دوستان من برادرم داره از usa برمیگرده ایران.
میخوام بگم یه xbox 360 مدل elite برام بگیره.
لطفا یه توضیح کامل بدید.
از copy خور کردنو هزینه و ریجن و ...........
ممنون
به 1 دونه گیر نمیدن هر پاسپورت یک وسیله الکتریکی میتونه بیارهآقایون به یه دونه xbox 360 تو گمرک گیر میدن ؟
ولی اگه اشتباه نکنم باید مبلغی رو به عنوان گمرکی بدید !به 1 دونه گیر نمیدن هر پاسپورت یک وسیله الکتریکی میتونه بیاره
من که اوردم به کسی پول ندادم نمیدونم دیگه...ولی اگه اشتباه نکنم باید مبلغی رو به عنوان گمرکی بدید !
1. هر دو دسته بي سيم دارند . فرقشان در كابل hdmi و كابل كامپوننت و هدست و هارد 120 و كابل شبكه است.آقا من میخوام xbox 360 بخرم
اما زیاد پول ندارم
1-میخوامببینم arcade یا elite به جز هارد و دسته بی سیم فرق دیگه ای داره یا نه؟
2- این قضیه بازی ریختن روی هارد چیه؟ یعنی اگه بازی رو بریزیم دیگه نباید DVD رو توی دستگاه بزاریم
3- اگه اینطوری باشه دیگه لنز DVD-ROM دیرتر خراب میشه:biggrin1:
من چی بخرم arcade یا elit?:confused:
آقا من میخوام xbox 360 بخرم
اما زیاد پول ندارم
1-میخوامببینم arcade یا elite به جز هارد و دسته بی سیم فرق دیگه ای داره یا نه؟
2- این قضیه بازی ریختن روی هارد چیه؟ یعنی اگه بازی رو بریزیم دیگه نباید DVD رو توی دستگاه بزاریم
3- اگه اینطوری باشه دیگه لنز DVD-ROM دیرتر خراب میشه:biggrin1:
من چی بخرم arcade یا elit?:confused:
من که اوردم به کسی پول ندادم نمیدونم دیگه...
1. هر دو دسته بي سيم دارند . فرقشان در كابل hdmi و كابل كامپوننت و هدست و هارد 120 و كابل شبكه است.
2. اگر هم بريزي فقط كمي از فشار را از روي درايو ور ميداري ولي همان dvd را بايد بذاري
3. بله
فعلأ اليت جاسبر خيلي كمه (شايد نايابه) اگه hdmi رو لازم نداري و نمي خواي به لايو وصل شي يه اركيد جاسبر با يه هارد 60 بگير در غير اين صورت صبر كن و اليت جاسبر بگير.
لبته در پك جديد 299 دلاري اليت hdmi وجود ندارد. شايد اين پك به صرفه تر باشد.
چه قدر پول داري؟:confused:
1. هر دو دسته بي سيم دارند . فرقشان در كابل hdmi و كابل كامپوننت و هدست و هارد 120 و كابل شبكه است.
2. اگر هم بريزي فقط كمي از فشار را از روي درايو ور ميداري ولي همان dvd را بايد بذاري
3. بله
فعلأ اليت جاسبر خيلي كمه (شايد نايابه) اگه hdmi رو لازم نداري و نمي خواي به لايو وصل شي يه اركيد جاسبر با يه هارد 60 بگير در غير اين صورت صبر كن و اليت جاسبر بگير.
لبته در پك جديد 299 دلاري اليت hdmi وجود ندارد. شايد اين پك به صرفه تر باشد.
چه قدر پول داري؟:confused: