راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

buying of 360

سلام
یه سوال؟

1.xbox360 کدوم مدل شو بگیرم الایت یا ارکید یا .....

2. مادر بردش چی باشه بهتره

3. تو خریدش به چه نکات ریزی باید توجه کنم مثلا ایا توجه به نوع درایورش ویا چیزای دیگه مهمه یانه اگه مهمه کدومش از همه بهتره؟

یه سوال دیگه؟

مادر برد جاسپر بهتره یا فالکون؟
(لطفا هر کدوم که بهتره مزیتشو(برتریشو) نسبت به دیگری برام توضیح بدبد)

ممنون منتظرم......

سلام
یه سوال؟

1.xbox360 کدوم مدل شو بگیرم الایت یا ارکید یا .....

2. مادر بردش چی باشه بهتره

3. تو خریدش به چه نکات ریزی باید توجه کنم مثلا ایا توجه به نوع درایورش ویا چیزای دیگه مهمه یانه اگه مهمه کدومش از همه بهتره؟

یه سوال دیگه؟

مادر برد جاسپر بهتره یا فالکون؟
(لطفا هر کدوم که بهتره مزیتشو(برتریشو) نسبت به دیگری برام توضیح بدبد)

ممنون منتظرم......

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
الیت بخرید بهتره
جاسپر جدیدتره از فالکونه و بهتره جاسپر رو بخرید
گرمای تولیدی جاسپر از فالکون هم کمتره در نتیجه احتمال سه چراغ شدنش نسبت به فالکون کمتره
اینکه بهتره pal باشه / چون الان بیشتر بازی هایی که تو ایران فروخته می شه pal هست و راحت گیر می یاد ( البته رجینش رو هم می شه تغییر داد )
و اینکه ixtreme اش 1.6 که در حال حاضر آخرین نسخش هست باشه

و بهتره هنگام خرید کنسول xbox360 یه شارژ اند کیت هم ( همون باطریش ) بخرید. / چون باطری که تموم می شه اینو می تونید بزارید شارژ بشه و استفاده کنید.

( فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه )

دو تا بازی گرفتم یکی Dirt 2 و یکی Fifa 10 . احساس میکنم که وقتی Fifa 10 رو میزارم Dvd rom بیشتر خرخر میکنه ؟ این طبیعی هست یا نه ؟ بستگی به بازی داره یا به DVD ؟ به نظرم توی فیفا لنز دستگاه بیشتر جابجا میشه ! به خاطر همین بیشتر صدا میده .

دو تا بازی گرفتم یکی Dirt 2 و یکی Fifa 10 . احساس میکنم که وقتی Fifa 10 رو میزارم Dvd rom بیشتر خرخر میکنه ؟ این طبیعی هست یا نه ؟ بستگی به بازی داره یا به DVD ؟ به نظرم توی فیفا لنز دستگاه بیشتر جابجا میشه ! به خاطر همین بیشتر صدا میده .
دوستان لطفا زودتر جواب بدید . فروشنده گفت Fifa 10 رو ورباتیم هست منم با Nero چک کردم دیدم زده Verbatim MKM مشکلی نداره ؟

دوستان لطفا زودتر جواب بدید . فروشنده گفت Fifa 10 رو ورباتیم هست منم با Nero چک کردم دیدم زده Verbatim MKM مشکلی نداره ؟

بهتره که بازی رو کپی کنید توی هارد، اینطوری بازی از روی هارد لود میشه و عملاً لنز فعالیت قبلی خودش رو نداره..

ممنون..... یه جایی هم خوندم اگه بازیهایی که قبل از تاریخ عرضه لو میرند و در دسترس قرار میگیرند رو بخوای قبل از تاریخ عرضه به صورت آنلاین بازی کنی هم بن میشی......

والا سابقاً سر این مورد بحث های شده بود، نتیجه های متفاوتی هم وجود داره...
اگر وقت کردم بحث های اون رو پیدا میکنم، لینک میکنم برای شما

سلام
دوستان چندتا سوال تکراری :
1 - ps3 بخرم یا xbox 360 (از نظر قیمت نه ) ؟ توی سایت جایی مقایسه شده که منو هدایت کنید اونجا ؟
2 - xbox الایت جسپر و فالکن چه فرقی باهم دارن ؟ کدوم بهتره ؟

با تشکر

اقا پس شد :

xbaox 360/jasper/1.6 /pal

xbox با این مشخصات چقدر در میاد؟

lxtreme چیه؟

برای گرفتن قیمت های روز کنسول به این تاپیک برید، قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف

اطلاعات اولیه در مورد کنسول مشخصات فنی اون و iXtreme نیز در پست اول این تاپیک برای تازه کارها به زبان ساده نوشته شده.
سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)

این هم تاپیکی هستش که در مورد جسپر بحث شده، کمی از صفخات اون رو بخوانید تا با مشخصات فنی جسپر آشنا بشید
مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن

سلام
دوستان چندتا سوال تکراری :
1 - ps3 بخرم یا xbox 360 (از نظر قیمت نه ) ؟ توی سایت جایی مقایسه شده که منو هدایت کنید اونجا ؟
2 - xbox الایت جسپر و فالکن چه فرقی باهم دارن ؟ کدوم بهتره ؟

با تشکر

از نظر قیمت دو کنسول تقریباً نزدیک به هم هستند ولی از نظر تامین بازی کنسول Xbox گزینه ی بهتری هستش
چون کنسول کپی خور میشه و میتوانید بازی های کنسول رو با قیمت 3 هزار تومن از بازار راحت تهیه کنید

ولی کنسول PS3 کپی خور نشده و مجبور هستید بازی های اصلی با قیمت بالای 50 هزار تومن بخرید

هر کنسول هم بازی های اختصاصی خودش رو داره و ویژگی های خاص خودش

اگر پول برای شما مهم نیست بهتره هر دو کنسول رو بخرید و از دو بازی های کنسول لذت ببرید، در غیر این صورت بهتره که Xbox بخرید.

قطعاً جسپر بهتره، در مورد ویژگی های اون از نظر تحصصی بخواید دو تاپیک زیر رو بخوانید
مادربورد Jasper و مباحث پیرامون آن
انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon ‏

سلام دوستان . آیا توی کنسول آرکید اکانت لایو وجود داره ؟ یعنی چیزی به صورت کارت هست که روش مثلا پسورد باشه یا نه وقتی که وصل شدیم به لایو خودش اکانت رایگان ( Silver membership ) رو میده ؟ کنسول من آرکید جاسپر با حافظه 512 mb هست ولی توش اکانت ندیدم !

نه چيزي به نام كارت نيست.همان اكانت سيلور هست.و از وقتي كه كنسول را براي اولين بار روشن ميكني يك ماه هم گلد دارد.

اگه كنسولو خاموش كنيم و بازي را رو تو درايو بزاريم مشكلي پيش مياد؟

از كجا بفهميم lxtreme دستگاه چيه؟

Last edited by a moderator:
نه چيزي به نام كارت نيست.همان اكانت سيلور هست.و از وقتي كه كنسول را براي اولين بار روشن ميكني يك ماه هم گلد دارد.

اگه كنسولو خاموش كنيم و بازي را رو تو درايو بزاريم مشكلي پيش مياد؟

از كجا بفهميم lxtreme دستگاه چيه؟

بدون باز کردن کنسول با استفاده و گذاشتن بازی های جدید در درایو می تونین تست کنین!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or