راهنمایی در مراحل Darksiders II

O ro mizani badesh ru map miri birun

---------- نوشته در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 AM ارسال شده بود ----------

man hameye kodaye in soul arbiters scroll ro daram joz levele 7 kasi in kodo dare?

اینجا رو میگم یه عکسه نشون میده من کجا گیر کردم.
خونش کم میشه می افته می زنمش دوباره که پا میشه خونش زیاد می شه. تو کف موندم
1277.jpg

حالشو ببر!

اینجا رو میگم یه عکسه نشون میده من کجا گیر کردم.
خونش کم میشه می افته می زنمش دوباره که پا میشه خونش زیاد می شه. تو کف موندم
1277.jpg

وقتی می خواد بزنتت جا خالی بده.بعد موقعی که با دوتا دستاش کوبید روی زمین برو جلو و بهشون ضربه بزن.اونقدری که سرش رو بندازه روی زمین که بعدش هم E رو می زنی و تمام.
در ضمن برای نابود کردن اون می تونی به اون شبح که عکسش بالای Hit Point و Energy هست هم استفاده کنی در اون صورت می تونی راحت بری جلو بچسبی بهش و اونقدر بزنیش که نفله شه.

به همین سادگییییییییییی!!!

سلام
کسی میدونه Wailing Host رو چطوری باید کشت
اول که میزنمش یکم خونش کم میشه ولی بعد دیگه کم نمیشه(وقتی میزنمش میوفته زمین میزنمش ولی طوری نمیشه باز خونش بر میگرده)

شما باید وقتی می خواد بزنتت جا خالی بدی.موقعی که با دو تا دستاش کوبید رو زمین دستاش رو بزن تا موقعی که بیفته رو زمین اونقدر این کار رو بکن تا Hit Point خیلی کم بشه اونوقت دوباره میفته رو زمین خونش رو که کم کم کردی یه علامتی میاد بالای سرش E رو بزن تا کلا نابودش کنه.(در ضمن شما می تونی از اون شبحی که بهش تبدیل میشی هم استفاده کنی با اون راحت تر میشه جونش رو کم کرد)

خب دوستان عزیز با همه ی دنگ و فنگی و باگی که داشت تصمیم گرفتم بازی رو پاک کنم و خاطره ای تلخ از دارکسایدرز 2 برای خودم داشته باشم و همیشه بگم دارکسایدرز 1 خیلی بهتر بود.
و از همه بد تر این که دموی پایانی رو هم ندیدم:((=((
از همه ی دوستانی که به من کمک کردن صمیمانه تشکر میکنم بخصوص ABSOLOM و HUNTER و HOSEINR عزیز
امیدوارم کسی به باگی که من داشتم دچار نشه و بر خلاف من سیو از روی هر چند مرحلش داشته باشه.
بازم ممنون.

حالا دوباره 1 دونه شو برو بالای اون سکوهه محسمه شو دوباره
یکی بره اهرمو بچرخونه یکی بره اونور در بعدش با چنگگ دستت سکو رو طرف خودت بکشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or