jeff hardy
کاربر سایت
من کابل HD رو وصل کردم ولی صدا نداره.چی کار کنم؟
دوستان من باید برای تلوزیونمون که فقط HDMI نداره چه کابلی(اسمش چیه)بگیرم
منظور از كابل hd كابل hdmi است؟ به چه تلويززيوني وصل كرديد؟؟ ممكنه مشكل از داشبورد باشه
بله hdmi است.به مانیتور وصل کردیم.یعنی باید داشبورد رو چه کار کنیم؟
دلت بسوزه من hd tv دارم اونم 37 تا اینچ!!!!برای ما هم جای کامپوزیت داره هم جای کامپوننت
کدوم رو بگیرم با کیفیت تره؟:confused:
میخوام در حد و حدود HDMI باشه
مثلا کابل HDMI TO COMPONNET نداریم:confused::biggrin1:
ممنون از جوابتون1-كامپوننت
2-فكر نكنم :cheesygri
xbox360 آركيد يك سري بازي آركيد هم همراهش هست ...درسته؟؟؟ آيا دستگاهايي كه تو ايران فروش ميره اين بازيهاهم همراهش هست؟؟؟؟ يا ديسك اصل اين بازيارو از روش بر ميدارن و كپيش رو ميدن؟؟؟
xbox360 آركيد يك سري بازي آركيد هم همراهش هست ...درسته؟؟؟ آيا دستگاهايي كه تو ايران فروش ميره اين بازيهاهم همراهش هست؟؟؟؟ يا ديسك اصل اين بازيارو از روش بر ميدارن و كپيش رو ميدن؟؟؟
علاوه بر سوالات فوق يه سوال ديگه هم دارم .. ريجن لاك تو xbox360 چجوريه؟؟؟
ما چيزي به نام تفاوت تابلو نداريم ! جوابت را در اين تاپيك پيدا مي كنيمن می خواستم یه 360 از بانه بگیرم،می خواستم بدونم قیمتاش چه جوریاست؟در ضمن هنوز هم فالکون وجود داره؟تفاوت تابلو جاسپر با فالکون که یه آدم ناشی بتونه تشخیص بده چی هست؟چون قرار کسی دیگه بره برام بیاره.
در ضمن یه PSP هم می خوام بگیرم.این رو هم اگه کسی از قیمتش اونورا خبر داره بگه ممنون