راهنمایی در مراحل Darksiders II

دوستان اونجايى كه قدرت دو روح رو بهش ميده كه ميتونه تقسيم شه،يه جايى يه اهرم هست كه بايد بچرخونيش تا يه درى روبروت باز شه كه اهرم رو رهاكنى در بسته ميشه
سمت چپم هم يه دستگيره بود كه با بمب انفجارى كه براش انداختم رفت داخل و سمت راستم يه سكو سنگى آزاد شد.گفتم شايد بايد با يه روح اهرمو بچرخونم با اون يكيش سكو رو بزارم زير در كه بسته نشه ولى متاسفانه عملى نشد و در بسته ميشه.
لطفا كمك كنيد...

دوستان اونجايى كه قدرت دو روح رو بهش ميده كه ميتونه تقسيم شه،يه جايى يه اهرم هست كه بايد بچرخونيش تا يه درى روبروت باز شه كه اهرم رو رهاكنى در بسته ميشه
سمت چپم هم يه دستگيره بود كه با بمب انفجارى كه براش انداختم رفت داخل و سمت راستم يه سكو سنگى آزاد شد.گفتم شايد بايد با يه روح اهرمو بچرخونم با اون يكيش سكو رو بزارم زير در كه بسته نشه ولى متاسفانه عملى نشد و در بسته ميشه.
لطفا كمك كنيد...

با سلام وقتی سکوی سنگی آزاد شد دوباره یکی شو و برو روی اون و دوباره دوتا شو . اون موقع اون مجسمه روی سکو درست میشه و با یکی از کپی هات اهرم بچرخون و بااون یکی سکو رو ببر اونور در بعد دوباره یکی شو اون موقع می بینی که اون ور دری. اگه مشکلت حل شد که هیچ اما اگه حل نشد بگو برات کامل تر بگم;);););)

سلام خسته نباشيد من توي مرحله Judicatorهمون جاكه بايد روح را احضار كنم گير كردم اگه لطف كني وراهنمايي كني ممنون ميشم

---------- نوشته در 02:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------

خب اره ولي اخرصفحه چيزي پيدا نكردم فقط ميتونستم از طريق پاسخ چيزي را بفرستم حالا اگه ممكنه كمك كنيد

سلام خسته نباشيد من توي مرحله Judicatorهمون جاكه بايد روح را احضار كنم گير كردم اگه لطف كني وراهنمايي كني ممنون ميشم

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

1659688765.jpg

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

1659688765.jpg

برو جلو تو اون ناحیه ی گرد جلوش وباهاش حرف بزن اون موقع اون بهت مأموریت میده و بعد از اونک یکی از درا باز میشه و توباید بری و مأموریتات رو تموم کنی تا تسلیمت بشه و بری سراغ روح سوم.

آخرین ویرایش:
خب اين كار را سه ربع ساعت كردم همه جا را هم سرچ كردم وبه اين معنيتوي اينترنت رسيدم كه بايد به قفسه سينش نگاه كني به حركت دستاش ونگاه روبه جنوب وروبه بالا و با اين معني تازه گيج تر شدم

خب اين كار را سه ربع ساعت كردم همه جا را هم سرچ كردم وبه اين معنيتوي اينترنت رسيدم كه بايد به قفسه سينش نگاه كني به حركت دستاش ونگاه روبه جنوب وروبه بالا و با اين معني تازه گيج تر شدم

ببین من بازی رو دوبار تموم کردم تو باید باهاش حرف بزنی و بعدش اون برات یکی از درا به غیر از اونیکه ازش اومدی رو برات باز میکنه و تو باید ازاون جا بری و مأموریتت رو انجام بدی.ok؟
بعدش برو توی سایت http://darksidersdungeon.net/darksiders-ii-walkthrough-10/ و اگه میتونی بخونیش و ترجمه کنی که چه بهتر اما اگه نمیتونی از رو عکساش عمل کن

آخرین ویرایش:
راه ديگه اي هم داره كه اين نقطه لعنتي راپشت سر بزارم اين كه ميگي را سه روزه دارم انجام ميدم حتي دفعه اخر سه ربع تمام روبروش فقط دكمه eراميزدم

1659688765.jpg
کجاش گیر کردین دقیقاً؟:دی
وقتی‌ باهاش حرف بزنین یه در رو باز می‌کنه، اونو ادامه بدین، بعد اینکه روح رو گرفتین برگردین پیشش و اینجوری ادامه بدین.

خب من توي بالكن روبروي شبه دكمه eرا ميزدم واون هم همين جور ميگفت روح مرده راپيداكن

---------- نوشته در 03:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

به قدري اين جمله را برام تكرار كرد كه حوصلمو سربرد

خب من توي بالكن روبروي شبه دكمه eرا ميزدم واون هم همين جور ميگفت روح مرده راپيداكن

---------- نوشته در 03:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

خوب اون برات هیچ دری رو باز نکرد؟.;)

خوب، قبل اینکه بگه روح رو پیدا کن، یکی‌ از در‌های اون منطقه رو باز کرده واست دیگه، اون راه رو ادامه بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or