راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من مي خواهم همين روزها برم يك اليت با مادر برد جاسبر از يك آشنا بگيرم :laughing:
لطفأ آخرين توصيه ها را بديد تا پشيمون نشم :biggrin1:
الیت گرون تر میشه به نظر من یه ارکد بگیر با 120گیگ هارد هم ارزون تر در میاد هم برای یک سری لوازم جانبی که احتیاج نداری پول نمیدی:biggrin1:

Last edited by a moderator:
الیت گرون تر میشه به نظر من یه ارکد بگیر با 120گیگ هارد هم ارزون تر در میاد هم برای یک سری لوازم جانبی که احتیاج نداری پول نمیدی:biggrin1:

اركيد: 199$ / هارد 120g : در سايت خود ايكس باكس 149$
رو هم ميشه 348$. ولي اليت در سايت خود ايكس باكس 299$ .
در ضمن اركيد بازي هاي ايكس باكس رو (همون مكعب قديميه) نمي خونه .
همه ي اين اطلاعات در سايت خود ايكس باس هست.
پس ديدي عمرأ به صرفه نيست :cool:

با سلام من می خوام یه xbox 360 بگیرم الان قیمتها چنده و از کجا بگیرم که مناسب بده
در ضمن هفته پیش که رفته بودم توپ خونه هر چی گشتم بازی مالزی نبود همه فقط از این بازی سانسوریا اونم نهایت 30 انوان داشتم بازیها رو باید از کجا بگیرم؟

كسي عكس دو و يك چراغه شدن را داره ؟:confused:
آيا دو چراغه وضعيتي بدتر از سه چراغه است؟:confused:
دو چراغه قابل حل شدنه؟:confused:
در حالت يك چراغه كنسول كمپلت تركيده يا تعمير ميشه؟:confused:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

با سلام من می خوام یه xbox 360 بگیرم الان قیمتها چنده و از کجا بگیرم که مناسب بده
در ضمن هفته پیش که رفته بودم توپ خونه هر چی گشتم بازی مالزی نبود همه فقط از این بازی سانسوریا اونم نهایت 30 انوان داشتم بازیها رو باید از کجا بگیرم؟

از گیم مستر میتونی بگیری.

كسي عكس دو و يك چراغه شدن را داره ؟:confused:
آيا دو چراغه وضعيتي بدتر از سه چراغه است؟:confused:
دو چراغه قابل حل شدنه؟:confused:
در حالت يك چراغه كنسول كمپلت تركيده يا تعمير ميشه؟:confused:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

شما این تاپیک رو بخونید.
کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

سلام به همگی
دوستان چند وقتی هست که میخوام یه کنسوله خوب بگیرم ولی میون این چندتا تو شکم لطفا کمکم کنید تا یه کنسوله خوب بگیرم
تویه انا توشکم((
1-Microsoft Xbox 360 Elite Edition

2-Sony Playstation 3 80GB

3-Microsoft Xbox 360 Arcade Edition

خیلی خیلی ممنون
(البته این موضوع رو تویه تاپیک Playstation3 هم مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد امیدوارم اینجا جوابم رو بگیرم)

سلام به همگی
دوستان چند وقتی هست که میخوام یه کنسوله خوب بگیرم ولی میون این چندتا تو شکم لطفا کمکم کنید تا یه کنسوله خوب بگیرم
تویه انا توشکم((
1-Microsoft Xbox 360 Elite Edition

2-Sony Playstation 3 80GB

3-Microsoft Xbox 360 Arcade Edition

خیلی خیلی ممنون
(البته این موضوع رو تویه تاپیک Playstation3 هم مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد امیدوارم اینجا جوابم رو بگیرم)

بستگی داره که شما چی دوست داشته باشید و چقدر بخواید در حال و آیند هزینه کنید.

بزگترین قابلیت کنسول Xbox 360 در اجرای بازی های کپی 3 هزار تومنی هستش
و شما نیاز ندارید هزینه ی نسخه های اصل بازی رو بپردازید.

ولی PS3 هنوز هک نشده و نمیتونید بازی های ارزون قیمت براش تهیه کنید و قیمت بازی های آن
از 50 هزار تومن به بالا حساب میشه و راحت بازی های اون گیر نمی یاد.

از نظر ساپورت بازی هر دو کنسول به خوبی حمایت میشند و هر دو کنسول بازی هایی اختصاصی خودشون رو هم دارند.
اگر از بازی های اختصاصی PS3 چشم پوشی کنید خرید کنسول Xbox 360 بهترین گزینه برای شما هستش.

در مورد وضعیت خرید کنسول Xbox 360 الان بازار کمی افزایش قیمت پیدا کرده که رو به کاهش هستش
تا یک الی دو ماه دیگر قیمت ها به روال قبل خودش باز میگرد. میتوانید در این تاپیک اخبار قیمت این کنسول رو دنبال کنید.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2703&page=165

در مورد مدل ها هم قطعاً خرید Elite Edition بهترین گزینه ی موجود است
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786

بنده هم خودم یکی از طرفداران این کنسول هستش ولی اگر شما شرایط خرید بازی های گران قیمت PS3 را دارید
بهتر است هر دو کنسول را تهیه کنید و از بازی کردن با ان دو لذت ببرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or