راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من تصمیم گرفتم به جای اینکه کارت گرافیک بخرم یه Xbox 360 بگیرم
فقط بزرگترین مشکلم اینه که من فقط و فقط با موس و کی برد میتونم بازی کنم و به هیچ عنوان نمیتونم با دسته کنسول بازی کنم (تا حالا چندین بار هم تلاش کردم)
سوالم اینه که:
به Xbox 360 موس و کی برد وصل میشه؟؟؟
هر موس وکی برد USB وصل میشه یا موس و کی برد مخصوص میخواد ؟
ایا تمامی بازی ها رو میتونم با این موس و کیبرد بازی کنم یا فقط بعضی بازی ها ؟
نمی‌تونی هر موس و کیبوردی رو وصل کنی به XBox. اگه هم بشه، خیلی از گیم‌ها اصلاً ساپورتش نمی‌کنن (تا جایی که من می‌دونم). گذشته از این، حتی اگه یه گیم روی کنسول موس و کیبورد ساپورت بکنه هم، بازم اون گیم در اصل برای گیم‌پد طراحی شده. منظورم اینه که سازنده‌ی بازی، در اولویتِ اول به فکر این بوده که گیم رو جوری بسازه که متناسب با گیم‌پد باشه، نه موس و کیبورد. اما در مورد گیم‌های PC معمولاً اولویت اول با موس و کیبورده.

از طرف دیگه، قضیه خیلی ساده است:
اگه فقط و فقط با موس و کیبورد می‌تونی بازی کنی، معنیش اینه که فقط و فقط با موس و کیبورد می‌تونی بازی کنی.

اگه بازی خاصی مدّ نظرت نیست، همچنان روی PC بمون.

پ.ن: من توی بخش XBox چیکار میکنم؟ :دی

بله دوست من همچین dvd وجود داره پک آرکید خود من این dvd رو داشت یک dvd هست شامل

5 بازی آرکید کامل و 5 بازی trial که شامل 2 تا demo بازی میشه که یکی surfs up هست و یکی

viva pinata هست بعد هر کی این dvd اورجینال رو دیدی بهت نمیده یا برداشته بدون دزده ضمنا

مشخصه dvd اورجینال داخل جعبه ایکس باکس آرکید اینه: قاب پلاستیک زده سبز رنگ dvd با

چاپ سبز رنگ و یه نوار هولوگرام گرد با نشان براق ایکس باکس دور سوراخ وسط dvd خوب

راجب رجیون لاک قضیه اینه وقتی یه بازی ساخته میشه بسته به سیستم تصویر اوون منطقه

چند تا ورژن داره که مخصوص هر قسمت دنیا رجیون مخصوص خودشو داره اروپا pal آسیا ژاپن

کره ntsc j(که تقسیم بندی خودشو داره) آمریکا ntsc uc کشورای عربی خلیج فارس هم pal

هست.نکته اینجاست که تو نمیتونی بازی مثلا رجیون pal رو تو دستگاه ntsc j اجرا کنی الان

هم می خوای بخری دستگاه بهتره رجیون pal رو بگیری چون دیگه بازی هاش فراوون شده.نکته

بعضی بازی هم رجیون لاک ندارن یعنی free هستن تو همه ی دستگا ها اجرا میشه.

موفق باشی.:rose:

جواب خيلي كامل و خوب بود .دستت دردنكنه. اطلاعاتي كه در مورد ريجن لاك هم دادي خوب بود(البته نصف اولشو ميدونستم)
پس با اينكه xbox360 كپي خور شده ولي قفل منطقه اي هنوز روش هست.....
يه سوال ديگه هم دارم... هارد اكسترنال رو نميشه بهش وصل كرد و چيزايي رو كه از xbox live ميگيرم رو روي هارد اكسترنال ذخيره كنيم؟؟؟

فلش

تا حالا كسي فلش زده به كنسولش ؟؟؟؟ من مي خوام عكسمو بزنم تو فلاش بريزم توش كه براي pes09 ساختن بازيكن استفاده كنم‌! ميشه ريخت ؟ ويروس نميگيره ؟

من كه جوابتو دادم!
من یه تفاوت می خوام که به این یارو بگم وقت ندارم که 20 صفحه تاپیک بخونم:biggrin1:
در ضمن کسی نمی دونه بانه قیمتش خوبه ،چی جوریاست؟اصلا ارزش داره به این یارو پول بدم برام بیاره؟سالم جنساش؟من جواب این سوال ها رو می خوام

سلام به تمام دوستان گل.
من یک تبدیل دارم که یه طرفش دسته ps میخوره و طرف دیگه جای usb داره تا به pc وصل بشه.
حالا میخواستم ببینم اگه من این کار رو با 360 کنم جواب میده؟
یعنی دسته ps رو میتونه بخونه.
ممنون

سلام به تمام دوستان گل.
من یک تبدیل دارم که یه طرفش دسته ps میخوره و طرف دیگه جای usb داره تا به pc وصل بشه.
حالا میخواستم ببینم اگه من این کار رو با 360 کنم جواب میده؟
یعنی دسته ps رو میتونه بخونه.
ممنون
نه نمي تونه

يه تفاوت برو پشتش رو نگاه كن زده 12.1a جاسپر هست اگه زده 14... فالكون
جايي كه بالاش كابل ميخوره كابل برق
مال من زده
12Vdc . 12.a
منم این رو توی یه جا خونده بودم فقط می خواستم مطمئن شم.ممنون اینم عکساش

scmfshml65bpstg2igzk.jpg

9o3qxfho5j30v8w5zro.jpg

جواب خيلي كامل و خوب بود .دستت دردنكنه. اطلاعاتي كه در مورد ريجن لاك هم دادي خوب بود(البته نصف اولشو ميدونستم)
پس با اينكه xbox360 كپي خور شده ولي قفل منطقه اي هنوز روش هست.....
يه سوال ديگه هم دارم... هارد اكسترنال رو نميشه بهش وصل كرد و چيزايي رو كه از xbox live ميگيرم رو روي هارد اكسترنال ذخيره كنيم؟؟؟

آره قفل منطقه ای وجود داره چون کامل هک نشده و بدون مود چیپ هک شده (بصورت نرم افزاری)

هارد اکسترنال میشه وصل کرد ولی فقط فیلم و آهنگ واسه دانلود فقط رو هارد خودش.میتونی سفارش بدی بعضی جا ها که هارد رو هک میکنن

120 میزارن البته یکم دیگه واستی چند وقت دیگه احتمالا 250 هم جدا میاد

تا حالا كسي فلش زده به كنسولش ؟؟؟؟ من مي خوام عكسمو بزنم تو فلاش بريزم توش كه براي pes09 ساختن بازيكن استفاده كنم‌! ميشه ريخت ؟ ويروس نميگيره ؟

من خودم فلش رو نصب میکنم نه ویروسی هم نشده مال من اما امتحان نکردم میشه ازش تو بازی pes عکس لود کرد یا نه.

من يه اليت جاسپر خريدم

از كجا ميشه فهميد كه region كنسول چيه؟

پشت جعبه کنسول گوشه بالا سمت راست نوشته.الانا خریدی احتمال زیاد pal هست دسگاهت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or