راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام منم میخوام هارد بگیرم میخواستم بدونم چه برندی باری ایکس باکس بگیرم بعد اینکخ حدود قیمتش چنده یه وقت سرم کلاه نره بعد اینکه بازی هارو چی جوری میریزن توش و سوال آخر اینکه میشه از همون هارد برای فیلم و آهنگ روی کامپیوتر استفاده کرد یا فقط باید باری ایکس باکس باشه ؟

سلام منم میخوام هارد بگیرم میخواستم بدونم چه برندی باری ایکس باکس بگیرم بعد اینکخ حدود قیمتش چنده یه وقت سرم کلاه نره بعد اینکه بازی هارو چی جوری میریزن توش و سوال آخر اینکه میشه از همون هارد برای فیلم و آهنگ روی کامپیوتر استفاده کرد یا فقط باید باری ایکس باکس باشه ؟
هارد ایکس باکس برند مشخصی داره اونم Microsoft، اگه از جای مطمئن خرید کنی سرت کلاه نمیره، یکم رو نت عکس هارد اورجینال ایکس باکس رو سرچ کن دستت میاد چه ریختیه، برای ریختن بازی هم تو داشبرد دکمه X رو میزنی و گزینه اینستال رو انتخاب می کنی بازی نصب میشه.

سلام دوستان
از موقعی که دکمه روشن شدن رو میزنیم چقدر طول میکشه تا منوی xbox بیاد رو صفحه تلویزیون ؟
برا من 3 دقیقه طول میکشه
عادیه ؟
من شنیدم تو دستگاه هایی که جی تگ شدن زمان بالا اومدن دستگاه زیاد میشه ولی نمی دونم چقدر میشه، ولی اگه دستگاه شما جی تگ نیست زمان زیادیه

Microsoft XBOX 360 E 4GB Console with Kinect Sensor:Amazon:Video Gamesدوستان لطفا كمك كنيداين مدل هك ميشه؟يكي از اشنايان برام خريدهميخوام ببينم اگه نميشه پس بده
همه مدل اسلیم هک میشه به غیر از اونایی که درایوشون هیتاچی باشه، که اونم با تعویض درایو کپی خور میشه فقط هزینش میره بالا.

همه مدل اسلیم هک میشه به غیر از اونایی که درایوشون هیتاچی باشه، که اونم با تعویض درایو کپی خور میشه فقط هزینش میره بالا.
الان اين اسليمه؟
دكمش تاچ نيستا!!!!!
فروشنده گفته مدل جديده كه شبيه ايكس باكس وانه

- - -ویرایش - - -

زده مدل xbox 360 E!!!!!
اين هك ميشه؟
دكمش تاچ نيستا

به نام خدا
سلام
من دیشب رفتم از پاساژی که در شهرمان مرکز بازیه یک ایکس باکس 360 بگیرم اما یک دفعه یک مسائلی مطرح کردن که کلا انداختنم تو شک و شبهه
از بحث جی تگ بگیر تا بن شدن و ....
تصمیم گرفتم از تهران بخرم
اما لطفا یکم توضیح دهید
اولا من می خوام مدل 250 گیگ اسلیم و با درایو اصلی بخرم که برای بازی در لایو مشکلی ایجاد نشه

اما یکی از فروشندگاه گفت که حتی اگر درایو اصلی هک شده بگیری باز امکان بن شدن داره

حالا اولا تهران از کدوم قسمت توپخونه خرید کنم مطمئن تره

اگر بتونید چندتا مغازه آدرس بدید که منصف باشند ممنون می شم

دوما از کجا همون جا تشخیص بدم درایو اصلیه

سوما هکش باید چطوری باشه که تمام بازی های 360 رو بیاره اونم بدون مشکل

چهارما این قضیه بازیهای 97 % و ... چیه؟ چطوری باید اون بازی که با کیفیت تره رو تشخیص بدم و بخرم؟

پنجما من در زمینه کنسول اطلاعات کمی دارم لطفا جوری راهنماییم کنید که کاربردی باشه و بتونم یک خرید مناسب و راضی کننده داشته باشم
انشاالله خدا بهتون خیر بده

یا علی

اولا من می خوام مدل 250 گیگ اسلیم و با درایو اصلی بخرم که برای بازی در لایو مشکلی ایجاد نشه

اما یکی از فروشندگاه گفت که حتی اگر درایو اصلی هک شده بگیری باز امکان بن شدن داره

حالا اولا تهران از کدوم قسمت توپخونه خرید کنم مطمئن تره

اگر بتونید چندتا مغازه آدرس بدید که منصف باشند ممنون می شم

دوما از کجا همون جا تشخیص بدم درایو اصلیه

سوما هکش باید چطوری باشه که تمام بازی های 360 رو بیاره اونم بدون مشکل

چهارما این قضیه بازیهای 97 % و ... چیه؟ چطوری باید اون بازی که با کیفیت تره رو تشخیص بدم و بخرم؟

پنجما من در زمینه کنسول اطلاعات کمی دارم لطفا جوری راهنماییم کنید که کاربردی باشه و بتونم یک خرید مناسب و راضی کننده داشته باشم
انشاالله خدا بهتون خیر بده

یا علی
بن شدن یا نشدن شما ربطی به درایو نداره .برای اینکه ببینید درایو اصلی است یا نه توی سایت دوستان راهنمایی کردن یکم سرچ کنید پیدا میشه.درمورد هک هم تمام دستگاه که توپ خانه است معمولا هک شده است و بهتون تحویل می دن و روی همشون هم هک LT3 است چیزی که تمام بازی ها جدید و قدیمی را به راحتی اجراء می کنه.برای کپی خور کردن دستگاه Xbox حتما باید دستگاه باز بشه (یعنی اگر کسی بهت گفت دستگاه باز نشده داره دروغ می گه) دستگاه کامل باز نمیشه فقط تا حدی که بتوانند درایو دستگاه را در بیارند و یک کاره خاص روش انجام بدن.تنها دستگاه های کامل باز می شند که Jtag شده باشند که من به نظرم بهتر سمتش نرید چون ممکن مادربرد دستگاه آسیب دیده باشه.بنابراین اگر دیدی برچسب پلمپ xbox پشت دستگاه تیغ خورده یا روش هولوگرام طلایی زدند بدون که ماله این قضیه است.این دستگاه ها هیچ کدام گارانتی معتبری نداره بهت به اسم گارانتی شاید بفروشند اما الکی یعنی در مقابل صدمه های جدی که به دستگاه می خوره هیچ گون کاری برات انجام نمی دهند.درمورد بازی های 97% = یکسری بازی است که حجم دیسک این بازی ها از 7.8 بالاتره یعنی چیزی حدود 8.13 است که روی دیسک های 9 معمولی رایت نمیشه حالا برای این که بتوانند این بازی ها را روی این دیسک ها جا بدن از روشی استفاده میشه به اسم Burnner max که روی دیسک تمام بازی را ذخیره می کنند اما چون رایت و هزینه Bunner بالاتر است قیمتش متفاوت است اما 97% یا Truncut ها مقداری از حجم بازی حذف شده و در دیسک رایت میشه.دیسک های Burnner Max برای آنلاین بازی کردن توصیه میشه.یکی از دلایلی بن شدن تشخیص استفاده از دیسک ها 97& در لایو است که توسط مجو بن این دیسک ها شناخته میشه که الان چند ساله موجی در کار نبوده.

کسی نبود جواب بده؟

xbox های جدید تنها قاب روشون تغییر کرده طبق توضیحاتی که در سایت های مختلف نوشته شده شما باید ببینید درایو دستگاه چیه است تا از کپی خور شدنش اطمینان حاصل کنید.
طبق توضیحاتی که در سایت های مختلف من خودندم از نظر سخت افزاری هیچ تغییری نکرده و دقیقا همان مدل xbox360 slim است که تولید شده و با ظاهری متفاوت اما نکته ای که شما حتما قبل از خرید باید رعایت کنید توجه به درایو دستگاه است اگر قصد دارید از بازی های کپی استفاده کنید.

سلام میخواستم بدونم شماره ی سریال روی جعبه باید با پشت دستگاه و پشت دسته یکی باشه یا نه؟

معمولا Gamepad ها شماره سریال متفاوت دارند اما شماره سریال دستگاه با جعبه باید یکی باشه.این تفاوت سریال Gamepad هم به این معنی نیست که Gamepad اورجینال نیست دلیل دیگری داره.اما عدم تطبیق شماره سریال روی جعبه با دستگاه می توانه به معنی دست دوم بودن دستگاه می باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or