Hodor
کاربر سایت
در صورتی که بازیه کپی بازی کنید در معرض بن قرار دارین!در چه صورتی دستگاه بن میشه؟؟؟؟
در صورتی که بازیه کپی بازی کنید در معرض بن قرار دارین!در چه صورتی دستگاه بن میشه؟؟؟؟
دوستان لطفا زودتر جواب بدید . فروشنده گفت Fifa 10 رو ورباتیم هست منم با Nero چک کردم دیدم زده Verbatim MKM مشکلی نداره ؟دو تا بازی گرفتم یکی Dirt 2 و یکی Fifa 10 . احساس میکنم که وقتی Fifa 10 رو میزارم Dvd rom بیشتر خرخر میکنه ؟ این طبیعی هست یا نه ؟ بستگی به بازی داره یا به DVD ؟ به نظرم توی فیفا لنز دستگاه بیشتر جابجا میشه ! به خاطر همین بیشتر صدا میده .
دو تا بازی گرفتم یکی Dirt 2 و یکی Fifa 10 . احساس میکنم که وقتی Fifa 10 رو میزارم Dvd rom بیشتر خرخر میکنه ؟ این طبیعی هست یا نه ؟ بستگی به بازی داره یا به DVD ؟ به نظرم توی فیفا لنز دستگاه بیشتر جابجا میشه ! به خاطر همین بیشتر صدا میده .
دوستان لطفا زودتر جواب بدید . فروشنده گفت Fifa 10 رو ورباتیم هست منم با Nero چک کردم دیدم زده Verbatim MKM مشکلی نداره ؟
ممنون..... یه جایی هم خوندم اگه بازیهایی که قبل از تاریخ عرضه لو میرند و در دسترس قرار میگیرند رو بخوای قبل از تاریخ عرضه به صورت آنلاین بازی کنی هم بن میشی......
اقا پس شد :
xbaox 360/jasper/1.6 /pal
xbox با این مشخصات چقدر در میاد؟
lxtreme چیه؟
سلام
دوستان چندتا سوال تکراری :
1 - ps3 بخرم یا xbox 360 (از نظر قیمت نه ) ؟ توی سایت جایی مقایسه شده که منو هدایت کنید اونجا ؟
2 - xbox الایت جسپر و فالکن چه فرقی باهم دارن ؟ کدوم بهتره ؟
با تشکر
نه چيزي به نام كارت نيست.همان اكانت سيلور هست.و از وقتي كه كنسول را براي اولين بار روشن ميكني يك ماه هم گلد دارد.
اگه كنسولو خاموش كنيم و بازي را رو تو درايو بزاريم مشكلي پيش مياد؟
از كجا بفهميم lxtreme دستگاه چيه؟
مثلأ چه بازيي؟بدون باز کردن کنسول با استفاده و گذاشتن بازی های جدید در درایو می تونین تست کنین!!
مثلأ چه بازيي؟
يعني چي كجا هستينbatman : arkham اینو اگه اجرا کرد 1.6 هست!! شما کجا هستین ؟!!