راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این روش را بنده رو 6 7 تا دستگاه تست کردم جواب داد....درایو های لایت ان هم همه lt3 میشن و lt u هم برای درایو های هیتاچی است....گفتم به تاریخ ساخت هم ربط نداره الان مال خودم مال اخر 2012 است اما درایوش 9504 است....این روش سریال هم یکی از افراد حرفه ای ک تو توپخونه هم مغازه دارند و جز افراد قابل اعتمادند به بنده گفتند و تایید کردند

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

پس من با همین روش از Lite-on بودن درایو مطمئن میشم که قطعا دستگاه آپدیت نرم افزاری LT+3 هم خواهد بود.
ممنون رفیق.

پس من با همین روش از Lite-on بودن درایو مطمئن میشم که قطعا دستگاه آپدیت نرم افزاری LT+3 هم خواهد بود.
ممنون رفیق.

خواهش می کنم عزیز فقط فقط فقط حتما حتما حتما مطمعا بشید سریالی ک روی دستگاه است با اونی ک تو داشبورد است مطابقت داشته باشه ک خیلی مهمه....با اون روش سریال خیالتون راحت میشه ک درایو عوض نشده چون بعضی ها درایو هیتاچی را با لایت ان عوض می کنن....فقط یادتون نره سریال ها را چک کنید ک یکی باشه

خواهش می کنم عزیز فقط فقط فقط حتما حتما حتما مطمعا بشید سریالی ک روی دستگاه است با اونی ک تو داشبورد است مطابقت داشته باشه ک خیلی مهمه....با اون روش سریال خیالتون راحت میشه ک درایو عوض نشده چون بعضی ها درایو هیتاچی را با لایت ان عوض می کنن....فقط یادتون نره سریال ها را چک کنید ک یکی باشه

حتما چک میکنم که یکی باشه، حواسم هست.
ممنون ...

منظور شما اینه که تو مغازه موقع تست این نکته باید چک بشه ؟ و یک بازی هم اجرا بشه باهاش ؟ درسته ؟

منظور شما اینه که تو مغازه موقع تست این نکته باید چک بشه ؟ و یک بازی هم اجرا بشه باهاش ؟ درسته ؟

بله دوست عزیز اگر سریال ها یکی نباشن خدا میدونه چه بلایی سر دستگاه بیچاره اوردن...البته سریال جعبه مهم نیست چون 90 درصد دستگاه ها جعبه مال خودشون نیست....سریال پشت دستگاه با اونی ک تو داشبورد مینویسه مهمه...یه بازی هم اجرا کنید با دسته خودتون بازی کنید مطمعن شید دسته و کپی خور کنسول مشکل نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or