danijon_2006
کاربر سایت
ببخشید دوستان یه سوال فنی:biggrin1::
بعضی ها میگن اگه X360 رو عمودی بذارید به درایوش فشار میاد و بعضی میگن:اگه افقی بذارید به مادربورد درست هوا نمیرسه حالا کدوم درسته؟:confused:
دوستان میگم ممکنه از پرمیوم هایی که تو دبی مونده هنوزم فالکون توشون باشه؟
یه سوال :
میشه قاب DVD rom آرکید رو که سفید هست ( فقط قسمت DVD ROM ) با نقره ای عوض کرد ؟
كابل كامپوننت هم همون كيفيت hmdi رو ساپورت مي كنه (همون 1080i ) تنها تفاوتش اينه كه hdmi ديجيتاله ولي كامپوننت آنالوگه اگه هم كامپيوترت كابل hdmi نمي خوره تبديلش به vga هم هست ولي با خمون كيفيت.سلام من 360 ام لانچ هست و HDMI نداره میخوام به مانیتور واید بگیرم الان هیچ راهی نیست که بدون HDMI بتونم بالاتر از 720P رو یه مانیتور بگیرم؟ببخشین این جا مطرح میکنم چون بازدید کنندش بیشتره بلکه زودتر به جواب رسیدم:smile:
سلام من 360 ام لانچ هست و HDMI نداره میخوام به مانیتور واید بگیرم الان هیچ راهی نیست که بدون HDMI بتونم بالاتر از 720P رو یه مانیتور بگیرم؟ببخشین این جا مطرح میکنم چون بازدید کنندش بیشتره بلکه زودتر به جواب رسیدم:smile:
سلام
کسی اطلاع داره که چطوری می توانیم دسته اورجینال و بدل الایت XBOX360 رو از هم تشخیص بدیم که کدوم اصله کدوم بدل!!!
یا اداپتورش رو...
ممنون
ببخشيد كه سوالو اينجا مي پرسم
كاناي تو ماهواره است كه مخصوص بازي باشه اگه هست مشخصاتشو بديد
يعني كسي نيست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
یعنی خرویجی hd نداره یا کابلشو نداری؟ ببین اصلا کلا نیازی نیست دنبال مانیتور full hd باشی:تعداد بازی های 360 که full hd واقعی باشن خیلی کمه،اکثرا 720p هستن که آپ اسکیل میشن. این مانیتور چند اینچه؟بیشتر از 22؟ تو ال سی دی های کمتر از 32 اصلا شما فرق 1080p با 720p رو نمیفهمی،خیلی ناچیزه.شما با کابل کامپوننت هم میتونی 1080p بگیری ولی این نوع کابل نویز میگیره و اکثر مواقع تصویری که کابل hd میده رو نداره.در کل به نظر شما ارزش داره با این که HDMI نداره 360 ام یه مانیتور Full HD مثل LG 2261 بخرم؟