راهنمایی در مراحل Darksiders II

الان از اون منطقه عکس ندارم
ببخشید اشتباه گفتم، منظورم بود، همون جنگل،قسمت شمالیش هست، شما اگه ماموریت رو اکتیو کنین درست جاش رو قدم به قدم نشون میده.

Lodestone رو نمی‌شه استفاده کرد، فقط موقع‌ای که گرفتین اون ماموریت فعال می‌شه. میتونین جای دقیقش رو ببینین

عزیز میشه بگی کدوم جنگل؟خیلی در هم بر هم نوشتی گیج شدم!اگر میشه یه عکس بزار یا اگه نمیشه دقیقا بگو باید کجا برم بی زحمت!

MرSی!

عزیز میشه بگی کدوم جنگل؟خیلی در هم بر هم نوشتی گیج شدم!اگر میشه یه عکس بزار یا اگه نمیشه دقیقا بگو باید کجا برم بی زحمت!

MرSی!
baneswood >_>
میگم ماموریت رو فعال کنید، دقیق جاش رو نشون بده،یعنی‌ این قدر سخته؟:دی

قسمت شمالی هست، کنارش یه چیزایی شبیه ستون هم هست.
یعنی‌ فعال کردن ماموریت این همه سخت هست؟ :دی

baneswood >_>
میگم ماموریت رو فعال کنید، دقیق جاش رو نشون بده،یعنی‌ این قدر سخته؟:دی

قسمت شمالی هست، کنارش یه چیزایی شبیه ستون هم هست.
یعنی‌ فعال کردن ماموریت این همه سخت هست؟ :دی

آخه مشکل من اینکه نمیدونم چجوری باید ماءموریت رو فعال کنم عزیز!

برین قسمت نقشه، اونجا Tab رو بزنین تا ماموریت‌ها بیاد، بعدا رو ماموریت‌ای که الان میخواهین برین Enter رو بزنین تا جاش رو مشخص کنه.

دستت درد نکنه ولی قبل از اینکه دقیقا بزاری که باید چیکار کنم خودم پیداش کردم.
بازم مرسی!:x

یعنی تو این انجمن هیچ کس ویندوزش اکس پی نیست که به ما سیو بازیو بده؟=((
دیگه xp سوخت شما هم که مشکل کندی رو دارید پس به چه دردی تون میخوره هون فیلم آخرش رو نگاه کنید یا اینکه سیستمتون رو ارتقا بدید با وجود سیو هم کاری درست نمیشه

یعنی تو این انجمن هیچ کس ویندوزش اکس پی نیست که به ما سیو بازیو بده؟
ولش کن حسین بابا تو هم چه گیری دادی به این
لعنت به همشون تو روح شرکت THQ فاتحه خوندم
اون از WWE شون و بحث انتشار نشدن برای PC اینم از بازی های پر باگشون!

دیگه xp سوخت شما هم که مشکل کندی رو دارید پس به چه دردی تون میخوره هون فیلم آخرش رو نگاه کنید یا اینکه سیستمتون رو ارتقا بدید با وجود سیو هم کاری درست نمیشه
داداش من برسم مرحله اخرش سرعتشم کند باشه برام فرقی نمینه.
فیلمش به چه دردم میخوره من خودم باید تمومش کنم نا فیلم تمومش کنه واسم.
ولش کن حسین بابا تو هم چه گیری دادی به این
لعنت به همشون تو روح شرکت THQ فاتحه خوندم
اون از WWE شون و بحث انتشار نشدن برای PC اینم از بازی های پر باگشون!

با این باگ موافقم داداش کشتنموم این نامردا اصلا این شرکت از نظر من دیگه مفت هم نمی ارزه.
البته تا موقعی که پیشرفت نکنه.!

آقا من یه جا گیر کردم تو کف موندم خواهشاً کمکم کنید
توی city og dead یه جایی هست که پل تکون می خوره ( عکسش هست) اونجا من هر کاری کردم نتونستم برم اونور پلو تکون می دم دکمه ی e رو می زنم ولی نمیشه.
عکسو نگاه کنید بیشتر متوجه می شید.
http://darksidersdungeon.net/Darksiders-...2/1225.jpg

داداش من برسم مرحله اخرش سرعتشم کند باشه برام فرقی نمینه.
فیلمش به چه دردم میخوره من خودم باید تمومش کنم نا فیلم تمومش کنه واسم.

با این باگ موافقم داداش کشتنموم این نامردا اصلا این شرکت از نظر من دیگه مفت هم نمی ارزه.
البته تا موقعی که پیشرفت نکنه.!

دیگه تو هم خیلی سخت میگیری واسه خیلی ها هم باگ نبوده چنین چیزی معلون نمی کنه حسین جان.

---------- نوشته در 03:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 PM ارسال شده بود ----------

آقا من یه جا گیر کردم تو کف موندم خواهشاً کمکم کنید
توی city og dead یه جایی هست که پل تکون می خوره ( عکسش هست) اونجا من هر کاری کردم نتونستم برم اونور پلو تکون می دم دکمه ی e رو می زنم ولی نمیشه.
عکسو نگاه کنید بیشتر متوجه می شید.
http://darksidersdungeon.net/Darksiders-...2/1225.jpg

یعنی چی نتونستی؟
شما وقتی با اون روحت که توی عکس هست اون اهرم رو بچرخون تا پل بچرخه.بعد واسه اینکه بری یه طرفی باید E رو نگهداری(دو سه ثانیه که نگهداری خودش عوض می کنه) بعد با اونیکی روح برو سمتی باید بری.اگر چنین چیزی که من گفتم مشکلت نبود بیشتر توضیح بده تا بهتر راهنماییت کنم.

دیگه تو هم خیلی سخت میگیری واسه خیلی ها هم باگ نبوده چنین چیزی معلون نمی کنه حسین جان.
خیلی هم دارم اسون میگیرم کامیار جان. مگه من چی گفتم؟
حرف راستو زدم. تو هیچ کس پیدا نمیکنی که این بازیو بازی کرده باشه و باگ ندیده باشه.
اقا یه روز داشتم بازی میکردم با اسب داشتم تند میرفتم ماموریتمو انجام بدم یهو اسبه رفت تو زمین. خداییش همون موقع میخواستم کامپیوترو از وسط دونصف کنم.
اخه من دیگه چی بگم والا دارم دیونه میشم.
تا حالا که خیلی بازی کردم همچین چیزی ندیده بودم.

خیلی هم دارم اسون میگیرم کامیار جان. مگه من چی گفتم؟
حرف راستو زدم. تو هیچ کس پیدا نمیکنی که این بازیو بازی کرده باشه و باگ ندیده باشه.
اقا یه روز داشتم بازی میکردم با اسب داشتم تند میرفتم ماموریتمو انجام بدم یهو اسبه رفت تو زمین. خداییش همون موقع میخواستم کامپیوترو از وسط دونصف کنم.
اخه من دیگه چی بگم والا دارم دیونه میشم.
تا حالا که خیلی بازی کردم همچین چیزی ندیده بودم.

ها ها ها ها ها ها ها ها !(خنده ی خیلی قوی)
من بازی رو تموم کردم اون هم به راحتی به جان خودم هیچ باگی ندیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or