The fire at rain
کاربر سایت
از fast travel استفاده کن که باید O رو بزنی بری رو نقشه بعد space رو بزنی تا از زوم دربیاد و اون چهار گوش وسط رو روی نزدیک ترین دروازه به مقصدت بزاری و Enter بزنی .Ok؟
---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------
يه راهنمايي درمورد اين بده چكاركنمhttp://guides.gamepressure.com/darksidersii/gfx/word/1660631765.jpg اين مرحله گير افتادم بيرونم نمياد توي مرحله 13، 14 -Basileus، Achidnaهستم قول اخر را كشتم روح هم تسليمم شد يه سلاح بهم داد و رفت ديگه هر چي گشتم جايي نداره از اون مرحله بيام بيرون
بازهم ممنون انجام شد
من سیو 100% دارک سایدرز 1 رو دارم اما فکر نکنم رو دارکسایدرز 2 کار کنه!اقا کسی سیو 100% darksiders1رو نداره که darksiders2بشناسه؟
پس چرا برای من اونطوری نشد؟دوست عزيز سلام مشكل از نحوه بازي كردن شما نيست بلكه خود بازي مشكل داره مثلا من يه قسمتي از بازي بود كه 3روز وقتمو گرفته بود و به هيچ وجه نمي شد از ان عبور كنم دفعه بعد كه از اول بازي كردم به اون جا كه رسيدم درعرض 10ثانيه از انجا عبور كردم و حالا هم به يه مرحله اي رسيدم اومدم از بازي بيرون و وقتي كه دوباره رفتم توي بازي كلا از اول اومد پس گير به خودت نده بازي مشكل واين مشكل را ميگند با اپديت كردن بازي كه توي صفحه15مشکلات Darksiders II (کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)
موجوده ميشه برطرف كرد
پس چرا برای من اونطوری نشد؟
یعنی سیو پاک شد؟ خوب Back up نداشته باشین که نمیشه، جز اینکه از سیو یکی دیگه استفاده کنین.آقا یکی نیست جواب ما رو بده.
سلام بچه ها. من یه مشکل برام پیش اومد مجبور شدم ویندوز کامپیوترمو عوض کنم. بازی تا کپچر 18 رفته بودم ولی پرید. حالا هیچکس نمیدونه باید چطور سیو بازی رو بیارم. تو رو خدا یکی کمکم کنه موندیم تو کف
یعنی سیو پاک شد؟ خوب Back up نداشته باشین که نمیشه، جز اینکه از سیو یکی دیگه استفاده کنین.