 گیگ اسلیم و با درایو اصلی بخرم که برای بازی در لایو مشکلی ایجاد نشه
اما یکی از فروشندگاه گفت که حتی اگر درایو اصلی هک شده بگیری باز امکان بن شدن داره
حالا اولا تهران از کدوم قسمت توپخونه خرید کنم مطمئن تره
اگر بتونید چندتا مغازه آدرس بدید که منصف باشند ممنون می شم
دوما از کجا همون جا تشخیص بدم درایو اصلیه
سوما هکش باید چطوری باشه که تمام بازی های 360 رو بیاره اونم بدون مشکل
چهارما این قضیه بازیهای 97 % و ... چیه؟ چطوری باید اون بازی که با کیفیت تره رو تشخیص بدم و بخرم؟
پنجما من در زمینه کنسول اطلاعات کمی دارم لطفا جوری راهنماییم کنید که کاربردی باشه و بتونم یک خرید مناسب و راضی کننده داشته باشم
انشاالله خدا بهتون خیر بده
یا علی