قیمتش 99 دلار هستدوستان اون Vita یی که مثل مموری کارد PS1 بود با یه دسته PS3 که قرار بود بازیهای ویتارو با TV بازی کرد چی شد؟؟؟
دوستان به نظرتون اول اینکه اصلا ارزش داره مدل اسلیم رو بخریم ؟ مگه صفحه نمایش مدل قدیمی و کیفیت ساختش بهتر از این جدیده نیست ؟
و اینکه تو توپخونه کجا مورد اعتمادتره که ازش خرید کنیم،هم قیمتش خوب باشه و هم اینکه نندازه بهمون، من پرسیده بودم هر کی یه قیمت میداد، از 560 میدادن به بالا یکیم بود 920 میداد، پول خون باباش و میخواست:d.
نمیدونم ولی قیمتهاشون بیشتر حدود 600 بود، البته Wifi رو این قیمت میدادن، 3g هم حدودا 60 70 تومنی گرونتر بود.LCD اون قدر مهم نیست که بهتر شدن کیفیت بدنه و مخصوصا دکمه ها _ یک ساعت باطری بیشتر _ 1 گیگ با حافظه داخلی مهمه
+ کم شدن وزن
+ یک سری تغییرات دیگـــــــــــــــــــــــــــــــه مثل پورت USB
560 تومن قطعا دست دومه - کمترین قیمت ویتا تو ایران می تونه در بهترین حالت 600 و خورده ای باشه ( که نیست و حدود 700 هستش )
نمیدونم ولی قیمتهاشون بیشتر حدود 600 بود، البته Wifi رو این قیمت میدادن، 3g هم حدودا 60 70 تومنی گرونتر بود.
خوب همون دیگه طبق گفته دوستان الان اسلیم 800 تومنه ولی مدل قدیمی با باندل کیلزون که روش رم 8 هم داره 800 تومنه،
شما بودی کدوم و میگرفتی ؟
تازه میگن این مدل جدیده اینطوریه که اگه روش رم بندازی دیگه نمیتونی ازون 1 گیگ استفاده کنی، چجوریه ؟
حالا این 200 تومن ارزش داره بنظرتون که بریم جدیده رو بگیریم ؟
دست دو خریدی حتما ؟منم بالأخره خریدم،
یه ویتا 3G WIFI ریجن دو با رم 16 و 4 تا بازی 550 هزار تومن:d
خوب خریدم؟
دست دو خریدی حتما ؟
چون الان نوش رو من کف قیمت 570 دارم تازه WiFi رمم نداره
مبارکهاره،البته همه چیش سالمه و خط نداره.
قیمت کف فکر نکنم 570 باشه،خود کنسول بالای 200 دلاره
مبارکه
نخیر الان قیمتش کمتر شده، الان با گارانتیش 670 میدن، بدون گارانتی حدود 570 تا 600 هستش باز قیمت ها ثابت نیست، من از توپخونه قیمت کردم.