راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من کابل HD رو وصل کردم ولی صدا نداره.چی کار کنم؟:(

منظور از كابل hd كابل hdmi است؟ به چه تلويززيوني وصل كرديد؟؟ ممكنه مشكل از داشبورد باشه

دوستان من باید برای تلوزیونمون که فقط HDMI نداره چه کابلی(اسمش چیه)بگیرم

اگه 5 تا فيش ميخوره (آبي سبز قزمز سفيد قزمز) كامپوننت
اگه 3 تا فيش ميخوره (زرد قرمز سفيد) كامپوزيت

اگه 5 تا فيش ميخوره (آبي سبز قزمز سفيد قزمز) كامپوننت
اگه 3 تا فيش ميخوره (زرد قرمز سفيد) كامپوزيت[/QUOTE]
برای ما هم جای کامپوزیت داره هم جای کامپوننت;)
کدوم رو بگیرم با کیفیت تره؟:confused:
میخوام در حد و حدود HDMI باشه;)
مثلا کابل HDMI TO COMPONNET نداریم:-":confused::biggrin1:

برای ما هم جای کامپوزیت داره هم جای کامپوننت;)
کدوم رو بگیرم با کیفیت تره؟:confused:
میخوام در حد و حدود HDMI باشه;)
مثلا کابل HDMI TO COMPONNET نداریم:-":confused::biggrin1:
دلت بسوزه من hd tv دارم اونم 37 تا اینچ!!!!
نه من رو چه کیفیتی می تونم بازی کنم؟؟؟؟؟:confused:
منظورم از اون تنظیمات داخل کنسوله؟؟؟;)

آخرین ویرایش:
xbox360 آركيد يك سري بازي آركيد هم همراهش هست ...درسته؟؟؟ آيا دستگاهايي كه تو ايران فروش ميره اين بازيهاهم همراهش هست؟؟؟؟ يا ديسك اصل اين بازيارو از روش بر ميدارن و كپيش رو ميدن؟؟؟

جواب اينو ندادينا...........

من می خواستم یه 360 از بانه بگیرم،می خواستم بدونم قیمتاش چه جوریاست؟در ضمن هنوز هم فالکون وجود داره؟تفاوت تابلو جاسپر با فالکون که یه آدم ناشی بتونه تشخیص بده چی هست؟چون قرار کسی دیگه بره برام بیاره.
در ضمن یه PSP هم می خوام بگیرم.این رو هم اگه کسی از قیمتش اونورا خبر داره بگه ممنون

xbox360 آركيد يك سري بازي آركيد هم همراهش هست ...درسته؟؟؟ آيا دستگاهايي كه تو ايران فروش ميره اين بازيهاهم همراهش هست؟؟؟؟ يا ديسك اصل اين بازيارو از روش بر ميدارن و كپيش رو ميدن؟؟؟

علاوه بر سوالات فوق يه سوال ديگه هم دارم .. ريجن لاك تو xbox360 چجوريه؟؟؟

تا به حال ندیدم کسی همچین dvd توی بسته بندی که از مغازه خریده پیدا کنه، اما این dvd که شما میگی رو برای فروش توی چند تا مغازه دیدم که البته کپی بودن.

علاوه بر سوالات فوق يه سوال ديگه هم دارم .. ريجن لاك تو xbox360 چجوريه؟؟؟

بله دوست من همچین dvd وجود داره پک آرکید خود من این dvd رو داشت یک dvd هست شامل

5 بازی آرکید کامل و 5 بازی trial که شامل 2 تا demo بازی میشه که یکی surfs up هست و یکی

viva pinata هست بعد هر کی این dvd اورجینال رو دیدی بهت نمیده یا برداشته بدون دزده ضمنا

مشخصه dvd اورجینال داخل جعبه ایکس باکس آرکید اینه: قاب پلاستیک زده سبز رنگ dvd با

چاپ سبز رنگ و یه نوار هولوگرام گرد با نشان براق ایکس باکس دور سوراخ وسط dvd خوب

راجب رجیون لاک قضیه اینه وقتی یه بازی ساخته میشه بسته به سیستم تصویر اوون منطقه

چند تا ورژن داره که مخصوص هر قسمت دنیا رجیون مخصوص خودشو داره اروپا pal آسیا ژاپن

کره ntsc j(که تقسیم بندی خودشو داره) آمریکا ntsc uc کشورای عربی خلیج فارس هم pal

هست.نکته اینجاست که تو نمیتونی بازی مثلا رجیون pal رو تو دستگاه ntsc j اجرا کنی الان

هم می خوای بخری دستگاه بهتره رجیون pal رو بگیری چون دیگه بازی هاش فراوون شده.نکته

بعضی بازی هم رجیون لاک ندارن یعنی free هستن تو همه ی دستگا ها اجرا میشه.

موفق باشی.:rose:

من می خواستم یه 360 از بانه بگیرم،می خواستم بدونم قیمتاش چه جوریاست؟در ضمن هنوز هم فالکون وجود داره؟تفاوت تابلو جاسپر با فالکون که یه آدم ناشی بتونه تشخیص بده چی هست؟چون قرار کسی دیگه بره برام بیاره.
در ضمن یه PSP هم می خوام بگیرم.این رو هم اگه کسی از قیمتش اونورا خبر داره بگه ممنون
ما چيزي به نام تفاوت تابلو نداريم ! جوابت را در اين تاپيك پيدا مي كني
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=19275

سلام خدمت اساتید
من تصمیم گرفتم به جای اینکه کارت گرافیک بخرم یه Xbox 360 بگیرم
فقط بزرگترین مشکلم اینه که من فقط و فقط با موس و کی برد میتونم بازی کنم و به هیچ عنوان نمیتونم با دسته کنسول بازی کنم (تا حالا چندین بار هم تلاش کردم)
سوالم اینه که:
به Xbox 360 موس و کی برد وصل میشه؟؟؟
هر موس وکی برد USB وصل میشه یا موس و کی برد مخصوص میخواد ؟
ایا تمامی بازی ها رو میتونم با این موس و کیبرد بازی کنم یا فقط بعضی بازی ها ؟
و در اخر اینکه قیمتشون چه جوریاس؟
بسیار ممنونم

من هنوز به جواب نرسیدم!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or