meysam028
کاربر سایت
سلام دوستم...شما اول باید ببینی از وسایل پرتابل خوشت میاد یا نه که اگه مثل من عاشق گجتای پرتابل باشی بدونه شک باید بخریش و صد البته اگه از بازی های ژاپنی خوشت بیاد چشم بسته باید بخریش البته من اصلا از بازی های ژاپنی خوشم نمیاد ولی خریدمش و همین فردا صبح میرسه دستم...ولی بهت توصیه میکنم قبل از اینکه تصمیمی بگیری یدونه ps vita گیر بیاری و یکم باهاش بازی کنی من خودم قبل از اینکه بخرمش اتفاقی یدونه ps vita به تورم خورد نزدیکه یه ربع باهاش بازی کردم دیوووووونش شدم و بلاخره خریدمش حالا فکر کن رو تختت دراز کشیدی داری انلاین کیلزون بازی میکنی نمیدونی چه حالی میده تازه اگه ps4 هم کنارش بگیری میتونی با قابلیت ریموت پلی بازی های ps4 رو ویتات هم بازی کنی ...تازه اگه میخوای ضرر نکنی تو همین بازار سنتر ps vita کارکرده در حد اک هست که اگه بعد از خریدت پشیمون شدیو خواستی بفروشیش ضرر نکرده باشی...سلام دوستان...من چند روزه تو کف ویتا هستم....میخواستم بدونم ایا ارزش خریدن داره؟؟میگن گرافیکش مثل ps3 هست ایا راسته؟؟ایا میتونم به راحتی باهاش انلاین بازی کنم؟؟مشکل وای فای و اینا نداره؟؟اخه من گو دارم....بعد 8 ماه خسته شدم ازش...اینم اینجوریه؟؟؟ممنون میشم اگه کمک کنین