Abadan-Game
کاربر سایت
بچه ها میگم،الان یه نفر اومد تو مغازه میخواست ویتا شو به قیمت 400 با بازی کیلزون و رم 8 بفروشه.من الان 2هفته ای میشه ویتام رو فروختم.به نظرشما بگیرمش؟؟دلم برا ویتا تنگ شده
بچه ها میگم،الان یه نفر اومد تو مغازه میخواست ویتا شو به قیمت 400 با بازی کیلزون و رم 8 بفروشه.من الان 2هفته ای میشه ویتام رو فروختم.به نظرشما بگیرمش؟؟دلم برا ویتا تنگ شده
چرا ازاین قیمتا طرف ما نمیاد؟
بخرش باو رو هوا با تیر میزننش
قیمت ویتا الان چنده آکبندش؟
قیمت بازی هاش تو چه رنجیه؟
من از سبک rpg اصلا خوشم نمیاد بازیا خنده دار . پلتفرمر . فانتزی و اینجور بازیا دوست دارم ویتا تو این سبکا داره ؟
سلام عزیزسلام به دوستان من یک دستگاه psvita wifi ریجن 2 دسته دوم خریدم تو قسمت psn ای دی کسی که ازش خریدم سیو شده چطوری باید واسه خودم ای دی بسازم لطفا راهنمایی کنید
در ضمن شنیدم باید دستگاهو یک بار فرمت کرد
باید ریجنه کده بازی killzone با ریجنه اکانتت یکی باشه تا بشه استفاده کرد . بله اگر ریجنه باندلی که گرفتین 2 هست بازی هم کده داخلش برای ریجن 2 هست .ببخشيد يك سوال داشتم من الان باندل كيلزون ps vita رو گرفتم حالا اين بازي فيزيكي نيست و بايد دانلود كنم حالا يك سوال برام پيش اومده چون ريجن اكانت من ١ هست ميتونم باهاش بازي رو دانلود كنم (چون ريجن كنسول ٢ بود به احتمال زياد بازي هم ٢ هست) ؟ اگه نميتونم من الان با يك اكانت ريجن دو ساين اين كنم بازي رو دانلود كنم بعدش ميتونم با اون اكانت ريجن يك مولتيشو بازي كنم؟ ممنون
اين تفاوت قيمت برا چيه دقيقا ؟!
اين تفاوت قيمت برا چيه دقيقا ؟!
صحبت های رامتین رو تکمیل کنم ,مدل 3G ریجن 2 با سیم کارت های ایران کار میکنه ولی ریجن یک لاک هستش,
به همین علت 3G ریجن 2 کمی قیمت بیشتری داره.