راهنمایی در مراحل Darksiders II

سیو رو دارم ولی میگه save corrupted
چی کار کنم.من چپتر 18 بودم که ویندوزو عوض کردم حالا سیو هم نمیاره
Download Darksiders_2_Save_Patcher.rar
این برنامه رو کپی کنین محل سیو بازی، بعدا اجرا کنین. خود به خود درست می‌کنه.
یه راه دیگه هم هست که دستی‌ می‌شه درست کرد، تو تاپیک مشکلات بازی بود، الان نمیتونم پیداش کنم.

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من بالاخره بازی رو تموم کردم خداییش خیلی فکری و بعضی غولاشم خیلی سخت بود
حالا یه سوال دارم الان که بازی تموم شده رو گزینه ای که قبلا میزدم از آخرین سیوم میاورد یه علامت مثبت امده
و روش که میزنی بازی دوباره از اول شروع میشه این چه تفاوتی با دفعه ی قبل که بازی کردم داره ؟
آیا مثل بازی بتمه که اگه تا آخر بری بعد یه گزینه باز میشه که از اول میری رو آخرین درجه ی سختی و از همون اول همه ی قدرت هارو داره ؟
با تشکر

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من بالاخره بازی رو تموم کردم خداییش خیلی فکری و بعضی غولاشم خیلی سخت بود
حالا یه سوال دارم الان که بازی تموم شده رو گزینه ای که قبلا میزدم از آخرین سیوم میاورد یه علامت مثبت امده
و روش که میزنی بازی دوباره از اول شروع میشه این چه تفاوتی با دفعه ی قبل که بازی کردم داره ؟
آیا مثل بازی بتمه که اگه تا آخر بری بعد یه گزینه باز میشه که از اول میری رو آخرین درجه ی سختی و از همون اول همه ی قدرت هارو داره ؟
با تشکر
قدرت‌ها نه، ولی‌ همهٔ سلاح‌هایی‌ که جمع کردی رو داری+ اینکه دشمن‌ها با توجه به Level کنونی‌ ظاهر میشن.

دوستان من اونجام كه يه اژدهاى سبز تو هوا ميچرخه.نميتونم كاريش كنم نه شمشيرى نه تيرى نه بمبى،البته اونم كارى بهم نداره
توراخدا كمك كنيد،ديگه ذهنم به جايى قد نميده
روانى شدمو بازى تمام نشد

دوستان من اونجام كه يه اژدهاى سبز تو هوا ميچرخه.نميتونم كاريش كنم نه شمشيرى نه تيرى نه بمبى،البته اونم كارى بهم نداره
توراخدا كمك كنيد،ديگه ذهنم به جايى قد نميده
روانى شدمو بازى تمام نشد
دقیقاً مشکل رو نفهمیدم :دی
اونجا قرار نیست برین،یه راه دیگه هست که باید از اون ادامه بدین.

هی جا خالی بده وقتی ضربه می زنهوقته دودستی مشت کوبید رو زمینبرو سمتش بهش اتک بدههمین کارو تکرار کن تا بیوفتهبعد برو یه دل سیر بزنشهمین کارو تکرار کنی حله---------- نوشته در 12:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 PM ارسال شده بود ----------درست توضیح بده لااقل بفهمیم کجاییالان اون جایی که تازه این قابلیته دو روح شدنت رو بهت داده؟اگر فهمیده باشم کجایی باید بری رو او سنگبزنی دو تاشهبعد میله ها رو با یکی از روح هات بکشی پایینبعد با اون یکی روحت بری سنگ رو بکشی اون سمته میلهحله؟
سلام دوست غزیز این غوله که شما میگی دستاشو کوبید رو زمین بعد بزنش بعد میوفته بعد باید بزنمش,این کارو کردم اما بازم جونش زیاد مشههمون غوله که توی مرحله city of the dead که اسمشم هست the wailin host که دورشم یه مار ابی میچرخه.دوستان ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید.مرسی.

سلام دوست غزیز این غوله که شما میگی دستاشو کوبید رو زمین بعد بزنش بعد میوفته بعد باید بزنمش,این کارو کردم اما بازم جونش زیاد مشههمون غوله که توی مرحله city of the dead که اسمشم هست the wailin host که دورشم یه مار ابی میچرخه.دوستان ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید.مرسی.

سلام دوستان خداییش من خیلی بد شانسم,رفتم تو سایت youtube و سرچ کردم the wailin host که چگونگی کشتن این غول رو
گذاشته بود بگذریم,میخوام بگم موقعی که این غول میوفته,صورتشو که میزنم تا اخرایه جونش میره ولی بلند که میشه دوباره خونش
پر میشه گرچه که بلند میشه دهنش که مصل هشت پا میمونه فریاد میزنه و اون نقاب روی صورتش میوفته و باید دوباره به زدنش ادامه
داد تا بمیره,ولی متعصفانه اینطوری نمیشه غول انگار نه انگار پا که میشه خونشم زیاد میشه.
من بعد از سالها دوباره شروع کردم بازی کردن که این بازی خداییش منو جذب خودش کرد,دوستان به خدا با هزار جور بد بختی من تا
به این غول رسیدم این بازیم خیلی دوست دارم نمیخام اینجا تموم بشه.
حالا اگر دوستی سیو بعد از این غول رو داره لطفا بزاره که استفاده کنیم,حالا من نمیدونم باید چیکار کرد اپدیت این بازیو دان کنم و روش
نصب کنم?نمیدونم گیج شدم اپدیتشم بخام بگیرم روزها طول میکشه اما ایرادی نداره دان میزنم اگه بدونم با اپدیت شدن درست میشه.
بازم دوستان روش دیگری میدونن ازتون خواهش میکنم که راهنماییم کنید,من این بازیو خیلی دوست دارم.

راهنمایی

سلام دوستان من الان با این غول wailling host به مشکل خوردم نمیدونم چطور میسه کشتش وقتی خونش کم میشه دوبار برمیگرده
ممنون میشم لطف کنین بگین چیکار کنم

سلام من تو مرحله Chapter 11: Court of Bones III: Basileus گیر کردم لرد رو که میکشم دیگه نمیتونم برگردم لطفا راهنماییم کنید :(

1129-.jpg
1130-.jpg

از Fast Travel استفاده کنین و برگردین.
از کجا بیارمش ؟
بیشتر راهنماییم کنید

---------- نوشته در 12:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

بازم سلام.

لطفا یکی بگه fast travel چی هست و از کجا بیادمش ؟؟؟؟؟ :(
help me please

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or