The fire at rain
کاربر سایت
اگه تو کامپیوتر داشته باشی سیو رو اصولاً باید خودش بشناسه.
سیو ریختم تو فولدر my gameولی چیزی نشد
اگه تو کامپیوتر داشته باشی سیو رو اصولاً باید خودش بشناسه.
قرار نیست چیزی بشه کهسیو ریختم تو فولدر my gameولی چیزی نشد
از کجا می شه فهمید شناختهقرار نیست چیزی بشه که، اگه بازی رو بشناسه یه سری آیتم اضافه میکنه به بازی. چیز خاصی نیست که تغییر بده بازی رو.
خودش میده، وقتی وارد اولین منطقه قابل گشت میشی تو بازی ( بعد حدوداً نیم ساعت بازی کردن) یه جایی هست به اسم Serpent Tome، اون تو هست.از کجا می شه فهمید شناخته
چه ایتمی خودش میده یا باید پیداشون کنم
خودش میده، وقتی وارد اولین منطقه قابل گشت میشی تو بازی ( بعد حدوداً نیم ساعت بازی کردن) یه جایی هست به اسم Serpent Tome، اون تو هست.
نمیدونمحله فقط فرقی نمیکنه که سیو الان ریختم من الان توی کالترام هستم یا اینکه باید برم از اول بازی کنم
الله وکیلی بازی خیلی چرته اصلا بازیشو اولشو دیدم انداختم کنار
1 کش کجا 2 کجا
الان راهنمایی هم میخواد:d
سلام
اول نقشه را بزین باز شه و بعدش کلید Space را بزن بعدش موس را ببر روی هر جای که میخوای بری و در آخر Enter را بزنین
---------- نوشته در 01:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:51 AM ارسال شده بود ----------
سلام
شما باید بمب را پرتاب کنید بمونه رو دیوار بعدش برید از رو دیوار برش دارین
---------- نوشته در 02:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:55 AM ارسال شده بود ----------
سلام
شما وقتی این غول را کشتین کلید (o) را فشار بدید تا نقشه باز بشه . بعد کلید Space را فشار دهید تا نقشه با مراحل مختلف برای شما باز شود موس خود را ببرید روی یک نقشه دیگه که به شکل در نشون داده میشه و کلید Enter را بزنید تا از این مرحلا خارج شوید تا به مرحله دیگر دست یابید
---------- نوشته در 02:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:01 AM ارسال شده بود ----------
سلام
اگه میخوای غول را نابود کنی کلید w + Shift را نگه میداری و تند تند کلید Alt را فشار میدی و بهش ضربه میزنی
---------- نوشته در 02:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 AM ارسال شده بود ----------
سلام در این مرحله یه پرتال دیگه داره که نور حرارتی جادویی جلوش هست اگه بری اونو بزنی داخل همون دایره همینجا رو نشون میده که الان تو عکس جلوش ایستادی دوباره باید پرتال رو بزنی تا منفجر بشه
---------- نوشته در 02:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:23 AM ارسال شده بود ----------
سلام
شما باید بمب را برداری و به پشتش پرتاب کنید و با اسلحه بزنید تا منفجر بشه تا مسیری که شما میخواین بره
---------- نوشته در 02:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:28 AM ارسال شده بود ----------
سلام
وقتی غول را کشتین کلید (O) را فشار بدید تا نقشه برای شما باز شود وقتی نقشه باز شد کلید Space را فشار دهید مراحل بعدی برای شما باز میشود و بعد موس خود را به مرحله ای که میخواین برید
انتخاب کنید و کلید Enter را بزنید تا از این مرحله خارج شوید و به مرحله بعدی برای شما باز بشه
---------- نوشته در 02:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 AM ارسال شده بود ----------
سلام
وقتی غول را کشتین کلید (O) را فشار بدید تا نقشه برای شما باز شود وقتی نقشه باز شد کلید Space را فشار دهید مراحل بعدی برای شما باز میشود و بعد موس خود را به مرحله ای که میخواین برید
انتخاب کنید و کلید Enter را بزنید تا از این مرحله خارج شوید و به مرحله بعدی برای شما باز بشه
---------- نوشته در 02:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 AM ارسال شده بود ----------
سلام
به دیوارها نگاه کنی متوجه میشی که بعضی از جاهای دیوار رو سفید نشون میده قسمت های سفید دیوار برای پریدن است
سلام
اون فانوس سبز را باید ببری سمت چپ مجسمه یه راهی هست که تقریبا مثل یک خرابه میمونه فانوس را با کلید E میزاری رو زمین خودت از دیوار میری اونور و با استفاده از جادویی که تو دستت هست فانوس را نشانه گیری میکنی و میکشی طرف خودت
---------- نوشته در 12:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 PM ارسال شده بود ----------
سلام
دایره سمت چپت را بزن فعال بشه و روبرو را هم بزن فعال بشه بعد بپر برو جلو
Lvl که مربوط میشه به خود بازی کن، تا lvl 30 میشه رفت.سلام
41:46:58 , لول 21 بازی تمام میشه؟
---------- نوشته در 10:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------
سلام
سیو های من کلا پاک شده لطف میکنین به منم سیو بدین