راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان من میخوام یه xbox360آرکید بگیرم ولی راجبش چند تا سوال دارم.
1.فرق پک جدید و قدیمش چیه؟
2.روی همه ی آرکید ها بازی هست یا بعضی هاشون؟(منظورم همون بازیهایی است که رو کنسول میدن و روش به خارجی نوشته غیر قابل فروش)
3.راسته که میگن بعضی از باضی ها حتما باید با هارد باشه؟(مثلا اگه gtaivرو بدون هارد بازی کنی تکسچرهاش دیر لود میشه و forza motor sport3هم که اگه هارد نباشه اجرا نمیشه!)
وسوال آخر آیا رو همه ی پک ها کابل vgaا(گه اسمشو درست گفته باشم همونی که یه فیش قرمز و یه فیش زرد و یه فیش سفیده داره) هست؟
سلام.
.1فرق پک جدیداش این هست که مادربدش جسپر هست و 512 مگا بایت حافظه داخلی داره.
2.تو جعبه بازی نیست ولی شاید مغازه دار بهت بده از اونا.
3.یه جورایی بله GTA تو بعضی از درایو ها مشکل داره و البته به دیسکی که روش رایت شده هم مربوط هست نخیر forza فقط dvd 2شو اگه دوست داشته باش میتونی بریزی تو هارد اگه هم هارد نداشته باشی مهم نیست قفط چندا ماشین و جاده رو از دست دادی همین بازی اصلی dvd 1 هست که ربطی به هارد نداره.
4.بله هست

خمیر سیلیکون (Thermal Interface Material) وظیفه ی پرکردن فاصله ی هوایی بین پردازنده و سینک رو دارد و همچنین رسانایی گرمایی بین پردازنده و سینک رو سرعت می بخشد

tim-air.jpg

compound.jpg

که عموماً بسته به نوع و جنس اون باعث کاهش دمایی تک و یا دو رقمی در پردازنده می شود، و به همین دلیل خمیر سیلیکون جزء وسایل (مکمل ها) کولینگ سخت افزار استفاده می شود و عملاً نقش تسریع دهنده ی عملکرد بهتر خنک کنندهای اصلی رو بر عهده دارد.

فقط همین، بیشتر از این نمیشه چیزی ازش انتظار داشت....و به نظرم هر دو طرف صحبت های خودشون رو کردند، کافی هستش

آخرین ویرایش:
آقا مثل اینکه این Play & Charge Kit خیلی دردسر داره و تقلبی ش هم زیاد هست!
پس میریم سر باتری های شارژی!
یه باتری خوب و قابل شارژر به من معرفی کنید!عکسشم لطفا بذارید!
قیمت هارد نو 20 گیگ چنده تقریبا؟!
یعنی حتما 360 ـــی که می خرم درایوش lite on هست و نیازی به تشخیصش نیست؟

سلام دوستان من میخوام یه xbox360آرکید بگیرم ولی راجبش چند تا سوال دارم.
1.فرق پک جدید و قدیمش چیه؟

این پک جدید و قدیم برای ورژن الایت هستش نه آرکید .
بقیه سوالاتتون رو هم که دوست عزیزمون joykiller360 پاسخ دادن فقط ظاهرا این سوال رو بد متوجه شدن .

​

2سوال دیگه...
1.بهترین درایو کدومه؟
2.اگه یه وقت خواستم واسه کنسول هارد بگیرم چه هاردی بگیرم؟
آیا اینجا میتونم راجب قیمتم بپرسم اگه آره لطفا جواب بدین
من یه آرکید کپی خور شده با برد جسپر و با کولینگ کامل میخوام لطفا بگید ارزون ترین جا کجاست و با چه قیمتی؟

2سوال دیگه...
1.بهترین درایو کدومه؟
2.اگه یه وقت خواستم واسه کنسول هارد بگیرم چه هاردی بگیرم؟
آیا اینجا میتونم راجب قیمتم بپرسم اگه آره لطفا جواب بدین
من یه آرکید کپی خور شده با برد جسپر و با کولینگ کامل میخوام لطفا بگید ارزون ترین جا کجاست و با چه قیمتی؟
1- اگه بخوای XBOX 360 نو بخری که همه اش Lite-On هست و مارک دیگه ای پیدا نمی کنی. ولی اگه دست دوم باشه من درایو هیتاچی رو توصیه می کنم. درایو هیتاچی سرعت خوندن دیسکش واقعا بی نظیره (مثلا یه بازی 6.6GB رو تو 5 دقیقه نصب می کرد!:eek: ولی الان که Lite-On دارم همون بازی حداقل 12 13 دقیق نصبش طول می کشه!) فقط یه مشکلی که داره دیسک هایی که بد رایت شدن (سرعت بالا) رو تا بخواد بخونه موی آدم سفید میشه.

2- هر چی بالاتر باشه بهتر هست. مثلا اگه 120GB بخری می تونی 15 الی 20 تا بازی روش نصب کنی تا دیگه درایو نوری دستگاه استهلاکش بالا نره. مثلا من هارد 250GB دارم و درایو دستگاهم ماهی نیم ساعت کار نمی کنه! فقط برای بالا آوردن بازی یه کم استفاده میشه و بقیه ی بازی از روی هارد اجرا میشه.

قیمت هم که یه کم دیر جنبیدی و آرکیدی که تا یک ماه پیش 240 هم گیر میاوردی الان شده 300 به بالا. بهترین گزینه فعلا الیت هست که خودش هارد 120GB فابریک هم داره. قیمتش هم مناسب تر و به صرفه تر هست نسبت به آرکید! ;)

کسی نیست؟؟!

کسی نیست؟؟!

سلام
اینکه حتما درایوش چیه بستگی داره از کی میخرین قابل اعتماد هسش یا نه
تا اینجایی من میدونم جاسپرایی الان میارن همه لایتونه
باطری شارژیم تاپیکش هستش همینجاها تو بخش ایکس باکس که هر کسی باطری مصرفیشو و زمان کارکردشو میگه میتونی بری اونجا بگردی
موفق باشی بای

سلام
اینکه حتما درایوش چیه بستگی داره از کی میخرین قابل اعتماد هسش یا نه
تا اینجایی من میدونم جاسپرایی الان میارن همه لایتونه
باطری شارژیم تاپیکش هستش همینجاها تو بخش ایکس باکس که هر کسی باطری مصرفیشو و زمان کارکردشو میگه میتونی بری اونجا بگردی
موفق باشی بای
ممنون میشم لینک تاپیکی رو که میگی بم بگی!

به این تاپیک برید، اعضا باطری های خودشون رو معرفی کردند و بهترین باطری رو انتخاب کردند
از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟چقدر کار می ده؟
تعداد صفحاتش زیاد نیست، همش را بخوانید

هارد 20 گیگ قدیمی هستش و فکر نکنم نو اون با قیمت مناسب گیر بیاد

تشخیص درایو Lite-On از BenQ

در مورد درایو Lite-On، تشخیص جدیدی رو توی سایت معرفی کنم که نیازی به باز کردن Faceplate نیست.

روی کلید Eject درایو بزنید تا سینی درایو خارج بشه، باید شکل ظاهری اون مشابه تصویر زیر باید باشه.

Lite-On.jpg

سپس کنسول را به حالت ایستاده قرار دهید تا بتوانید سمت دیگر (پشت) سینی درایو را مشاهده کنید.

تصویر زیر مربوط به درایو Lite-On هست
http://stashbox.org/758299/liteon_bottom.jpg

تصویر زیر مربوط به درایو BenQ هستش
http://stashbox.org/758298/benq_bottom.jpg

با کمک دو تصویر بالا به راحتی میتوانید فرق بین درایو BenQ و Lite-On را تشخیص دهید.

در نهایت در نیمه اول سال 2008 مایکروسافت برای اولین بار درایو Lite-On را معرفی کرد و تولید درایو BenQ را متوقف کرد. پس اگر شما کنسول روز خریداری کنید و مشخصات آن رو بررسی کنید دلیلی نداره که درایو اون تعویض شده باشه.

الان هر مدلي از 360 بگيري ديگه مشكل درايور كه كپي نميشد نداره؟(ساخت جديد ها)

تاپیک زیر معرفی تمامی درایوهای Lite-On هستش که با خواندن آن میتوانید اطلاعاتی درباره ی این سری درایوهای X360 بدست بیارید.
عرضه درایوهای جدید Lite-On برای Xbox 360
در نهایت سری جدید درایوهای Lite-On همگی بعد از تاریخ 29 November 2009 کپی خور کامل شدند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or