با سلام و خسته نباشید
می خواستم ببینم برچسب های کنسول ایکس باکس 360 را از کجا میتونم تهیه کنم و قیمتش چنده؟؟؟
بعد اینکه آیا به کیس کنسول آسیب میرسه یا نه؟
خوب ما هم به جمع ایکس باکس داران پیوستیم !
اولین بازیمو امروز خریدم . با Nero چک کردم دیدم Manufacture رو زده Ricoh ! خوب حالا این دیدیوی خامش چی بوده ؟ اینا جنساش خوبه یا نه ؟ مشکلی برای DVD rom به وجود نمیاره ؟
پریمیوم که نیست-باشه از الیتم گرونتره
الیت بخر- کلا قید ارکید رو بزن!!!من ازش خوبی ندیدم-!!!کلا اگه نظر منو میخوای نخر!
فعلا صبر کن الیت های ارزون بیاد توی بازار از اونا بخر!!یکی دو هفته دیگه میاد
یه سوال واسم پیش اومده :confused:
رفتم توی سایت مایکروسافت دیدم الیت 100 دلار کم شده اما یه سری تجهیزاتشم کم کردن مثل کابلHDMI و اکانت goldرو هم با silver عوض کردن اینا چه قدر می ارزن؟
یعنی اگه بخوام اینا رو هم بگیرم بازم همون قیمت میشه یا نه؟
یه سوال واسم پیش اومده :confused:
رفتم توی سایت مایکروسافت دیدم الیت 100 دلار کم شده اما یه سری تجهیزاتشم کم کردن مثل کابلHDMI و اکانت goldرو هم با silver عوض کردن اینا چه قدر می ارزن؟
یعنی اگه بخوام اینا رو هم بگیرم بازم همون قیمت میشه یا نه؟
من یدونه کابل VGA یا همون VGA Box برای Xbox گرفتم . مشکل اینه که وقتی سر کابل مانیتور و کابل VGA رو نگاه کردم دیدم هر دو سر ( نر ) هست ! شنیده بودم باید یه تبدیل دو سر ماده بگیرم تا بشه وصل کرد. هر چی گشتم خدمات کامپیوتری های شهرمون نداشت ! حالا کابل رو خریدم رو دستم مونده ! چی کار کنم ؟
از یکی پرسیدم گفت باید بدی برات درست کنند ! گفت ممکنه نویز بندازه حالا چیکار کنم الان ؟ این تبدیل باید چه جوری باشه که نویز نندازه ؟
مانیتورم CRT هست .
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چون تو آرکید کابل و هارد و بعضی چیزها نیستند که اگه فردایی بخواهید اونا رو هم تهیه کنید هزینه ای که باید بپردازید به همراه خود کنسول حساب کنید از الیت هم گرونتر براتون در می یاد.
به همین دلیل اگه واستون امکانش هست همون الیت رو تهیه کنید بصرفه خواهد بود
ولی اگه مثلا نمی خواهید از live استفاده کنید و هارد و اینجور چیزها رو نمی خوایید
و همین که کمی بازی کنید کفایت می کنه واستون می تونید همون آرکید رو بخرید
---
کابل که واسه اینترنت هست ( همون وصل شدن به licve )
هارد هم که به این درد می خوره که بازی هاتون رو توش نصب کنید تا فشار کمتری به درایو دسگاتون بیاد / و انکه شنیدم بعضی بازی ها رو برای اینکه بتونید تو live بازی کنید باید تو هارد نصب بشن
یا مثلا کابل hdmi که آرکید ها ندارن و ...
اگر الان یک مغازه pro 60g داشته باشه و بخوای بخری.چه قدر می ارزه.
راستی مشکلش چیه که دیگه تولید نمیشه؟
کسی خریده و میخواد بدونه درست خریده یا نه.اخه 420 خریده
الان کاری به قیمت فروشنده ها نداشته باش اگه پرمیوم رو 310 یا 320 داد بخر نداد بیخیال
دوست عزیز مدل پرمیوم مشکلی نداشته فقط به خاطر ارزون شدن الیت که قیمتاشون یکی شده دیگه پرمیوم تولید نمیشه
الان با 380 میشه یه الیت خرید اونوقت 420 کدوم عاقلی میده به پرمیوم ...