دوستان یه سوالی داشتم این بازی هی که روی ویتا هستن مثل نید فور اسپید موس وانتد همون بازی هست که روی کنسول های خانگی یا فرق میکنه؟؟؟
نه فکر نمیکنم، چون اگه اونطور باشه که خوب از نقاط دور هم باید بشه بازی کرد که نمیشه. فقط یه لینک بین کنسول و ویتا ایجاد میکنه.سلام
یه مومن پیدا بشه به من بگه که قابلیت ریموت پلی از حجم ترافیک هم استفاده می کنه یا فقط برای کانکت شدن از wifi استفاده می کنه؟
سلام
یه مومن پیدا بشه به من بگه که قابلیت ریموت پلی از حجم ترافیک هم استفاده می کنه یا فقط برای کانکت شدن از wifi استفاده می کنه؟
سلام دوستان به نظرتون الان ویتا بگیرم؟من به بازی های indie علاقه زیادی دارم و دلیل خرید ویتا هم بخاطر همین اما یکم شک دارم خودم خیلی دوست دارم اما میترسم پشیمون بشم به بازی های jrpgهم اصلا علاقه ای ندارم یعنی تجربه نکردم یدونه بازی کردم خوشم اومد در کل اما زیاد باهاش حال نمیکنم
حالا نظرتون چیه بگیرم یا نه؟
بعد میشه با ویتا فیس..بوک رفت یا وبگردی کرد؟ برنامه های چت به غیر اسکایپ چی داره؟برنامه های جانبیش چیا هستن؟
نه فکر نمیکنم، چون اگه اونطور باشه که خوب از نقاط دور هم باید بشه بازی کرد که نمیشه. فقط یه لینک بین کنسول و ویتا ایجاد میکنه.
دادا ش نرم افزار فیس دوق و یوتوب داره نرمافزار مخصوص چت هم داره البته داخل شبکه psnسلام دوستان به نظرتون الان ویتا بگیرم؟من به بازی های indie علاقه زیادی دارم و دلیل خرید ویتا هم بخاطر همین اما یکم شک دارم خودم خیلی دوست دارم اما میترسم پشیمون بشم به بازی های jrpgهم اصلا علاقه ای ندارم یعنی تجربه نکردم یدونه بازی کردم خوشم اومد در کل اما زیاد باهاش حال نمیکنم
حالا نظرتون چیه بگیرم یا نه؟
بعد میشه با ویتا فیس..بوک رفت یا وبگردی کرد؟ برنامه های چت به غیر اسکایپ چی داره؟برنامه های جانبیش چیا هستن؟
پشتیبانی که میشه اما سیستمه پشتیبای ویتا نسبت به 2 سال قبل خیلی تغییر کردهسلام بچه ها
راستش من خیلی دوست دارم یه ویتا داشته باشم ولی میترسم
میترسم از اینکه شما میگید ازش پشتیبانی نمیشه
هنوزم همینطوریه؟(منظورم بازیهای خفن انحصاری یا کیفیت بالاست)
بنظرتون ویتا چقدر دیگه تو بازار میمونه؟
بنظرتون اصلا هک میشه؟
الان قیمتش جوری هست که بیارزه بخرم؟
ممنون
ps vita دست دوم تمیز چه قیمتی داره تو بازار؟
هک شده؟ تا بازی ها رو اجرا کنم
اونهایی که تو این لیست با رنگ سبز و آبی مشخص شده رو میشه رو ویتا اجرا کرد. ولی رایگان نیست و باید بخریدبازیا psp اجرا میکنه؟
بله تقریبا همه برنامه هاش و بعضی بازی هاش رایگان هستن. البته تعدادشون زیاد نیست. بعضی بازیها هم دمو رایگان دارن. مثلا در حد یکی دو مرحلهشبکه ps vita دانلود رایگان بعضی از بازیا و برنامه ها به صورت مجانی داره؟
بازی های فیزیکی دست دوم و نو بین 60 الی 120 تومنهزینه بازی ها ps vita چقدره؟
همه سبکها رو داره. ولی باز ژاپنیهاش بیشترنتو چه سبکایی بازی داره؟ من اصلا rpg - jrpg و پازل باز نیستم غیر از این سبک ها چنتا عنوان خوب داره؟
مدل wifi حدود 350 الی 400 و مدل wifi/3g یه مقدار گرون تره
نه هک نشده
اونهایی که تو این لیست با رنگ سبز و آبی مشخص شده رو میشه رو ویتا اجرا کرد. ولی رایگان نیست و باید بخرید
بله تقریبا همه برنامه هاش و بعضی بازی هاش رایگان هستن. البته تعدادشون زیاد نیست. بعضی بازیها هم دمو رایگان دارن. مثلا در حد یکی دو مرحله
بازی های فیزیکی دست دوم و نو بین 60 الی 120 تومن
دیجیتالی از 2،3 دلار داره تا 40 دلار
همه سبکها رو داره. ولی باز ژاپنیهاش بیشترن
برنامه و بازی رایگان داشتن و دمو داشتن خیلی خوبه میشه امیدی داشت
اصلا با بازیا ژاپنی حال نمیکنم