farzadwin7
کاربر سایت
سلام
ارزش داره برای یه تلوزیون 32 اینچ Full HD ، کابل HDMI بگیرم ؟
تغییر کیفیتش محسوسه یا نه ؟
کسی فرق لوازم اصل و بدل (تقلبی) XBOX 360 می داند ....
جناب artin_131 یعنی کیفیت کابل component تو xbox بهتره؟ جدا از دستو پا گیر بودن component من می خوام بدونم کدوم کیفیت بهتری میده؟ مگه نمی گین HDMI تا 1080P)full HD) رو ساپورت می کنه, پس چرا component کیفیت بهتری میده؟
آره یه نمه بهتره:biggrin1:میگم کیفیت hdmi to dvi از کیفیت کابل vga بهتره درسته؟منظورم از نظر تصویر بود
خب پس من HDMI نگیرم بهتره...
اگر هم لازم شد یه VGA برای مانیتور میگیرم...
تو جعبه ی Arcade چه کابلی هست ؟
پس چرا کسی جواب این سوال ما رو نمیده ! من فکر میکنم در کل واقعیت نداشته باشه !:confused:یه داستان جدید در مورد Xbox 360 راه افتاده که میگن بعضی از فروشنده ها میان دسته های تقلبی Xbox رو با اصلی عوض میکنند و در نتیجه با قیمت پایین تر Xbox ها رو میفروشند ! حالا میخوام بدونم چقدر این قضیه واقعیت داره ؟ بعدش این دسته های اصلی رو که بر میدارند چه جوری میفروشند اونا که جعبه نداره ! در کل این مسئله یه کم عجیبه !
خدایش داستان چرتیه- دسته تقلبی فرقش رو با اصل نمیتونی تشخیص بدیپس چرا کسی جواب این سوال ما رو نمیده ! من فکر میکنم در کل واقعیت نداشته باشه !:confused:
خدایش داستان چرتیه- دسته تقلبی فرقش رو با اصل نمیتونی تشخیص بدی
کلا مثل هم کار میکنند و عمراشونم باید یکی باشه و کلا 4-5 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارند!!!(اونوقت به قول خودت دسته بدون پک که اصل هستو چجوری میفروشن؟؟؟؟؟)
پس قضیه تعطیله به کل