سلام دوست غزیز این غوله که شما میگی دستاشو کوبید رو زمین بعد بزنش بعد میوفته بعد باید بزنمش,این کارو کردم اما بازم جونش زیاد مشههمون غوله که توی مرحله city of the dead که اسمشم هست the wailin host که دورشم یه مار ابی میچرخه.دوستان ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید.مرسی.
سلام دوستان خداییش من خیلی بد شانسم,رفتم تو سایت youtube و سرچ کردم the wailin host که چگونگی کشتن این غول رو
گذاشته بود بگذریم,میخوام بگم موقعی که این غول میوفته,صورتشو که میزنم تا اخرایه جونش میره ولی بلند که میشه دوباره خونش
پر میشه گرچه که بلند میشه دهنش که مصل هشت پا میمونه فریاد میزنه و اون نقاب روی صورتش میوفته و باید دوباره به زدنش ادامه
داد تا بمیره,ولی متعصفانه اینطوری نمیشه غول انگار نه انگار پا که میشه خونشم زیاد میشه.
من بعد از سالها دوباره شروع کردم بازی کردن که این بازی خداییش منو جذب خودش کرد,دوستان به خدا با هزار جور بد بختی من تا
به این غول رسیدم این بازیم خیلی دوست دارم نمیخام اینجا تموم بشه.
حالا اگر دوستی سیو بعد از این غول رو داره لطفا بزاره که استفاده کنیم,حالا من نمیدونم باید چیکار کرد اپدیت این بازیو دان کنم و روش
نصب کنم?نمیدونم گیج شدم اپدیتشم بخام بگیرم روزها طول میکشه اما ایرادی نداره دان میزنم اگه بدونم با اپدیت شدن درست میشه.
بازم دوستان روش دیگری میدونن ازتون خواهش میکنم که راهنماییم کنید,من این بازیو خیلی دوست دارم.