راهنمایی در مراحل Darksiders II

از توي اينترنت سيو كامل را گرفتم توي مسيركپي كردم ولي توي بازي مي گفت بازي قادر به ادامه سيو نيست وبايد از اول شروع كنيد گزينه اي هم براي لودكردن مرحله مورد نظر نديدم

---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:31 PM ارسال شده بود ----------

باگ يعني چي؟چطوري ميشه لود كرد؟اپديت ها را ازكجا بيارم؟

ممنون ميشم

پس یه سایت بده برات آپلود کنم.

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 PM ارسال شده بود ----------

یه راهنمایی برای افرادی که سیو بازی رو گرفتن اما نتونستن اجراش کنن فکر کنم جواب بده: فکر کنم همه ی شما توی پوشه ی app data پوشه ی darksiders2 رو دیده باشید هرکی که میخواد که سیو این بازی رو بگیره باید از این پوشه که در c/users/user name/appdata/local/darksiders2 کپی بگیرید که معمولا در ویندوز 7 پوشه ی appdata به صورت hidden هستش . و البته یه پوشه ی دیگه هم هستش در مسیر c/users/username/mydocuments/mygames/darksiders2/ نیز که باید کپیش رو داشته باشند.
نکته : در آدرس هایی که دادم شما باید بجای پوشه ی username نام کامپیوتر خود را وارد کنید.;););)

آخرین ویرایش:
نميدونم شايدسيستم من باشما همه چيزش فرق كنه مثلا گفتيد بوروجلوي روح يه در را براد باز ميكنه نكرد گفتيدقبل از حرف زدن خودش در راباز ميكنه نكرد سيو ها جواب نداد صفحه 10-11 چيزي ذر مورد مشكل سيو ننوشته فكر كنم بايد قيد بازي را بزنم

چرا نتونست مگه سیستمت چیه؟

---------- نوشته در 06:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:33 PM ارسال شده بود ----------

سیو بازی برا هر کس خاص هست، برا درست کردنش باید دستی‌ با HexEditor ویرایشش کنید.

راه حل کاملش تو تاپیک مشکلات همین بازی، صفحه 10-11 هست.

حالا این hexeditor چی هست؟ و باید از کجا گیرش بیاریم؟

چرا نتونست مگه سیستمت چیه؟

---------- نوشته در 06:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:33 PM ارسال شده بود ----------

حالا این hexeditor چی هست؟ و باید از کجا گیرش بیاریم؟
دو پست پایین اون یه لینکی‌ دادم، برین به اون، اونجا نوشته شده دیگه. :دی

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

يه راهنمايي درمورد اين بده چكاركنمhttp://guides.gamepressure.com/darksidersii/gfx/word/1660631765.jpg اين مرحله گير افتادم بيرونم نمياد توي مرحله 13، 14 -Basileus، Achidnaهستم قول اخر را كشتم روح هم تسليمم شد يه سلاح بهم داد و رفت ديگه هر چي گشتم جايي نداره از اون مرحله بيام بيرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or