راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

به نام خدا
سلام
من دیشب رفتم از پاساژی که در شهرمان مرکز بازیه یک ایکس باکس 360 بگیرم اما یک دفعه یک مسائلی مطرح کردن که کلا انداختنم تو شک و شبهه
از بحث جی تگ بگیر تا بن شدن و ....
تصمیم گرفتم از تهران بخرم
اما لطفا یکم توضیح دهید
اولا من می خوام مدل 250 گیگ اسلیم و با درایو اصلی بخرم که برای بازی در لایو مشکلی ایجاد نشه

اما یکی از فروشندگاه گفت که حتی اگر درایو اصلی هک شده بگیری باز امکان بن شدن داره

حالا اولا تهران از کدوم قسمت توپخونه خرید کنم مطمئن تره

اگر بتونید چندتا مغازه آدرس بدید که منصف باشند ممنون می شم

دوما از کجا همون جا تشخیص بدم درایو اصلیه

سوما هکش باید چطوری باشه که تمام بازی های 360 رو بیاره اونم بدون مشکل

چهارما این قضیه بازیهای 97 % و ... چیه؟ چطوری باید اون بازی که با کیفیت تره رو تشخیص بدم و بخرم؟

پنجما من در زمینه کنسول اطلاعات کمی دارم لطفا جوری راهنماییم کنید که کاربردی باشه و بتونم یک خرید مناسب و راضی کننده داشته باشم
انشاالله خدا بهتون خیر بده

یا علی

اولا من می خوام مدل 250 گیگ اسلیم و با درایو اصلی بخرم که برای بازی در لایو مشکلی ایجاد نشه

اما یکی از فروشندگاه گفت که حتی اگر درایو اصلی هک شده بگیری باز امکان بن شدن داره

حالا اولا تهران از کدوم قسمت توپخونه خرید کنم مطمئن تره

اگر بتونید چندتا مغازه آدرس بدید که منصف باشند ممنون می شم

دوما از کجا همون جا تشخیص بدم درایو اصلیه

سوما هکش باید چطوری باشه که تمام بازی های 360 رو بیاره اونم بدون مشکل

چهارما این قضیه بازیهای 97 % و ... چیه؟ چطوری باید اون بازی که با کیفیت تره رو تشخیص بدم و بخرم؟

پنجما من در زمینه کنسول اطلاعات کمی دارم لطفا جوری راهنماییم کنید که کاربردی باشه و بتونم یک خرید مناسب و راضی کننده داشته باشم
انشاالله خدا بهتون خیر بده

یا علی
بن شدن یا نشدن شما ربطی به درایو نداره .برای اینکه ببینید درایو اصلی است یا نه توی سایت دوستان راهنمایی کردن یکم سرچ کنید پیدا میشه.درمورد هک هم تمام دستگاه که توپ خانه است معمولا هک شده است و بهتون تحویل می دن و روی همشون هم هک LT3 است چیزی که تمام بازی ها جدید و قدیمی را به راحتی اجراء می کنه.برای کپی خور کردن دستگاه Xbox حتما باید دستگاه باز بشه (یعنی اگر کسی بهت گفت دستگاه باز نشده داره دروغ می گه) دستگاه کامل باز نمیشه فقط تا حدی که بتوانند درایو دستگاه را در بیارند و یک کاره خاص روش انجام بدن.تنها دستگاه های کامل باز می شند که Jtag شده باشند که من به نظرم بهتر سمتش نرید چون ممکن مادربرد دستگاه آسیب دیده باشه.بنابراین اگر دیدی برچسب پلمپ xbox پشت دستگاه تیغ خورده یا روش هولوگرام طلایی زدند بدون که ماله این قضیه است.این دستگاه ها هیچ کدام گارانتی معتبری نداره بهت به اسم گارانتی شاید بفروشند اما الکی یعنی در مقابل صدمه های جدی که به دستگاه می خوره هیچ گون کاری برات انجام نمی دهند.درمورد بازی های 97% = یکسری بازی است که حجم دیسک این بازی ها از 7.8 بالاتره یعنی چیزی حدود 8.13 است که روی دیسک های 9 معمولی رایت نمیشه حالا برای این که بتوانند این بازی ها را روی این دیسک ها جا بدن از روشی استفاده میشه به اسم Burnner max که روی دیسک تمام بازی را ذخیره می کنند اما چون رایت و هزینه Bunner بالاتر است قیمتش متفاوت است اما 97% یا Truncut ها مقداری از حجم بازی حذف شده و در دیسک رایت میشه.دیسک های Burnner Max برای آنلاین بازی کردن توصیه میشه.یکی از دلایلی بن شدن تشخیص استفاده از دیسک ها 97& در لایو است که توسط مجو بن این دیسک ها شناخته میشه که الان چند ساله موجی در کار نبوده.

کسی نبود جواب بده؟

xbox های جدید تنها قاب روشون تغییر کرده طبق توضیحاتی که در سایت های مختلف نوشته شده شما باید ببینید درایو دستگاه چیه است تا از کپی خور شدنش اطمینان حاصل کنید.
طبق توضیحاتی که در سایت های مختلف من خودندم از نظر سخت افزاری هیچ تغییری نکرده و دقیقا همان مدل xbox360 slim است که تولید شده و با ظاهری متفاوت اما نکته ای که شما حتما قبل از خرید باید رعایت کنید توجه به درایو دستگاه است اگر قصد دارید از بازی های کپی استفاده کنید.

سلام میخواستم بدونم شماره ی سریال روی جعبه باید با پشت دستگاه و پشت دسته یکی باشه یا نه؟

معمولا Gamepad ها شماره سریال متفاوت دارند اما شماره سریال دستگاه با جعبه باید یکی باشه.این تفاوت سریال Gamepad هم به این معنی نیست که Gamepad اورجینال نیست دلیل دیگری داره.اما عدم تطبیق شماره سریال روی جعبه با دستگاه می توانه به معنی دست دوم بودن دستگاه می باشد.

xbox های جدید تنها قاب روشون تغییر کرده طبق توضیحاتی که در سایت های مختلف نوشته شده شما باید ببینید درایو دستگاه چیه است تا از کپی خور شدنش اطمینان حاصل کنید.
طبق توضیحاتی که در سایت های مختلف من خودندم از نظر سخت افزاری هیچ تغییری نکرده و دقیقا همان مدل xbox360 slim است که تولید شده و با ظاهری متفاوت اما نکته ای که شما حتما قبل از خرید باید رعایت کنید توجه به درایو دستگاه است اگر قصد دارید از بازی های کپی استفاده کنید.

معمولا Gamepad ها شماره سریال متفاوت دارند اما شماره سریال دستگاه با جعبه باید یکی باشه.این تفاوت سریال Gamepad هم به این معنی نیست که Gamepad اورجینال نیست دلیل دیگری داره.اما عدم تطبیق شماره سریال روی جعبه با دستگاه می توانه به معنی دست دوم بودن دستگاه می باشد.

دوستان عزیز سلام من یه ایکس باکس ارکید به تازگی خریدم یه تعداد بازی قدیمی ثل dante inferno داشتم از قبل زدم به دستگاه نخوند نوشت unrecognize disc میخواستم بدونم مشکل از بازیه ک قدیمیه یا از لنز دستگاه هست؟ ال تی ۳ هم روش نصبه

دوستان عزیز سلام من یه ایکس باکس ارکید به تازگی خریدم یه تعداد بازی قدیمی ثل dante inferno داشتم از قبل زدم به دستگاه نخوند نوشت unrecognize disc میخواستم بدونم مشکل از بازیه ک قدیمیه یا از لنز دستگاه هست؟ ال تی ۳ هم روش نصبه
dante inferno رو LT3 جواب میده و مشکلی نداره، شما یه بار بازی رو روی هارد نصب کن اگه کامل نصب شد از رو هارد بازی رو اجرا کن اگه این ارور رو باز هم دیدی بدون مشکل از جای دیگس و اگه بازی کامل نصب نشد مشکل از بازی هست

سلام .من می خوام یه xbox 360 ارکید جاسپر با هارد 120 بگیرم به قیمت 580 تومن خواستم ببینم به صرفه است بگیرم یا وایسم برا نسل بعد ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام .من می خوام یه xbox 360 ارکید جاسپر با هارد 120 بگیرم به قیمت 580 تومن خواستم ببینم به صرفه است بگیرم یا وایسم برا نسل بعد ؟؟؟؟

اگر قبلا xbox داشتی و بازی های قدیمی را بازی کردین که نه دیگر نخر.اما اگر تجربه xbox را نداشتی این قیمت که شما می گی تقریبا منصافنه است اما باید توجه داشته باشید این کنسول چون دست دوم است باید انتظار هرگونه به وجود اومدن مشکلی را براش در نظر داشته باشید.
اگر برات خرید بازی اورجینال 200 تا 300 تومن مشکلی نیست و همچنین بازی های نسل قبل برات اهمیتی نداره چند ماه صبر کن تا کنسول جدید عرضه بشه.

سلام
دوستان میخوام یه اسلیم 250 گیگ بخرم:
1.هاردش واقعا کاربرد داره؟
2.جیتگ میشه؟
اگه بخوای جی تگ کنی که هارد باید داشته باشی(جی تگ میشه)
اگه هم جی تگ نکنی بازم باید بازی ها رو نصب کنی که به درایوت فشار نیاد و باید هارد داشته باشی.
نتیجه=هارد کار برد داره لول

دوستان لطفا چند جای خوب و قابل اعتماد تو تهران معرفی کنید.......این مغازه های پاساژ پایتخت قابل اعتماده؟.....اخه توپخونه طرح ترافیک و ایناست دیگه.....

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا چند جای خوب و قابل اعتماد تو تهران معرفی کنید.......این مغازه های پاساژ پایتخت قابل اعتماده؟.....اخه توپخونه طرح ترافیک و ایناست دیگه.....
من تجربه شخصی خودم را می گم و بعد از سال های خرید از هر دوجا باید بگم پایتخت میره دقیقا کنسول را از همان توپخانه می خره میاره و به خاطر زرق و برق پاساژ و مغازه و محیط که داره چند برابر گرونتر می فروشه و تا دلت بخواهد خالی می بنده که این دستگاه را کمپانی Microsoft رسما فقط برای این مغاز تولید کرده و انواع اقسام فاکتور و کارت گارانتی بی ارزش هم بهت نشان می ده.توپ خانه هم نمی گم امامزاده هستند اما یکم حواست را جمع کنی و قیمت را هم داشته باشی خیلی کم پیش میاد که جنس دست دوم یا داغون به مشتری بدن.
توصیه من به شما توپ خانه است.

من تجربه شخصی خودم را می گم و بعد از سال های خرید از هر دوجا باید بگم پایتخت میره دقیقا کنسول را از همان توپخانه می خره میاره و به خاطر زرق و برق پاساژ و مغازه و محیط که داره چند برابر گرونتر می فروشه و تا دلت بخواهد خالی می بنده که این دستگاه را کمپانی Microsoft رسما فقط برای این مغاز تولید کرده و انواع اقسام فاکتور و کارت گارانتی بی ارزش هم بهت نشان می ده.توپ خانه هم نمی گم امامزاده هستند اما یکم حواست را جمع کنی و قیمت را هم داشته باشی خیلی کم پیش میاد که جنس دست دوم یا داغون به مشتری بدن.
توصیه من به شما توپ خانه است.

اخه عزیز رفتنش مکافات.....الان من 250 گیگ با کینکت تو پایتخت با گارانتی لادیز 1400 و تو توپ خونه مغازه اقا صیام بدون گارانتی 1335 هست...ک تا توپ خونه بخای با اژانس بری همون حدودا میشه...ماشینم ک طرح ترافیکه
قابل اعتماد هست ک به توپ خونه سفارش داد با پیک بفرستن؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

اخه عزیز رفتنش مکافات.....الان من 250 گیگ با کینکت تو پایتخت با گارانتی لادیز 1400 و تو توپ خونه مغازه اقا صیام بدون گارانتی 1335 هست...ک تا توپ خونه بخای با اژانس بری همون حدودا میشه...ماشینم ک طرح ترافیکه
قابل اعتماد هست ک به توپ خونه سفارش داد با پیک بفرستن؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
من هم از توپ خونه خرید کردم یه هد ست وایر لس گرفتم چرا با مترو نمیری؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or