راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام ... ببخشید یکی از دوستان قصد خرید اکس باکس داره ...
میخواستم ببینم چه کنسولی بگیره بهتره و حدود قیمتش چقدره؟
منظور نمیدونم جی تگ و اینا چه جوریه و اکس باکس چه طور کپی خور میشه :
ممنون...................

ممنون...................
الان کنسول سری اسلیم موجود هست در مدل 4 گیگ و 250 گیگ و همچنین مدل های کینکت دار ! که احتمالا خودتون بهتر میدونید...
کنسول های سری فت هم نوش شاید پیدا نشه ولی دست دومش هست.
کپی خور هم از نظر راحتی کپی خور LT3 متداول تر هست تا جی تگ ! ولی خب بسته به سلیقه میشه جی تگ هم کرد !
یه سری نکات ریز هم موقع خرید باید دقت کرد که تو همین چند صفحه قبلی دوستانی که بیشتر اطلاع دارن قید کردند ...
موفق باشی.

ممنون...................

دوست گرامی صفحه قبل را بخوانید کامل توضیح دادم

ممنون ... لطف کردید.. پس باید مطمئن شم که درایو عوض نشده باشه ...
بعدش هیتاچی باشه مشکلش چیه؟
اگه درایو لایت آن باشه و عوض نشده باشه و سریال هم یکی باشه حله؟
سریال رو کجا نوشته ؟ ببخشید...
ممنون

ممنون ... لطف کردید.. پس باید مطمئن شم که درایو عوض نشده باشه ...
بعدش هیتاچی باشه مشکلش چیه؟
اگه درایو لایت آن باشه و عوض نشده باشه و سریال هم یکی باشه حله؟
سریال رو کجا نوشته ؟ ببخشید...
ممنون

اگر درایو هیتاچی باشه برای کپی خور برد درایو عوض میشه....اصطلاحا lt u میشه
بله .....
سریال را پشت دستگاه زیر بارکد فک کنم نوشته....تو داشبورد هم تو setting هست.....مسیر دقیقش یادم نیست

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

وقتی برد عوض میشه سرعت کم میشه ؟
گرفتم....
جی تگ هم این مشکلات رو داره؟
چون این دوستم اصن آنلاین بازی نمیکنه....

نه اتفاقا مشکلاتش از lt3 کمتره اما برای انجامش اول دستگاه jtag میشه بعد lt u.....راسیتش جیتگ زیاد راضی نیستن و به نظر بنده دستگاه اسیب می بینه اما ویژگی های وسوسه کننده داره اما تصمیم با خودتونه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

سلام دوستان ممنون میشم بهم کمک کنید !

من میخوام یه ایکس باکس بگیرم که باهاش لایو بزنم ! مثل فیفا۱۴ و نیدفور اسپید و از اینجور بازی های ! هیچی هم از ایکس باکس و مدل هاش نمیدونم !
وقتی بخرم ایکس باکس را خودش که کپی خور نیست ! هست ؟ باید روش یه چیزی نصب کنن درسته ؟ باید چی بریزم ؟ lt3 ? یا ltu ? اصلا فرقشون چیه ؟ میشه راهنمایی کنید وقتی میخوام ایکس باکس بگیرم برای اینکه لایو بزنم باید به چه چیزی دقت کنم و به فروشنده بگم که اینطوری یا اونطوری باشه ؟
چون اصلا ایکس باکس نداشتم هیچی سر در نمیارم از تاپیک های

خیلی خیلی از بن شدن نگرانم !!! ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان ممنون میشم بهم کمک کنید !

من میخوام یه ایکس باکس بگیرم که باهاش لایو بزنم ! مثل فیفا۱۴ و نیدفور اسپید و از اینجور بازی های ! هیچی هم از ایکس باکس و مدل هاش نمیدونم !
وقتی بخرم ایکس باکس را خودش که کپی خور نیست ! هست ؟ باید روش یه چیزی نصب کنن درسته ؟ باید چی بریزم ؟ lt3 ? یا ltu ? اصلا فرقشون چیه ؟ میشه راهنمایی کنید وقتی میخوام ایکس باکس بگیرم برای اینکه لایو بزنم باید به چه چیزی دقت کنم و به فروشنده بگم که اینطوری یا اونطوری باشه ؟
چون اصلا ایکس باکس نداشتم هیچی سر در نمیارم از تاپیک های

خیلی خیلی از بن شدن نگرانم !!! ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر تهران هستی معمولا توی تهران تمام دستگاه های کپی خور شده است مگر اینکه خودت به فروشنده بگی برات اورجینال بیاره.درمورد lt ها هم در حال حاضر همه از LT3 استفاده می کنند (من نمی دونم اصلا LTU چی هست).یعنی تمام بازی های که در بازار موجود است فقط روی Lt3 اجرا میشه و دیگه بازی برای Lt2 پچ نمیشه.بنابراین مطمئنا دستگاه که می خرید روش Lt3 است.برای لایو بازی کردن شما احتیاج به اکانت گلد دارید که باید خریداری کنید حدود 26 توماه برای یک ماه و در live یک اکانت می سازید و کد گلد خود را در اکانت وارد می کنید و Gold Membership می شید.
موارد که باعث بن شدن میشه - بازی کردن بازی هایی است که هنوز عرضه جهانی نشده و خیلی زودتر از موعد در اینترنت موجود است که اگر به لایو وصل بشید باعث بن شدنتون میشه.چندین سال قبل ماکروسافت موجی را در نت ارسال می کرد که تمام Gamer های \Pirate را پیدا می کرد وبن می کرد اما الان خیلی وقت خبر ی از این امواج نیست اما برای اطمینان حتما از جایی که بازی را می خرید بگید که برای لایو می خواهید که از نظر Stealth بازی Verify شداه باشه.استفاده از بازی های برنرمکس خیلی بهتر است تا بازی های 97% که دربازار وجود داره چون دقیقا کپی نسخه اورجینال بازی است (البته خیلی ها در حال حاضر با 97% در لایو بازی می کنند و تا حالا مشکلی نداشتند-درواقع میشه گفت برنرمکس درصد بن شد را به کمترین حد ممکن می رسانند).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or