دوستان این دستگاهی که من میخوام بخرم لاک t&t هست. این مدل 3g دیگه وای فای نداره؟ به نظرتون میارزه بخرمش؟ چند بخرمش خوبه؟
وای فای داره و جیپی اس هم داره ولی خب لاک هست اما به خریدنش میارزه
دوستان این دستگاهی که من میخوام بخرم لاک t&t هست. این مدل 3g دیگه وای فای نداره؟ به نظرتون میارزه بخرمش؟ چند بخرمش خوبه؟
ببين تو الان رفتي تو كف ويتاداما ابنو بدون كه بعدا كه بخري اونقدرا هم حال نميكني!يكي از دلايلش هم همين بازي هاي گرونشه چون هك نشده و..به غير از اينم دليل هستش..
اين نظر شخصيه و چيزيه كه براي من پيش اومد.. و نظر من هستش و قصدم راهنماييه.
از نظر من كه نخري بهتره...اگرم ميخواي بخر اما بعدا به حرفم ميرسي!
درسته حق باتوه
خود من psp fat داشتم تازه اومده بود بخاطر هک نبودن و وقتی هم هک اومد کلی دردسر داشت بیخیال شدم فروختمش اما تازه بعد از این همه مدت رفتم یه psp street گرفتم اونم بخاطر بازیا قشنگش
درسته psp و psvita هر دو بازیا rpg قشنگی دارن اما تو سبک ها شوتر و ............. هم بازیا بینظیری دارن
روی همین psp من حداقل 10 تا بازی شوتر قشنگ دارم بازی سبک ترس و اکشن و ......................... یعنی تو تمام سبک ها بازیا خیلی قشنگی براش اومده
هر وقت psvita هک شه و هک درست حسابی براش بیاد حتما میخرم تو نسل 7 کنسول دستی ds که دو نسخه اول هیچ سیستم درست حسابی هم نداشتن نزدیک 3 سال طول کشید هک شه psvita که برای سونیه . سونی هم به کنسولا غیر قابل هک معروفه
PSP یه کنسولی به یاد موندنی هستش ! با این برای شوتر بازی کردن درست نشده بود ولی بازی های بسیار خوبی داره که مثالش روی PS Vita نیست مثل سایفون فیلطـــر یا ساکام که فوق العاده بودن
خداییش هیچوقت نشد من از PSP زده بشم منی که نقش آفرینی دوست ندارم باعث شد بشینم Crisis core رو بازی کنم پشت هم
یا از بازی های ژاپنی خوشم نمیاد 3rd birthday رو عاشقش بشم
wifi و یا 3g باید به نیازه خودت نگاه کنیسلام دوستان.اگه خدا بخواد من میخوام ی ویتا بگیرم.میخواستم بدونم وای فای بهتره یا 3g .و چه فرقی دارن؟و بازیهای خوب واسش چیه.و اینکه واسش nba اومده؟ و در اخر اینکه تا چندسال ساپورت میشه؟
Fifa دارهفیفا نداره؟ اگه داره گرافیکش چطوره؟میرزه هشتصدتومن بدم واسش؟
ویتا هک شده؟الان قیمت خودش و بازیاش چنده؟
همونطور که از اسمش پیداست بازی Ps4 رو میشه روی ویتا بازی کرد !دوستان که تو ایرانن کلا خرید ویتارو پیشنهاد میکنن؟من ps4 دارم.این قابلیت ریموت پلی چیه؟
نیاز به اینترنت داره؟همونطور که از اسمش پیداست بازی Ps4 رو میشه روی ویتا بازی کرد !
البته یه راهی هم هست میشه به عنوانه دسته دوم ازش استفاده کرد وقتی با guest توی Ps4 لاگین میشی !نیاز به اینترنت داره؟