عزیز من میگم کابل کامپوننت داره شما میگی نداره:biggrin1:وقتي تلوزيون شما اون قدر قديمي است كه جاي كابل كامپوننت نداره پس كيفيتش رو هم ساپورت نمي كنه پس اگه هم تبديل بگيري (كه تبديلش هم هست) هيچ فرقي تو تصوير نمي كنه
شايد بدتر هم بشه چون داره از يك تبديل رد مي شه پس هم پول دور ريختنه هم كفيت بدتر كردنه.
کامپیوتر رو که اصلا ولش کن!آرکید بگیر حال کن!سلام
برا من که یه سیستم قدیمی دارم می ارزه که اونو ارتقا بدم یا یه ارکد جاسپر بگیرم؟؟؟
سیستمم طوریه که برا ارتقا به 400 ت خرج احتیاج داره.
بعد من با روزی 5 ساعت بازی در می تونم اونو سالم نگه دارم؟
اگه فقط 12 ولت کنم چی؟(چطوری باید بازی کنم؟)
با سلام
بنده قصد خرید 360 دارم..چند تا سوال دارم یک نفر کمک کنه
1-یه مدل ارزون میخام....آرکید میگن ارزونه...فقط به خاطر حافظش هست که ارزونه یا چیزیه دیگه هم نداره؟؟؟
مدل هاش از نظر کیفیت فرق ندارن؟؟؟
2-در مورده برد کنسول...چه بردی بهتره و از کجا بفهمیم که بردش خوبه؟؟؟
3-مانیتور من سامسونگ هستش....MB1795 .....رو این مانیتور می خوره با فیش؟؟
4-رو TV کیفیتش چطوره؟؟
5-از نظر کنترل خوش دسته؟؟؟
6-میگن کنسول های جدیدش دیگه سه چراغه نمیشن؟؟؟
لطفا چون 360 دارید الکی تعریف نکنید و مشکلاتش رو هم برام بگید
دمتون گرم یکی یکی جواب بدید:d
1- خوبه چرا نباشه. با hdmi2dvi مي توني وصل كني به مانيتور ايكس باكس روسلام
کمک و نظر می خوام راجع به خرید xbox با توجه به اینکه :
1- مانیتور سامسونگ دارم t220 که آخرین تصویرش 1200*1920 که مثل اینکه برای xbox خوب نیست
2- پس از تحقیق فراوان :cheesygri فهمیدم که کارت گرافیک توپ که 2-3 سالی جواب بده بالای 250 خرج داره برای این گفتم خوب xbox می خرم که تخصصیه و تا 2012 حداقل جواب میده
3- کامپیوترم رو هم کامل دارم عوض می کنم یعنی کیس جدید می خوام بگیرم حالا می خوام همه چیزش توپ باشه فقط جا کارت گرافیک xbox بگیرم
حالا نظر خوام!
آرکید هارد نداره؟؟؟ نمیشه بهش هارد وصل کرد؟؟؟
بله.من قصد دارم یه آرکید بگیرم و از کابل HDMI برای اتصال کنسول و TV استفاد کنم .
میشه دیگه ؟ یعنی آرکید با کابل HDMI مشکلی نداره ؟
برای وصل کردن کنسول و TV همین یه کابل کافیه ؟
راست میگه.یکی از دوستام یه ارکد جاسپر خرید با یه سال گارانتی 3 چراغ.چه طوري مي شه فهميد ريجن چيه ؟
راستي يه اطلاع براي اونايي كه مي گن فرق فالكون با جاسبر چيه! ديشب من يه اليت جاسبر گرفتم از 8 شب تا 6 صبح نشستيم بازي كرديم بدون وقفه اما دريغ از يك ذره گرما توليد شده.