راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

1- هدست فقط تو بازی های Multiplayer و شبکه ای کاربرد داره ، در واقع انتظار نداشته باش صدای بازی رو ازش بگیری ، برای اینکار راه های دیگه ای هست. ضرر داشتنشم خوب به این بر میگرده که به عقیده کارشناس ها هدفون هایی که درون گوش قرار میگیرن موجب رشد بیشتر باکتری ها میشن و در صورتی که سطح صداشون از آستانه قابل تحمل گوش 120 دسیبل بیشتر باشه روی شنوایی در دراز مدت تاثیر گذار هستند، در کل خیلی نگران این قضیه نباش ;)
2- پک الیت در حال حاضر یه استانداردی داره که با یکم جستجو تو تاپیک ها میتونی پیداش کنی و فروشنده موظف هستش که اونها رو بهت بده، الان چون محتویات پک جدید رو دقیقا نمیدونم نمیتونم با قطعیت بگم بهت.
3- هارد 360 برای نصب بازی ها روی هارد و اجرای اونها از روی هارد هم بکار میره ، در واقع اگر دستگاهت بن نشده باشه میتونی بازی رو بریزی رو هارد و دیسک دستگاه فقط موقع شروع بازی چک میشه و بقیه بازی از رو هارد خونده میشه، اینکار استهلاک درایو رو میاره پایین و سرعت لودینگ بازی هم میره بالا و به اعتقاد بعضی ها چون درایو کار نمیکنه گرمای تولید شده هم کمتره. البته هارد برای اجرای مولتیمدیا (فیلم،عکس،موزیک...) هم مورد استفاده داره.اگر دستگاهی تو موج اخیر بن شده باشه امکان اجرای بازی از رو هارد رو نخواهد داشت.

1- هدست فقط تو بازی های Multiplayer و شبکه ای کاربرد داره ، در واقع انتظار نداشته باش صدای بازی رو ازش بگیری ، برای اینکار راه های دیگه ای هست. ضرر داشتنشم خوب به این بر میگرده که به عقیده کارشناس ها هدفون هایی که درون گوش قرار میگیرن موجب رشد بیشتر باکتری ها میشن و در صورتی که سطح صداشون از آستانه قابل تحمل گوش 120 دسیبل بیشتر باشه روی شنوایی در دراز مدت تاثیر گذار هستند، در کل خیلی نگران این قضیه نباش ;)
2- پک الیت در حال حاضر یه استانداردی داره که با یکم جستجو تو تاپیک ها میتونی پیداش کنی و فروشنده موظف هستش که اونها رو بهت بده، الان چون محتویات پک جدید رو دقیقا نمیدونم نمیتونم با قطعیت بگم بهت.
3- هارد 360 برای نصب بازی ها روی هارد و اجرای اونها از روی هارد هم بکار میره ، در واقع اگر دستگاهت بن نشده باشه میتونی بازی رو بریزی رو هارد و دیسک دستگاه فقط موقع شروع بازی چک میشه و بقیه بازی از رو هارد خونده میشه، اینکار استهلاک درایو رو میاره پایین و سرعت لودینگ بازی هم میره بالا و به اعتقاد بعضی ها چون درایو کار نمیکنه گرمای تولید شده هم کمتره. البته هارد برای اجرای مولتیمدیا (فیلم،عکس،موزیک...) هم مورد استفاده داره.اگر دستگاهی تو موج اخیر بن شده باشه امکان اجرای بازی از رو هارد رو نخواهد داشت.

1 - يعني اين هدفوني كه ميگيرم نميتونم براي گوش دادن آهنگ ازش استفاده كنم ؟!!!‌ يعني وصل كنم به كيس و آهنگ گوش بدم يا كاراي ديگه ؟!!
2 - آقا/خانوم فتحي :cheesygri همه چيز رو دارند كه از ايشون بگيرم ؟
3 - خب نميشه فهميد بن شده هست يا نه كه هارد بگيرم يا نگيرم ؟ بعدشم مگه من چيكار كردم كه دستگاهم بن بشه !

بعد هر wave ـــی یک اکتیو مخصوص داره؟
یعنی اینکه دیسک اکتیو رو بذارم بعد دربیارم و بازی رو بذارم؟
حالا مثلا اگه بازی wave شده رو بدون اکتیو بذارم می دونم اجرا نمیشه،ولی دستگاه چیزیش میشه؟
چند هست این اکتیو ها؟
کسی اطلاع نداره؟؟؟

1 - يعني اين هدفوني كه ميگيرم نميتونم براي گوش دادن آهنگ ازش استفاده كنم ؟!!!‌ يعني وصل كنم به كيس و آهنگ گوش بدم يا كاراي ديگه ؟!!
2 - آقا/خانوم فتحي :cheesygri همه چيز رو دارند كه از ايشون بگيرم ؟
3 - خب نميشه فهميد بن شده هست يا نه كه هارد بگيرم يا نگيرم ؟ بعدشم مگه من چيكار كردم كه دستگاهم بن بشه !
1- نه نمیتونی :( البته تا اونجا که من میدونم نمیشه چون کنسول خروجی صدای بازی رو به دسته ارسال نمیکنه.
2- فتحی به نظر من خوبه ، همایون نامی هستش که معمولا راضی نگه میداره مشتریاش رو.ولی به هر حال فروشندس دیگه ;)
3- نه دستگاه نو که بن شده نیست اینو محض اطلاع گفتم.:cheesygri

1- نه نمیتونی :( البته تا اونجا که من میدونم نمیشه چون کنسول خروجی صدای بازی رو به دسته ارسال نمیکنه.
2- فتحی به نظر من خوبه ، همایون نامی هستش که معمولا راضی نگه میداره مشتریاش رو.ولی به هر حال فروشندس دیگه ;)
3- نه دستگاه نو که بن شده نیست اینو محض اطلاع گفتم.:cheesygri
1 - خب اصلا نميشه صداي بازي رو هم با هدفون شنيد ؟ چه مسخره ! پس اين هدفون به چه دردي ميخوره !
2 - خب فروشندس يعني كلاه برداره ؟ يه وقت كلاه بردار از آب در نياد ! من همه طلا هامو فروختم تا ايكس باكس بخرم يه وقت به خاك سياه نشينم ذليل بشم ! فرش خونمو فروختم ايكس باكس بخرم :cheesygri بدون شوخي من شنيدم دستگاه هاي خوبي ميده ولي بازيهاش آشغاله ... راسته ؟
3 - خب اين موج ها كي متساعد ميشه كه دستگاه ها بن ميشن ؟ بعدش اين ايكس باكس لايو با چه سرعت اينترنتي ميشه بازي كرد ؟

کسی اطلاع نداره؟؟؟
سوال اول : باید اول دیسک اکتیو رو بزاری و Play DVD رو بزنی بعدش یه صفحه ای میاد که به زبون خارجی میگه این دیسک مخصوص 360 هستش و باید بزاریش تو دستگاه 360 تا اجرا شه !؟!( خوب ما هم همین کار رو کردیم دیگه :eek::cheesygri) به هر حال درایو رو اجکت میکنی و دستگاه تو حالتی رفته که نسبت به WAVE حساس نیست و چکش نمیکنه و تا وقتی کنسول رو خاموش نکردی این حالت خواهد بود.
سوال دوم : نه مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد.
سوال سوم : مغازه دارا 2000 تومن میفروشن و خودت هم اگر بخوای میتونی دانلود کنی ( کوچیکه فایلش ، با اینترنت ذغالی هم میشه) و یه +DVD9 بگیری و با توجه به راهنمای فایل با یه برنامه مثل imgBurn که مجانیه و اون رو هم میتونی از مثلا filehippo.com دانلود کنی ، رایتش میکنی و خلاص ، بخری بهتره به دنگ و فنگش نمیارزه.;)

1 - خب اصلا نميشه صداي بازي رو هم با هدفون شنيد ؟ چه مسخره ! پس اين هدفون به چه دردي ميخوره !
2 - خب فروشندس يعني كلاه برداره ؟ يه وقت كلاه بردار از آب در نياد ! من همه طلا هامو فروختم تا ايكس باكس بخرم يه وقت به خاك سياه نشينم ذليل بشم ! فرش خونمو فروختم ايكس باكس بخرم :cheesygri بدون شوخي من شنيدم دستگاه هاي خوبي ميده ولي بازيهاش آشغاله ... راسته ؟
3 - خب اين موج ها كي متساعد ميشه كه دستگاه ها بن ميشن ؟ بعدش اين ايكس باكس لايو با چه سرعت اينترنتي ميشه بازي كرد ؟
1. گفتم که واسه بازیای مولتی و آنلاین هستش که بازیکنا با هم ارتباط صوتی داشته باشن.
2. نه فروشنده خوبیه بابا ، بازیاشم من راضی بودم هر وقت گرفتم ، قیمتش خوبه ، جنسشم بد نیست و قابو مابو اینا هم میده مثل بعضیا فله ای نمیده بازی رو.
3. بستگی به خیلی چیزا داره : نوع بازی ، پینگ اینترنتت ( یعنی تاخیر زمانی تو وصل شدن به سرور بازی ) و حتی ساپورت خوبه کمپانی سازنده بازی. واسه اکثر بازیا 128 هم میشه ولی 256 بهتره قطعا.

Last edited by a moderator:
1. گفتم که واسه بازیای مولتی و آنلاین هستش که بازیکنا با هم ارتباط صوتی داشته باشن.
2. نه فروشنده خوبیه بابا ، بازیاشم من راضی بودم هر وقت گرفتم ، قیمتش خوبه ، جنسشم بد نیست و قابو مابو اینا هم میده مثل بعضیا فله ای نمیده بازی رو.
3. بستگی به خیلی چیزا داره : نوع بازی ، پینگ اینترنتت ( یعنی تاخیر زمانی تو وصل شدن به سرور بازی ) و حتی ساپورت خوبه کمپانی سازنده بازی. واسه اکثر بازیا 128 هم میشه ولی 256 بهتره قطعا.

1 . چرا انقدر روي ايكس باكس 360 حساس هستن كه بازيش فلان جور بود و فلان جور ؟! توي دستگاهي مثل سوني 2 حساس نيستن ... ؟
2 . اين اقاي فتحي سايت نداره ؟ بعدش آدرسشو داريد ؟
3 . من سوني 2 دارم معمولا 9 ساعت يه ضرب هر روز روشن هست و روزاي تعطيل 12 ساعت يه ضرب ! يكي دو سال پيش حدودا ميشه گفت 14 ساعت يه ضرب روشن بود و الان 3 سال از عمرش ميگذره و هيچ چيزش نشد ايكس باكس از اين جون ها داره ؟
4 . ايكس باكس توي همه ي عكس ها عمودي هست ، موقع بازي هم بايد عمودي باشه ؟

1 . چرا انقدر روي ايكس باكس 360 حساس هستن كه بازيش فلان جور بود و فلان جور ؟! توي دستگاهي مثل سوني 2 حساس نيستن ... ؟
2 . اين اقاي فتحي سايت نداره ؟ بعدش آدرسشو داريد ؟
3 . من سوني 2 دارم معمولا 9 ساعت يه ضرب هر روز روشن هست و روزاي تعطيل 12 ساعت يه ضرب ! يكي دو سال پيش حدودا ميشه گفت 14 ساعت يه ضرب روشن بود و الان 3 سال از عمرش ميگذره و هيچ چيزش نشد ايكس باكس از اين جون ها داره ؟
4 . ايكس باكس توي همه ي عكس ها عمودي هست ، موقع بازي هم بايد عمودي باشه ؟
1. نوع DVD که روش رایت میکنن مهمه برای فشار نیومدن به درایو. از نظر وزن اون و نوع مدیایی که داره. قبلا که لایو رفتن و آنلاین بازی کردم امن بود اینکه بازی ورژن مناسبش رایت شده باشه هم اهمیت داشت.
2. سایت نداره ، قبلا اینجا فروشگاهش تاپیک داشت ول الان تو persiantools.ir بخش انجمنهاش یه فتحی سرچ کنی آمارش میاد دستت.
3. 360 رو نمیتونی زیاد ازش مداوم کار بکشی. البته سری جسپر بهترن ولی برای اطمینان : روشهای کولینگ ساده که خودت هم میتونی رو همون اول روش انجام بده ( افزایش سرعت فن ، اصلاح کانال هوا و شاید هم قرار دادن هیت سینک روی چیپ VRAM)
4. خیلی فرق نداره ولی : مشکل اصلی این دستگاه اینه که وقتی دراز مدت باهاش بازی میکنی حرارت داخل اون بخاطر طراحی بد بالا میره و کیفیت پایین متریال بکار رفته در مادربرد و قلع اون باعث میشه که اتصالات خیلی ظریف چیپ ها ( عموما GPU,CPU,VRAM,HANA و گاها Sothbridge) قطع بشه، خوب در نظر بگیر وقتی این قلع تقریبا به صورت مایع در اومده باشه و دستگاه در حالت عمودی باشه احتمالا این قطع شدن اتصال و یا ایجاد اتصال کوتاه بیشتر میشه ، این خیلی حالت بدیه و تعمیر اون گرونتر و سخت تره. افقی بودنش هم به دلیل این که بدنه دستگاه به نوعی هیت سینک و دفع کننده حرارت هم هست از یه طرف رو زمینه و باید با گذاشتن چند تیکه مثل درب بطری یا یه همچین چیزی بهش ارتفاع بدی. کلا افقی بهتره چون درایو ها هم در حالت افقی راحت تر کار میکنن.

هر wave ــی اکتیو مخصوص داره؟!یعنی wave جدید اومد باید برم اکتیو جدید بخرم؟
دوستان من یه آرکید می خوام بگیرم و فعلا قصد خرید هارد ندارم!حالا برای اینکه به درایو فشار نیاد کنسول رو عمودی بذارم یا افقی!

هر wave ــی اکتیو مخصوص داره؟!یعنی wave جدید اومد باید برم اکتیو جدید بخرم؟
دوستان من یه آرکید می خوام بگیرم و فعلا قصد خرید هارد ندارم!حالا برای اینکه به درایو فشار نیاد کنسول رو عمودی بذارم یا افقی!

دیسک اکتیو اگر درست یادم باشه برمیگرده به اوایل سال 2007 و سابقاً به نام enable0800 معرف بودش و کارش unlock کردن درایوهای Samsung برای کپی خور بودش.

کاربرد خاص دیگه ای نداشت و ندیدم ازش تا زمان عرضه ی iXtreme 1.6 که توی اون برای فعال سازی حالت One shot boot mode استفاده میشه که باعث میشه درایو به Stealth Patch و Wave بازی اهمیت نده و هر بازی ای رو اجرا کنه.

جواب سوال شما: برای هر Wave ای دیسک اکتیو مخصوصی وجود نداره و اکتیو مورد بحث چیزی هستش که از گذشته باقی مانده و حتی اگر Wave جدیدی عرضه بشه مثلا Wave6 بازم با همون دیسک اکتیو میتوانید بازی ها رو اجرا کنید و هیچ ضرر و خطری برای کنسول نداره این دیسک.

در نهایت دیسک اکتیو کاربرد کوتاه مدتی داره و با عرضه ی iXtreme جدید و آپدیت به اون دیگه نیازی به استفاده ی دیسک اکتیو نیست.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=25993
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=27171

در مورد سوال دوم هم فرق چنداین با هم ندارند، عمودی یا افقی هر طور که دوست دارید کنسول رو قرار بدید.
xbox360 افقی یا عمودی

در مورد خرید هارد هم قیمت چندانی نداره اگر بخواید هارد هک شده بخرید...120 گیگ اون 55 تومن هستش و 250 گیگ 75 تومن (250 گیگ کاربرد Live نداره و باعث بن شدن کنسول میشه)

قیمت یک ارکد هم در حال حاظر 290 تا 310 تومن و یک Elite پک جدید هم 365 تا 375 تومن هستش
ارزان تر و گران تر هم پیدا میکند.

آقا کسی هست که جسپر داشته باشه و کنسولش سه چراغ داده؟؟
من می خوام یه ارکید جسپر بخرم ولی هنوز تو شکم که اینم یهو 3 چراغ بشه.

تو صفحه ی قبل در همین مورد پستی ارسال کردم که نقل اون رو قرار میدم

در مورد درصد خرابی هم برد جسپر کمترین خرابی رو داره، تو خبر زیر که در سایت IGN هستش میتوانید امار خرابی X360 رو مشاهده کنید که در برد جسپر به حداقل ممکن رسیده
New Study Shows Xbox 360 RROD Declining

percent_1251933324.jpg

توسط اعضای سایت امار خرابی جسپر رو نداشتیم و فقط گزارش هایی از نقل تعمیرکاران X360 بودند که تعداد محدودی جسپر برای تعمیر داشتند که اونها هم عموماً به دلیل استفاده ی نادرست بودند.

آقا کسی هست که جسپر داشته باشه و کنسولش سه چراغ داده؟؟
من می خوام یه ارکید جسپر بخرم ولی هنوز تو شکم که اینم یهو 3 چراغ بشه.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خوب اگه درست استفادده کنید چرا سه چراغ بشه؟
روش های کولینگ رو روی جسپر اجرا کنید و سعی کنید بصورت مدام بیش از 2 ساعت بازی نکنید

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خوب اگه درست استفادده کنید چرا سه چراغ بشه؟
روش های کولینگ رو روی جسپر اجرا کنید و سعی کنید بصورت مدام بیش از 2 ساعت بازی نکنید
چرا 2 ساعت!شرود و 12 ولت بکنه بشینه 5- ساعت بازی کنه!هیچیش نمیشه!
2-3 ساعت برای دستگاه کولینگ نشده هست!اون مامانی بازیا دورش گذشته!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or