راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان
من چند روزه دارم سرچ مي كنم كه XBOX 360 Slim چه مدلي و با چه ظرفيتي بخرم؟ راستش طريقه هك كردن يه مقدار گيجم كرده! نميدونم JTAG بهتره يا هك نرم افزاري؟ اگه ميشه راهنمايي كنيد مي دونم هركدوم يك سري مزايا و معايب دارن ولي در كل مي خوام بدونم براي يك مصرف كننده عادي كه نمي خواد روزي 1 يا 2 ساعت بيشتر بازي كنه چه چيزي بهتره؟ و يه سوال كلي اينكه با اينكه تا چند وقت ديگه XBOX ONE مياد به نظرتون الان خريدن XBOX 360 كار درستيه؟
اگه شما تازه به دنیای X360 وبازی وارد شدیو میخوایی تمام بازی های سالهای گذشته رو بعلاوه بازی های جدید رو بازی و تمایلی به لایو رفتن هم نداری و نمیخوایی درگیر مسائل آپدیت فریمور و LTها بشی جیتگ خوبه ولی اگه فقط قصدت انجام بازی های جدید هست و گاهی هم لایو میخوایی بری و خیلی اهل بازی های قدیمی (اونایی که XGD3هست و نیاز به پچ LT3 داره) نیستی به نظرم کپی خور کردن مناسب تره، هزینه کپی خور 10-15 تومانه و جیتگ فکر کنم 60-70 تومان
در کل من خودم کپی خور رو ترجیح میدم چون اگه حال نکردی می تونی جیتگ کنی و برای فروش هم تو سر کنسول نمی خوره

- - -ویرایش - - -

اگه شما تازه به دنیای X360 وبازی وارد شدیو میخوایی تمام بازی های سالهای گذشته رو بعلاوه بازی های جدید رو بازی و تمایلی به لایو رفتن هم نداری و نمیخوایی درگیر مسائل آپدیت فریمور و LTها بشی جیتگ خوبه ولی اگه فقط قصدت انجام بازی های جدید هست و گاهی هم لایو میخوایی بری و خیلی اهل بازی های قدیمی (اونایی که XGD3هست و نیاز به پچ LT3 داره) نیستی به نظرم کپی خور کردن مناسب تره، هزینه کپی خور 10-15 تومانه و جیتگ فکر کنم 60-70 تومان
در کل من خودم کپی خور رو ترجیح میدم چون اگه حال نکردی می تونی جیتگ کنی و برای فروش هم تو سر کنسول نمی خوره

مرسي از راهنماييت DjEblis،
ميشه در خصوص ظرفيت هارد هم راهنمايي كني؟ اگه slim 250 gig بگيرم، با توجه به اينكه ميگن بازم توي كپي خورها بازم از درايو اجرا ميشه پس هارد بزرگتر به چه درد ميخوره؟ در خصوص اينكه كنترلر (دسته) اضافي هم لازم ميشه يا نه لطفا نظرتو بگو. با تشكر

- - -ویرایش - - -

مرسي از راهنماييت DjEblis،
ميشه در خصوص ظرفيت هارد هم راهنمايي كني؟ اگه slim 250 gig بگيرم، با توجه به اينكه ميگن بازم توي كپي خورها بازم از درايو اجرا ميشه پس هارد بزرگتر به چه درد ميخوره؟ در خصوص اينكه كنترلر (دسته) اضافي هم لازم ميشه يا نه لطفا نظرتو بگو. با تشكر
تو کپی خورها هم بازی از روی هارد اجرا میشه ولی به دیسک بازی هم نیاز هست ولی تو جیتگ به دیسک خود بازی نیاز نیست به خاطر همین به نظرم اگه هارد داشته باشی تو هردو حالت بهتره
اگه پارتنر برای بازی داری خوب دسته هم لازم میشه مخصوصا برای فوتبال و Co-Op های جنگی

سلام منم میخوام هارد بگیرم میخواستم بدونم چه برندی باری ایکس باکس بگیرم بعد اینکخ حدود قیمتش چنده یه وقت سرم کلاه نره بعد اینکه بازی هارو چی جوری میریزن توش و سوال آخر اینکه میشه از همون هارد برای فیلم و آهنگ روی کامپیوتر استفاده کرد یا فقط باید باری ایکس باکس باشه ؟

سلام منم میخوام هارد بگیرم میخواستم بدونم چه برندی باری ایکس باکس بگیرم بعد اینکخ حدود قیمتش چنده یه وقت سرم کلاه نره بعد اینکه بازی هارو چی جوری میریزن توش و سوال آخر اینکه میشه از همون هارد برای فیلم و آهنگ روی کامپیوتر استفاده کرد یا فقط باید باری ایکس باکس باشه ؟
هارد ایکس باکس برند مشخصی داره اونم Microsoft، اگه از جای مطمئن خرید کنی سرت کلاه نمیره، یکم رو نت عکس هارد اورجینال ایکس باکس رو سرچ کن دستت میاد چه ریختیه، برای ریختن بازی هم تو داشبرد دکمه X رو میزنی و گزینه اینستال رو انتخاب می کنی بازی نصب میشه.

سلام دوستان
از موقعی که دکمه روشن شدن رو میزنیم چقدر طول میکشه تا منوی xbox بیاد رو صفحه تلویزیون ؟
برا من 3 دقیقه طول میکشه
عادیه ؟
من شنیدم تو دستگاه هایی که جی تگ شدن زمان بالا اومدن دستگاه زیاد میشه ولی نمی دونم چقدر میشه، ولی اگه دستگاه شما جی تگ نیست زمان زیادیه

Microsoft XBOX 360 E 4GB Console with Kinect Sensor:Amazon:Video Gamesدوستان لطفا كمك كنيداين مدل هك ميشه؟يكي از اشنايان برام خريدهميخوام ببينم اگه نميشه پس بده
همه مدل اسلیم هک میشه به غیر از اونایی که درایوشون هیتاچی باشه، که اونم با تعویض درایو کپی خور میشه فقط هزینش میره بالا.

همه مدل اسلیم هک میشه به غیر از اونایی که درایوشون هیتاچی باشه، که اونم با تعویض درایو کپی خور میشه فقط هزینش میره بالا.
الان اين اسليمه؟
دكمش تاچ نيستا!!!!!
فروشنده گفته مدل جديده كه شبيه ايكس باكس وانه

- - -ویرایش - - -

زده مدل xbox 360 E!!!!!
اين هك ميشه؟
دكمش تاچ نيستا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or