راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید PS Vita

همین موبایل از نظر بازی میتونه خیلی هارو 2 برار ویتا سرگرمتر کنه و طرف بیشتر لذت ببره بستگی به سلیقه طرف از سبک بازی داره (مثلا به خودم یه Hearthstone روی تبلت بدی واسه یه عمرم بسته @-))
منظورم اینه ویتا با وجود محدودیت های که در برابر اندریود داره مثل فیلم برنامه .... توی بازیم که حدف اصلیشه نتونسته به اون صورت قوی نشون بده (فعلا) b-(
و الی بحث این نیست که کسی کنسول دستی نگیره. وگرنه از نظر من 3ds سرگرم کننده تره ار ویتا :)
لول
خط اخرت همه چیزو مشخص می کنه:)

اخه گوشی هم شد کنسول برادر من . به شخصه تنها بازی که با موبایل تموم کردم انگری بردز بود الانم فقط کلش بازی میکنم یه بار نید فور اسپید رو رو گوشیم نصب کردم گرافیکش از ویتا بهتر بود ولی بعد ۱۰ دقیقه پاکش کردم چون زیاد جذابیتی نداشت برام تازه با صفحه لمسی بازی حال نمیده تمام لذت بازی اینه که با دسته بازی کنی. کلام اخرم این که بستگی به خودت داره که کدوم رو انتخاب کنی در ضمن میتونی به جای ویتا کنسول تری دی اس رو بگیری .

به نظر من بازی های موبایل در برابر بازی های ویتا یک مینی گیم محسوب میشن چون اکثرشون سر و ته ندارن.
بعدش شما گرافیک بازی ها رو هم مقایسه کنی میبینی که حتی موبایل های پر زرق و برقم بهش نمیرسن.
مثالش همین فیفاست که گرافیک نسخه اندرویدش در حد psp (کمی بیش تر)هست ولی نسخه ویتا با این که اعتراض کرده بودن که میتونه خیلی بهتر بشه ولی بازم درحد فیفا 11-12 هست.
در کل به نظرم موبایل هیچوقت نمیتونه جای امثال ویتا و تری دی اس رو پر کنه.چون موبایل اولویت اولش بازی نیست ولی ویتا و تری دی اس مخصوص بازی هستن.

سلام دسوتان من می خواستم بپرسم الان قیمت ps vita چنده؟بعد بازی هاشو از کجا باید تهیه کرد ؟اگه دانلودی است از کجا؟
بعد بیشتر برای بازی samurai warriors 4 می خواستم .
بعد یه سوال دیگه اونم این که مثلا کیفیت بازی samurai warriors 4 در ps vita با ps3 فرقی داره؟

سلام دسوتان من می خواستم بپرسم الان قیمت ps vita چنده؟بعد بازی هاشو از کجا باید تهیه کرد ؟اگه دانلودی است از کجا؟
بعد بیشتر برای بازی samurai warriors 4 می خواستم .
بعد یه سوال دیگه اونم این که مثلا کیفیت بازی samurai warriors 4 در ps vita با ps3 فرقی داره؟

قیمتش بسته به مدلش فرق داره ولی تقریبا ۶۰۰ تومن
برای دانلود ازی هاش از طریق خود کنسول میشه از سایت سونی هم میشه
و دوست من بدون شک گرافیک کنسول خونگی از کنسول دستی بیشتره

قیمتش بسته به مدلش فرق داره ولی تقریبا ۶۰۰ تومن
برای دانلود ازی هاش از طریق خود کنسول میشه از سایت سونی هم میشه
و دوست من بدون شک گرافیک کنسول خونگی از کنسول دستی بیشتره
شما الان خودتون راضی هستید?کیفیت بازی ها در چه حدی است?بعد جایی رو می شناسید با قیمت خوب بفروشه

شما الان خودتون راضی هستید?کیفیت بازی ها در چه حدی است?بعد جایی رو می شناسید با قیمت خوب بفروشه

راستش رو بخواید من ۶ ماه بعد از این که ویتا اومد اقدام به خریدش کردم راضی هم بودم ولی بازی هاش خیلی گرونه تا همین پارسال که خواستم برم خدمت دادمش به برادرم وفتی خدمت تموم شد خواستم بفروشمش که برادر کوچیکم گفت من خیلی ازش خوشم اومده بدش به من تا الانم کیلزون و بتمن و اگه درست گفته باشم اینجاستیک رو براش به صورت دیجی تالی خریدم ولی راستیتش بیشتر با کنسول خونگی حال میکنم ولی در کل تجربه ی جالبی بود باهاش هنوزم بعضی وقتا باهاش بازی میکنم . در ضمن ویتا بیشتر بدرد این می خوره که یه کنسول دوم باشه همیشه باید یه کنسول خونگی داشته باشی کارشم کنسول دستی اینطوری بهتره.
در مورد خرید هم من از پاساژ نخل اهواز خریدم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم:d

راستش رو بخواید من ۶ ماه بعد از این که ویتا اومد اقدام به خریدش کردم راضی هم بودم ولی بازی هاش خیلی گرونه تا همین پارسال که خواستم برم خدمت دادمش به برادرم وفتی خدمت تموم شد خواستم بفروشمش که برادر کوچیکم گفت من خیلی ازش خوشم اومده بدش به من تا الانم کیلزون و بتمن و اگه درست گفته باشم اینجاستیک رو براش به صورت دیجی تالی خریدم ولی راستیتش بیشتر با کنسول خونگی حال میکنم ولی در کل تجربه ی جالبی بود باهاش هنوزم بعضی وقتا باهاش بازی میکنم . در ضمن ویتا بیشتر بدرد این می خوره که یه کنسول دوم باشه همیشه باید یه کنسول خونگی داشته باشی کارشم کنسول دستی اینطوری بهتره.
در مورد خرید هم من از پاساژ نخل اهواز خریدم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم:d
والا من فقط بیشتر برای چند تا بازی می خواستم ولی کلا دیگه پشیمون شدم'نمی دونم شاید ps3 گرفتم 'ولی واقعا از راهنمایی هاتون متشکرم

با سلام دوستان.نیاز به راهنمایی دارم.
از وقتی ps vita را دیدم بدجوری دلم میخواد بخرمش.الان هم یه psp دارم که بهش علاقه مندم.چون یه کنسول دستی قابل حمله.باهاشم بازی میکنم.
یه زمانی یکی میگفت به جای اینکه کنسول دستی بگیری برو با گوشی و تبلت بازی کن.اما اصلا بازی باهاش حال نمیده.
حالا بریم سراغ اصل مطلب :
به نظر شما خرید ps vita به صرفه و معقول هست؟ایا در حال حاظر یعنی همین الان سونی داره براش بازی بیرون میده؟ مثلا بازی gta براش اومده؟ایا تا الان هک شده؟( اخه پول بازیش گرونه )
با توجه به اینکه پول زیادی ندارم با پولی حدود 400 تومن یه دست دو خوبش با لوازم جانبیش گیرم میاد؟ قیمت دست دو بازیاش چقدره؟
متشکرم.

از وقتی ps vita را دیدم بدجوری دلم میخواد بخرمش.الان هم یه psp دارم که بهش علاقه مندم.چون یه کنسول دستی قابل حمله.باهاشم بازی میکنم.
یه زمانی یکی میگفت به جای اینکه کنسول دستی بگیری برو با گوشی و تبلت بازی کن.اما اصلا بازی باهاش حال نمیده.
به نظر شما خرید ps vita به صرفه و معقول هست؟ایا در حال حاظر یعنی همین الان سونی داره براش بازی بیرون میده؟ مثلا بازی gta براش اومده؟ایا تا الان هک شده؟( اخه پول بازیش گرونه )
با توجه به اینکه پول زیادی ندارم با پولی حدود 400 تومن یه دست دو خوبش با لوازم جانبیش گیرم میاد؟ قیمت دست دو بازیاش چقدره؟
متشکرم.
سلام
یه چند تا پست بالاتر دوستان گفتن که دلیل برتری ویتا نسبت به گوشی های همراه چیه، و مطمئن باش اگه واسه بازی میخوای ویتا بهترین گزینه است، یا 3DS بسته به سلیقه شخصیتون.
در مورد به صرفه بودن باید بگم که واسه ویتا باید خرج کنی، مثلا بازی هاش معمولا از 60 تومن داره تا 150 که حالا بسته به آک بودن یا دسته دو بودن باید پیدا کنی،
بازی تاپ هاش نسبتا راحت گیر میاد اما خب بازم نسبت به سایر کنسولها ضعیف تره، بازی های کمیابشم باید کلی صبر کنی تا شاید یکی بزاره واسه فروش یا آکبند بگیری، خلاصه باید خرج بازیش کنی.
یه نکته ای هم که وجود داره اینه که بعضی بازیهاش یه طوریه که بسته به خودت نمیشه بعد تموم کردنش سریع فروخت، مثلا بازی هایی مثل فیفا و call of duty رو من خودم رد نکردم، چون هم آنلاین داره و هم اینکه تمومی نداره دیگه، به اینم باید دقت کنی.
ویتا هک نشده و بعید هم میدونم هک بشه، چون تعداد بازیهاش در حد کنسول ها نیست که بخوان هکش کنن، اما هک برای اجرای بازی های psp اومده که اونم خیلی جذاب نیست(مثل این میمونه که ps4 بخری بعد باهاش بازیهای ps3 بازی کنی)
در مورد کنسول هم اگه میخوای نگهش داری، سعی کن آک بگیری، شاید 200 300 تا بیشتر دربیاد اما به نظرم ارزششو داره. اسلیم و فت داره که جفتشونم خوبن، ولی من که جفتشو داشتم با اسلیم خیلی راحتترم.(خودت میتونی فیلم هاش و ببینی و مقایسه کنی)
موفق باشید.

متشکرم.
اگر از نظره قیمتی با خرید بازیاشون مشکلی نداری خوبه. بازیهای فیزیکی دیگه کم کم برای نمیان ... ( خیلی کم ) اکثریت بازیهای ویتا شیفت شده روی بازیهای indie که بایستی از store بخری - کلا هزینش از این منظور میتونه مقداری بالا باشه برای همین بسنج -
فعلا که سونی هیچ برنامه برای بازیهای aaa نداره دیگه . قبلا هم گفت بازیهای aaa روی ویتا خوب جواب ندادن. بیشتر فکوسش روی indie ها هست. حالا ممکنه تک و توک شاهده عناوینه خاصی باشیم اما نه به شدت سالهای اغازین .
خیر . خبری از gta نبوده . فکر نمیکنم gta رو روی ویتا ببینیم فعلا ... خیر هک نشده و کلا اگر میخوای بخری اصلا به هوای هک شدن نخر چون الان بیش از 2 ساله که هک نشده ...
دقیقا اطمینان ندارم اما بازیهای دسته دو ویتا رو قبلا 70-80 شاید پیدا میشه ( اطمینان ندارن ) اکثرا میگفتن بازیا کمیاب هست
یه کاره دیگم میتونی بکنی . پلاس 1 ساله 50 دلاری بخری و از بازیهای پلاس استفاده کنی
در ضمن بد نیست به کنسولهای دسته دیگم نگاهی بندازی. بازم option خوبی هست 3ds >

من میخام بخرم ولی سر درنمیارم
قضیه این مدلها چیه تو یه سایت واسه فروش گذاشته.
من سیم کارت نمیخام بزنم همون wifi بخرم به صرفه تر نیست؟
الان بخرم خودم میتونم کاری کنم بازی کپی های PSP رو اجرا بکنه؟
PlayStation Vita 3G / Wi-Fi / Region1 / Lock
PlayStation Vita 3G / Wi-Fi / Region2 / UnLock
PlayStation Vita Wi-Fi / Region 1
مثلا اگر فت بخرم بازیهای اسلیم رو اجرا میکنه؟
من رجین اکانت PSN که دارم آمریکا (1) هستش اگر ویتا رجین 2 بگیرم میتونم اکانتمو رو اون راه بندازم و آیا میتونم با همون دلاری که توی PSN دارم واسه ویتا هم بازی بخرم؟
اگر کنسول رجین 1 بخرم و اکانتم هم رجین یک هستش آیا میتونم بازیهای فیزیکی رجین 2 رو ، روش اجرا کنم (DLC و آنلاین نمیخام فقط سینگل.)

آخرین ویرایش:
من میخام بخرم ولی سر درنمیارم
قضیه این مدلها چیه تو یه سایت واسه فروش گذاشته.
من سیم کارت نمیخام بزنم همون wifi بخرم به صرفه تر نیست؟
الان بخرم خودم میتونم کاری کنم بازی کپی های PSP رو اجرا بکنه؟
PlayStation Vita 3G / Wi-Fi / Region1 / Lock
PlayStation Vita 3G / Wi-Fi / Region2 / UnLock
PlayStation Vita Wi-Fi / Region 1
مثلا اگر فت بخرم بازیهای اسلیم رو اجرا میکنه؟
من رجین اکانت PSN که دارم آمریکا (1) هستش اگر ویتا رجین 2 بگیرم میتونم اکانتمو رو اون راه بندازم و آیا میتونم با همون دلاری که توی PSN دارم واسه ویتا هم بازی بخرم؟
اگر کنسول رجین 1 بخرم و اکانتم هم رجین یک هستش آیا میتونم بازیهای فیزیکی رجین 2 رو ، روش اجرا کنم (DLC و آنلاین نمیخام فقط سینگل.)
سلام
اگر میخواین ویتا بخرین بهتره مدل wifi رو بگیرین حالا چه فت یا چه اسلیم، چون تقریبا ساپورت سونی روی 3G با آپدیت جدید تقریبا از بین میره.
در مورد اجرا کردن بازیهام ربطی به فت و اسلیم بودن نداره و هر دو مدل همه بازیها رو اجرا میکنن.
برای اجرا کردن بازیهای psp رو ویتا باید یه بازی مخصوص رو از استور دانلود کنین که معمولا بعد از آشکار شدن بازی ظرف کمتر از یک هفته بازی از استور برداشته میشه، رو این حساب هر وقت ویتا خریدین بهتره برین دنبالش.
رجین دستگاه مهم نیست، و هر رجینی که اکانتتون باشه میتونین تو ویتا وارد کنین و با همون پولی که توش هست هم خرید کنین.
روی ویتا زیاد DLC و این حرفها وجود نداره و معمولا هم کد DLC ها داخل پک بازیهای فیزیکی قرار میگیره که میتونین جداگانه وارد کنین، و باز هم ربطی به رجین بازی و اکانت نداره. البته کد دانلود دیجیتالی بعضی بازی ها باید هم رجین با اکانتتون باشه، اما در مورد DLC ها و محتوای اضافه این خبرها نیست.
و مهمتر از اون اینه که فیزیکی هر رجیونی رو میتونین اجرا کنین و هیچ ربطی به رجین اکانت و دستگاه نداره.
اما موقع خرید سعی کنید رجین ژاپن نگیرین چون جای ضبدر دایره برعکسه و تو بعضی بازیها خودشو نشون میده.

دوستان جهت اطلاع عرض میکنم
نسخه اسلیم هیچ برتری نسبت به فت نداره و سونی هم برای کاهش قیمت کنسول و امکان خرید بیشتر تصمیم به تولید نسخه اسلیم کرده
تویه ایران رو نگاه نکنید که اسلیم رو گروون تر میفروشن قیمتش در اصل از فت پایین تره
اگه با فت بازی کنید اصلا سمت اسلیم نمیرید
برایه امتحان هم پیشنهاد میکنم دموی اول بازی پرسونا رو رویه هردو امتحان کنید اختلاف رنگ آمیزی شدیدا مشخصه که فت بهتره
زیاد هم ناراحت باطری نباشید چون اختلافشون خیلی محسوسه
درضمن اگه قصد خرید ویتا دارید حتما آکبند و نو تهیه کنید
نسخه 3G ویتا هم با رایتل و همراه اول کاملا سازگاره ولی کارت ایرانسل رو قبول نمی کنه ( خودم 3g دارم)
ضمنا نسخه خام ویتا خیلی بهتره یعنی باندل نباشه یا باهاش رم نداشته باشه
تو یه جاهایی با حرفهات موافقم، اما یه جاهایی نه:
اول همه اینکه کلا تولید ویتا فت متوقف شده و مدلهای جدید ویتا همه اسلیم هستن و فرق قیمتی بین فت و اسلیم خیلی کمه و فقط تو ایرانه که اسلیم و گرون میفروشن.
دوم اسلیم بسیار خوش دست تر و سبک تر از فت هستش که دقیقا برعکس حرف شماست،من جفتش و داشتم و الانم اسلیم دارم.(البته این نظر من نیست، میتونی خودتم بری تو سایتهای مختلف ببینی.)
سوم اینکه دیگه نسخه 3g ویتا تقریبا کارایی لازم و نداره(با آپدیت جدید ویتا)، اگرچه قبلشم کار خاصی انجام نمیداد.
و در آخر اینکه نسخه باندل اگر قیمتش مناسب باشه به نظرم خیلی خوبه، حداقل یه رم توش داره و خودت بهتر میدونی ویتا بدون رم اصلا نمیشه.
اما با یه سری حرفهات کاملا موافقم، اول اینکه کیفیت تصویر فت بهتر هست و دوم اینکه ویتا رو باید آک خرید.
یه نکته آخرم اضافه کنم اونم اینکه آنالوگ های ویتا اسلیم یک مقدار بهتر از فت هستن، اما ازون طرف دکمه های L R اسلیم بسیار بد دست و آزار دهنده هست، مخصوصا برای اونایی که قبلا فت داشتن، اونم به خاطر انحنای لبه بالای اسلیم هست.

شما درست میفرمایید ولی از نظر من کنسول دستی نباید ظریف باشه چون اولا اصلا موبایل نیست که ظرافت داشته باشه --- باید تویه دست قشنگ جا بگیره نه اینکه با زور بگیریش
فشار به کمر و همه جای بدن میاره من یادمه وقتی psp street اومد خیلی باهاش حال کردم
ضمنا اون یک گیگ حافظه اسلیم که گفتید خودتون میدونید جز سیو بازی به هیچ دردی نمیخوره شما در کل باید یه رم درست حسابی بخرید
در ضمن 3G چرا کاربرد ندا شته باشه والا سرعتش تویه بازی های آنلاین بیشتر از وای فای هست
حقیقتش نمی خوام 3G رو تبلیغ کنم ولی فکر خوبی بود برای ویتا
من فکر کنم دوستان شوتر باز با اسلیم مشکل پیدا کنند
دوست عزیز تقریبا صفر درصد بازی ا از 3g ساپپورت میکنن و بلی به درد نخوره و خیلی زود باتری تموم میشه !

• Like
Reactions: bazicon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or