تو بازی، خیلی جاها دو تا پورتال جلو هم هست، دقیق میتونین یه عکس بدین؟سلام دوستان من در مرحله ای که 2فش پورتال روبرو همه گیر کردم لطفا راهنمایی کنین . تو کمک انگلیسی بازی نوشته از پورتال اولی پورتال دوم رو فعال کنم ولی هرچه از قدرت باز کننده پورتال استفاده می کنم رد نمیشه به پورتال روبرو بخوره
سلام دوستانی که این غول رو هر چی میزنن خون کم نمیکنه لطفا" با تاینر :dبازی نکنن و گرنه نمیشه کشتش خیلی راحته البته با این شمشیر
Achidnas-Fangs-Possessed-Model
http://darksidersdungeon.net/Darksiders-II/Walkthrough/12/1277.jpg
نه منظور من این خوبه که وقتی میزنی خون بهت اضاف میشه میگم دیگه با چه شمشیری خوبه ؟عزیز فرقی نمیکنه هر کسی با یه سلاح می تونه اون رو بکشه خود من با یه سلاح دیگه ای به راحتی کشتمش OK.
اگه درست فهمیدی باشم کجارو میگین.دوستان من اونجا گيرم كه چندتا جعبه تو چندتا قفسن.اهرم و جاهاى گردى واسه احضار روح هست.رو هرچى دكمه هم ميفرستمش هيچكدوم از درا باز نميشن.دوتا سكو هم پايينه كه بالا نميان.يه چيز چوبى هم هست كه بايد وسط سكوها قرار بگيره تا راهم به طرف در اونورى باز شه ولى سكوها پايينن و بالا نميان.
عکسدوستان یه سوال من تو مرحله گیر افتادم که باید یه بمبی رو به یه دسته ای پرتاب کنم هرچه قدر میزنم میفته زیرش
حدوداً نصفش هستیبا تشكر از دوستان به خاطر راهنماييشون
من الان پيش عنكبوتم كه يه روحى سوارش ميشه بايد باشون مبارزه كنم.
چند ساعت ديگه مونده تا بازى تمام بشه؟
سرويس شديم كه...:d
دوستان یه سوال من تو مرحله گیر افتادم که باید یه بمبی رو به یه دسته ای پرتاب کنم هرچه قدر میزنم میفته زیرش
اگه تو کامپیوتر داشته باشی سیو رو اصولاً باید خودش بشناسه.سلام دوستان چه جوری میشه از سیو darksiders1 تو darksiders2 استفاده کرد؟