راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یعنی اگه arcadeبگیرم نمیتونم به live وصل بشم:confused:
این برام خیلی مهمه

داداش بزار اول خوب روشنت کنم شما اگه پول نداری همون آرکید رو بگیر تو سایت یه هارد دست دو هم مثل من گیر بیار بخر ولی موقع خرید باید فرز باشی چون رو هوا میزنن هارد رو فقط زود بگیر چون مزیت اصلی هارد اینه هارد باعث میشه وقتی بازی رو روش نصب کردی فشار کمتری به دسگاهت وارد بشه و امکان 3 چراغش خیلی پایین بیاد. ضمنا ببین اوون دوستمون گفت کابل شبکه نداره نه کارت شبکه همه ی ایکس باکس ها داخل خودشون کارت شبکه gb دارن برای اتصال به لایو ولی پک آرکید سیم شبکه رو نداره باید جدا واسش بگیری که 7 ,8 تومن بیشتر نیست. بازم اگه سوالی داری بپرس

ناظم های سایت واقعا ببخشید از دستم در رفت پشت هم پست دادم اصلا حواسم نبود با عرض پوزش فراوان

دوستان فردا میخوام یه آرکید بخرم یه سوال داشتم :
دسته و کابل تصویر و آداپتور ایکس باکس قبل از باز کردن پلمپ هستن یا نه ؟ میشه فهمید که قبلا باز شدن یا نه ؟ البته اینو میدونم که خود کنسول برای کپی خور کردن از پلاستیکش در میاد ولی قطعات دیگه چی ؟

سلام
ببخشين من ميخوام ايكس باكس بگيرم الان بين دوتا گزينه گير افتادم
اركيد جاسپر
الايت جاسپر
ميشه تفاوت و تفاهم هاي هر دوشون رو كامل توضيح بدين.

سلام
ببخشين من ميخوام ايكس باكس بگيرم الان بين دوتا گزينه گير افتادم
اركيد جاسپر
الايت جاسپر
ميشه تفاوت و تفاهم هاي هر دوشون رو كامل توضيح بدين.
دوست عزیز قیمت xbox 360 به شدت افت کرده.

امروز بعد از ظهر من پایتخت بودم و arcade jasper 250 تومن بود.

jasper elite هم 395 بود.

الیت و آرکید فقط تو لوازم جانبی با هم تفاوت دارن.

به نظر من یه آرکید با یه هارد 20 گیگ بگیر که کلا روی هم 270 در میاد و خیلی به صرفه تره.

سلام
من می خوام یه 360 از ایتالیا بگیرم.قیمتش نمی دونم چنده.اصلا میصرفه یا نه؟چون فکر کنم 200 یورو باشه که میشه چیزی در حدود 280-90 تومن درسته؟
گمرک که نمی خوره؟

من میخام xbox 360 بگیرم ولی حوصله دنبال حل مشکلاتش رفتن رو ندارم یکی میگه زیاد داغ میکنه یکی میگه مادر بردهاش فرق میکنه یکی میگه درایو نوریش فرق داره
میخواستم بدونم چی از کجا بگیرم که همه این مشکلات رو خودش برطرف کرده باشه و من فقط بازی بگیرم واسش بازی کنم ؟ :cheesygri

مگه خود مایکروسافت بعد این همه مدت مشکل داغ کردن رو حل نکرده ؟

الان بخام بگیرم باید چه چیزهایی داشته باشه که دیگه نخام برم دنبال رفع اشکلاتش ؟

مرسی

( اصلا با کنسولش آشنایی زیادی ندارم ممنون راهنمایی جامعی کنید )

:cool:

من میخام xbox 360 بگیرم ولی حوصله دنبال حل مشکلاتش رفتن رو ندارم یکی میگه زیاد داغ میکنه یکی میگه مادر بردهاش فرق میکنه یکی میگه درایو نوریش فرق داره
میخواستم بدونم چی از کجا بگیرم که همه این مشکلات رو خودش برطرف کرده باشه و من فقط بازی بگیرم واسش بازی کنم ؟ :cheesygri

مرسی

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اگه حوصله انجام روش های کولینگ رو خودتون ندارید / می تونید xbox360 رو که خریدید بدید یکی واستون روش های کولینگ رو روش انجام بده و بعد شما فقط بازی بخرید و بازی کنید ( حتما که نباید خودتون روش های کولینگ رو انجام بدید:biggrin1: )

مرسی

منم واقعیتش شرایطم مثل شما بود و یه کم گیج شده بودم که چی بخرم . ببین زیاد حساس نباش برو با خیال راحت چند جا قیمت بگیر هر کدوم بهتر میدادن همونو بخر !
فقط چنتا نکته هست :
1. جاسپر بخر !
2 .از فروشنده سوال کن که Ixtereme 1.6 روش نصب باشه !
3 .اگه اینترنتی میخای خرید کنی از جای مطمئن خرید کن !
4.فرقی نمیکنه آرکید بخری یا الایت فقط نکاتی رو که گفتم یادت باشه !

مشاوره برای خرید

سلام به همگی
من تازه عضو شدم و می خوام یه کنسول بخرم

بودجم محدوده و هرچه دردسر کنسول کمتر باشه بهتره

نظرم رو xbox360هستش
تو دبی قیمتاش چجوریه؟
با چند تومن میتونم بخرم؟

پستهاتون رو که داشتم می خوندم ظاهرا باید هر از چندی آپدیت بشه
اگر دردسرش زیاده بگید تا نخرم

حتما می خوام دستش بی سیم باشه و اگه لطف کنید قیمت همه مدلهاش رو بزنید(هم تو دبی و هم تو شیراز) ممنون میشم و همچنین محتویات بستش رو هم ذکر کنید
لطفا در مورد درایوش هم یه توضیحی بدید
در کل چی با چه لوازم و مشخصاتی بخرم خوبه؟
با تشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or