راهنمایی در مراحل Darksiders II

سلام دوستان من در مرحله ای که 2فش پورتال روبرو همه گیر کردم لطفا راهنمایی کنین . تو کمک انگلیسی بازی نوشته از پورتال اولی پورتال دوم رو فعال کنم ولی هرچه از قدرت باز کننده پورتال استفاده می کنم رد نمیشه به پورتال روبرو بخوره

سلام دوستان من در مرحله ای که 2فش پورتال روبرو همه گیر کردم لطفا راهنمایی کنین . تو کمک انگلیسی بازی نوشته از پورتال اولی پورتال دوم رو فعال کنم ولی هرچه از قدرت باز کننده پورتال استفاده می کنم رد نمیشه به پورتال روبرو بخوره
تو بازی، خیلی‌ جاها دو تا پورتال جلو هم هست، دقیق میتونین یه عکس بدین؟

سلام دوستانی که این غول رو هر چی میزنن خون کم نمیکنه لطفا" با تاینر :dبازی نکنن و گرنه نمیشه کشتش خیلی راحته البته با این شمشیر
Achidnas-Fangs-Possessed-Model
http://darksidersdungeon.net/Darksiders-II/Walkthrough/12/1277.jpg

عزیز فرقی نمیکنه هر کسی با یه سلاح می تونه اون رو بکشه خود من با یه سلاح دیگه ای به راحتی کشتمش OK.

دوستان من اونجا گيرم كه چندتا جعبه تو چندتا قفسن.اهرم و جاهاى گردى واسه احضار روح هست.رو هرچى دكمه هم ميفرستمش هيچكدوم از درا باز نميشن.دوتا سكو هم پايينه كه بالا نميان.يه چيز چوبى هم هست كه بايد وسط سكوها قرار بگيره تا راهم به طرف در اونورى باز شه ولى سكوها پايينن و بالا نميان.

دوستان من اونجا گيرم كه چندتا جعبه تو چندتا قفسن.اهرم و جاهاى گردى واسه احضار روح هست.رو هرچى دكمه هم ميفرستمش هيچكدوم از درا باز نميشن.دوتا سكو هم پايينه كه بالا نميان.يه چيز چوبى هم هست كه بايد وسط سكوها قرار بگيره تا راهم به طرف در اونورى باز شه ولى سكوها پايينن و بالا نميان.
اگه درست فهمیدی باشم کجارو میگین.
اون دکمه‌های پایینی‌ فعلا به درد نمیخورن،سمت راست یه اتاقی‌ هست، اونجا که می‌رین یه سری دشمن ظاهر میشن، انارو بکشین یه اهرم هست، به یکی‌ از روح‌ها دستور بدین اون اهرم رو بکشه تا سکّو جلویی بالا بیاد.
بعدا خودتون بپرین پایین و اون ستون قابل حرکات رو درست بیارین جلو این سکّو، بعدا از سکو که بالا رفته بپرین رو ستون، و از ستون هم بپرین به اون یکی‌ سکو، اونجا یه جایی‌ هست که میتونین ازش بالا برین.

اگه افتادین دوباره این کار رو بکنین، راهش همین هست که از سکو بپرین به ستون، از اون هم بپرین به اون یکی‌ سکو.

با تشكر از دوستان به خاطر راهنماييشون
من الان پيش عنكبوتم كه يه روحى سوارش ميشه بايد باشون مبارزه كنم.
چند ساعت ديگه مونده تا بازى تمام بشه؟
سرويس شديم كه...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or