راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
ارزش داره برای یه تلوزیون 32 اینچ Full HD ، کابل HDMI بگیرم ؟

تغییر کیفیتش محسوسه یا نه ؟

ببین تو hdmi جدا از اینکه ایکس باکس دوس دارم ولی ps3 کیفیت بهتری داره در عوض کیفیت تصویر با کابل ترکیبی component ایکس باکس بهتره ولی نهایت وضوحش تا 1080i هست و تا 1080p رو ساپورت نمیکنه اما hdmi هم یه خویی هایی داره مثل ساپورت 1080P)full HD) و اینکه دست وپا گیر نیست صدا و تصویر فقط تو یه کابل Iهست مثل component شیش تا سر نداره کلا زیاد دردسرت نمیده. ببین به نظر من این کارو بکن کاریه که خودمم کردم واسه lcd خونه یه کابل hdmi بگیر واسه وقتی هم که نمیشه با lcd بازی کنی یه کابل VGA بگیر دستگاهو به مانیتور کامپیوترت وصل کن حالشو ببر نهایتم 35 تومن این دو تا کابل واست آب میخورن.

کسی فرق لوازم اصل و بدل (تقلبی) XBOX 360 می داند ....

به آرم دایره ای دو تا جعبه نگاه کن (آرم ایکس باکس پایین رو میگم) آرم بالایی اصل پایینی تقلبی

aqympqqf9el7ag1zls72.jpg

h6xqu2itbr6r17nwghbe.jpg

آخرین ویرایش:
جناب artin_131 یعنی کیفیت کابل component تو xbox بهتره؟ جدا از دستو پا گیر بودن component من می خوام بدونم کدوم کیفیت بهتری میده؟ مگه نمی گین HDMI تا 1080P)full HD) رو ساپورت می کنه, پس چرا component کیفیت بهتری میده؟

جناب artin_131 یعنی کیفیت کابل component تو xbox بهتره؟ جدا از دستو پا گیر بودن component من می خوام بدونم کدوم کیفیت بهتری میده؟ مگه نمی گین HDMI تا 1080P)full HD) رو ساپورت می کنه, پس چرا component کیفیت بهتری میده؟

نه نه آقا اشتباه نکن ببین تو ایکس باکس component کیفیت بهتری داره ولی hdmi تو ps3 بهتره البته خیلی محسوس نیستا باید دقت کنی ضمنا راجب full hd بگم ما خودمون lcd سونی full hd سونی داریم ولی به نظر من full hd تو بازی جالب نمیشه فریم بازی رو اذیت میکنه به نظر من همون resolation optimal ایکس باکس که 1366 *768 فکر کنم بود کیفیت بهتری میده بعد تازه خیلی بازی ها full hd رو ساپورت نمیکنن ملاکت full hd نباشه.به نظر من یه کابل hdmi با مارک dragonplus بگیر جنسشم عالیه من 2 متری خریدم 19 تومن ولی component یادمه یارو اوون موقع داشت میداد 26 تومن.کلا کابل hdmi چیز بی دردسریه چون شلوغ پلوغی هم نداره.

عکسشم واست آپلود میکنم بعد لینک میدم بهت.

خب پس من HDMI نگیرم بهتره...
اگر هم لازم شد یه VGA برای مانیتور میگیرم...

تو جعبه ی Arcade چه کابلی هست ؟

یه کابل composite تو جعبه arcade هست.

آره واسه مانیتور یه کابل vga بگیر که بعد هم یه تبدیل صدا هم بگیر با یه تبدیل آنالوگ به آنالوگ عکسشو بعدا برات میزارم

یه داستان جدید در مورد Xbox 360 راه افتاده که میگن بعضی از فروشنده ها میان دسته های تقلبی Xbox رو با اصلی عوض میکنند و در نتیجه با قیمت پایین تر Xbox ها رو میفروشند ! حالا میخوام بدونم چقدر این قضیه واقعیت داره ؟ بعدش این دسته های اصلی رو که بر میدارند چه جوری میفروشند اونا که جعبه نداره ! در کل این مسئله یه کم عجیبه !

یه داستان جدید در مورد Xbox 360 راه افتاده که میگن بعضی از فروشنده ها میان دسته های تقلبی Xbox رو با اصلی عوض میکنند و در نتیجه با قیمت پایین تر Xbox ها رو میفروشند ! حالا میخوام بدونم چقدر این قضیه واقعیت داره ؟ بعدش این دسته های اصلی رو که بر میدارند چه جوری میفروشند اونا که جعبه نداره ! در کل این مسئله یه کم عجیبه !
پس چرا کسی جواب این سوال ما رو نمیده ! من فکر میکنم در کل واقعیت نداشته باشه !:confused:

پس چرا کسی جواب این سوال ما رو نمیده ! من فکر میکنم در کل واقعیت نداشته باشه !:confused:
خدایش داستان چرتیه- دسته تقلبی فرقش رو با اصل نمیتونی تشخیص بدی
کلا مثل هم کار میکنند و عمراشونم باید یکی باشه و کلا 4-5 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارند!!!(اونوقت به قول خودت دسته بدون پک که اصل هستو چجوری میفروشن؟؟؟؟؟)

پس قضیه تعطیله به کل

خدایش داستان چرتیه- دسته تقلبی فرقش رو با اصل نمیتونی تشخیص بدی
کلا مثل هم کار میکنند و عمراشونم باید یکی باشه و کلا 4-5 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارند!!!(اونوقت به قول خودت دسته بدون پک که اصل هستو چجوری میفروشن؟؟؟؟؟)

پس قضیه تعطیله به کل

آره دقیقا ! چون هر جور که حساب میکنی سودی نداره که بیان این کارو انجام بدن ! حالا بعضی ها برای اینکه مشتری بیشتری بگیرن میان از این داستان ها درست میکنن !:laughing:
خوشبختانه هنوز Xbox 360 به وضعیت PS2 دچار نشده !

آخرین ویرایش:
دوستان من برادرم داره از usa برمیگرده ایران.

میخوام بگم یه xbox 360 مدل elite برام بگیره.

لطفا یه توضیح کامل بدید.

از copy خور کردنو هزینه و ریجن و ...........

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or