دوستان میگن region 2 راحتر از بقیه region ها گیر میاد بازیهای نسخه فیزیکی .
چون ریجن 2 از دوبی وارد ایران میشه راحتتر پیدا میشه
دوستان میگن region 2 راحتر از بقیه region ها گیر میاد بازیهای نسخه فیزیکی .
اره فکر کنم دقیق توجه نکردم ولی روی جعبه ی رجین 1 پایینش یه کادر زرد رنگ زده سمت راست نوشته 55 دلار ولی مال رجین 2 اونو ندارهریجن 1 یا 2 بودنِ دستگاه روی جعبه قید شده تا بفهمیم و ریجن 1 بهمون نندازن؟
یه سوالی که همیشه تو ذهن من و خیلی های دیگه بود این بود که با وجود اسمارت فونهای حال حاضر و بازی هاشون ایا خرید ویتا عقلانی هست؟
من که به جواب رسیدیم و این پست رو هم زدم تا دوستانی که این سوال هنوز تو ذهنشون هست به جوابی رسیده باشن.
در یک کلام بازی های ویتا یک سرو گردن که هیچ یک نیم تنه و یا شاید یک تن از بازی های اسمارت فونها بالاتره..اصلا کوچکترین شکی در این نداشته باشید که اگر به دنبال لذت بردن از بازی ها همانند کنسول هستید ویتا پیشنهاد میشه.
من تا قبل از این که ویتا بگیرم تمام بازی های شاخ اندرویدی رو روی نوت 2 اجرا کردم...ولی کلا بازی هاش در سطح حرفه ای همانند ویتا قرار ندارن.
الا این آنچارتدش واقعا شگفت انگبزه....مدت زمان به پایان رسیدن بازی آنچارتد چقدر هست ؟ خواهشن نگید چند چپتره فقط بگید چند ساعته و ایا مثل نسخه کنسولی طولانی هست یا نه.
بستگی به بازی دارهخوب من هم بلاخره PS Vita خریدم. تا اینجا که واقعا از خریدم راضیم، باهاش Killzone هم خریدم با یه رم 8 گیگی، Killzone هم که عالی بود، واسه PSN Plus هم که 4 5 تا بازی داشت .
3G هم که خیلی خوب جواب داد.
کلا تا اینجای کار در یک کلمه عالیه!
راستی چند ساعت باتریش جواب میده ؟ به صورت نرمال چند ساعت با یه شارژ میشه بازی کرد؟
آقا مبارکت باشه.:bighug:خوب من هم بلاخره PS Vita خریدم. تا اینجا که واقعا از خریدم راضیم، باهاش Killzone هم خریدم با یه رم 8 گیگی، Killzone هم که عالی بود، واسه PSN Plus هم که 4 5 تا بازی داشت .
3G هم که خیلی خوب جواب داد.
کلا تا اینجای کار در یک کلمه عالیه!
راستی چند ساعت باتریش جواب میده ؟ به صورت نرمال چند ساعت با یه شارژ میشه بازی کرد؟
وقتی ادرس رو US بزنی اکانتت ریجن 1 میشه. کانادا هم ریجن 1 محسوب میشه.آقا مبارکت باشه.:bighug:
دوستان گویا برای دانلود بازی ها از PSN ریجن 1 بهتره. میخواستم ببینم اگر من ریجن 1 بگیرم و مکان رو مثلا توی اکانت آمریکا بزنم، آی پی ایرانم مشکلی ایجاد نمی کنه برای دانلود بازیا روی مموری؟ سوال دیگه ام اینه که همه ی بازیا آنلاین در دسترس هست همیشه، یا بعد از مدتی بازیای قدیمی رو بر می دارن؟
ناشر از خاموش شدنِ سرور ها خبر بده؟! متوجه نمی شم راستش.وقتی ادرس رو US بزنی اکانتت ریجن 1 میشه. کانادا هم ریجن 1 محسوب میشه.
مشکلی نیست برای دانلود
فقط اجازه دسترسی به فیلم و سریال بخش PSN نیست چون متوجه میشه IP از ایران هست.
بازیهای انلاین که همیشه در دسترس هست. فقط زمانی برداشته میشه که ناشر رسما از خاموش شدن سرورها خبر بده!
نگه داشتن روشن سروره بازیهای انلاین ربطی به sony و psn نداره ! ( الا اینکه ناشرش sony باشه ) اگر قرار باشه از دسترس خارج بشه به هر دلیلی اعلام میکنن ! کم پیش میاد D:ناشر از خاموش شدنِ سرور ها خبر بده؟! متوجه نمی شم راستش.
قیمتِ بازیا تو PSN از نسخه فیزیکی ارزونتره؟ برای شارژ اکانت کارت های چند تومنی هست؟ می دونید توی ایران حدودا چقدر می فروشن؟ کلا خریدِ فیزیکی تو ایران به صرفه تر هست یا الکترونیکی؟ (شرمنده سوالاتم زیاد شد.)
ناشر از خاموش شدنِ سرور ها خبر بده؟! متوجه نمی شم راستش.
قیمتِ بازیا تو PSN از نسخه فیزیکی ارزونتره؟ برای شارژ اکانت کارت های چند تومنی هست؟ می دونید توی ایران حدودا چقدر می فروشن؟ کلا خریدِ فیزیکی تو ایران به صرفه تر هست یا الکترونیکی؟ (شرمنده سوالاتم زیاد شد.)